|
|
| | Star Wars: Force Unleashed - Tipy, rady, obrázky, zážitky... | |
| |
| Autor | Zpráva |
|---|
Derk Yall Grand Moff

Poeet p?íspivku: 10467 Age: 19 Registration date: 03. 02. 08
 | Předmět: Star Wars: Force Unleashed - Tipy, rady, obrázky, zážitky... Fri Sep 26 2008, 00:36 | |
| Hra která unikla naší platformě, ale jistě do jejich vod jednou skočí přímo z hyperprostoru. Zakládám nové téma o této hře, zde budou typy a rady atd. Žádné pomlouvání konzolí atd, to se může jen v předchozím tématu. Tohle jem nalezl na Wookieepedii a mohlo by se to hodit: | Wookieepedia napsal: | | In the Star Wars: The Force Unleashed video game, if you enter NERFHERDER as a cheat code, you can play as Han Solo. |
Což znamená, že když zadáte NERFHERDER jako cheat, můžete hrát za svůdniká galaxie, Hana Sola._________________ Přežil jsem turecké star wars  |
|  | | Gralen Sithský lord

Poeet p?íspivku: 7041 Age: 24 Registration date: 24. 04. 08
 | Předmět: Re: Star Wars: Force Unleashed - Tipy, rady, obrázky, zážitky... Fri Sep 26 2008, 08:35 | |
| no tak to je dost dobre, uz ho vydim ako Jediho v kapi. Inak som uz videl originalne videa z tejto hry a vyzera to dobre |
|  | | Koubi10 Vaders Apprentice

Poeet p?íspivku: 599 Age: 18 Vyznamenání: Věrný učedník Darth Maula Registration date: 01. 02. 08
 | Předmět: Re: Star Wars: Force Unleashed - Tipy, rady, obrázky, zážitky... Mon Oct 06 2008, 14:39 | |
| já taky,ale zjistil jsem že to není na playstatoin 2 ale na trojku,sakra!!! Asi začnu šetřit...  |
|  | | darth t-error High Jedi General

Poeet p?íspivku: 1379 Age: 18 Registration date: 05. 04. 08
 | Předmět: Re: Star Wars: Force Unleashed - Tipy, rady, obrázky, zážitky... Tue Oct 07 2008, 16:23 | |
| |
|  | | olin High Jedi General

Poeet p?íspivku: 894 Age: 19 Vyznamenání: Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date: 22. 07. 08
 | Předmět: Re: Star Wars: Force Unleashed - Tipy, rady, obrázky, zážitky... Mon Oct 13 2008, 06:52 | |
| PS2,PS3,PSP,X-BOX(na tom to je snad nejlepší graficky) a Nintendo WII |
|  | | Feist SPAMER

Poeet p?íspivku: 84 Registration date: 16. 10. 09
 | Předmět: Re: Star Wars: Force Unleashed - Tipy, rady, obrázky, zážitky... Fri Oct 16 2009, 21:23 | |
| no videl jsem recinzi ale mohla by byt dobra XD |
|  | | Wrait Neutrál

Poeet p?íspivku: 532 Age: 17 Registration date: 15. 11. 08
 | Předmět: Re: Star Wars: Force Unleashed - Tipy, rady, obrázky, zážitky... Sat Oct 17 2009, 19:39 | |
| | Derk Yall napsal: | Hra která unikla naší platformě, ale jistě do jejich vod jednou skočí přímo z hyperprostoru.
|
Derku... už se blíží. (přesněji SCORE 187-dvojstrana 22-23) V prosinci tohoto roku jej zanou vydávat, takže jestli si chcete dát dárek... Jedna z výhod PC verze je ta, že je rovnou s datadiskem. |
|  | | Padme von Kell Císařova ruka

Poeet p?íspivku: 25385 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Star Wars: Force Unleashed - Tipy, rady, obrázky, zážitky... Sat Oct 17 2009, 20:30 | |
| jj, to uz vim, a tesim se  |
|  | | Syntax Jedi Guardian

Poeet p?íspivku: 4738 Age: 22 Vyznamenání: Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date: 22. 10. 08
 | Předmět: Re: Star Wars: Force Unleashed - Tipy, rady, obrázky, zážitky... Sat Oct 17 2009, 21:44 | |
| tak to si nemůžu nechat ujít, hrát za svýho hrdinu  _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne, flying Serenity, last words before he dies  |
|  | | Ashoka High Jedi General

Poeet p?íspivku: 642 Age: 17 Vyznamenání: Darth Vader's Apprentice Registration date: 16. 07. 09
 | Předmět: Re: Star Wars: Force Unleashed - Tipy, rady, obrázky, zážitky... Mon Mar 08 2010, 20:50 | |
| | Derk Yall napsal: | | když zadáte NERFHERDER jako cheat, můžete hrát za svůdniká galaxie, Hana Sola. |
Mě to teda nefunguje (nejspíš je to jen na konzole). |
|  | | ClonetrooperVI Experimentální Super Ewok

Poeet p?íspivku: 232 Age: 14 Vyznamenání: Wicket,Pán Endoru Registration date: 15. 02. 10
 | Předmět: Re: Star Wars: Force Unleashed - Tipy, rady, obrázky, zážitky... Tue Mar 09 2010, 09:04 | |
| no já to zkusim na PSP dík za radu :-)
EDIT:jo,funguje to ale nemůžu při tom sledovat ty scény ale to je jedno už to dělám podruhý |
|  | | Dumby_2 Clone Commander

Poeet p?íspivku: 175 Age: 19 Registration date: 19. 08. 10
 | Předmět: Re: Star Wars: Force Unleashed - Tipy, rady, obrázky, zážitky... Thu Oct 07 2010, 23:10 | |
| mam otazku dneska sem si to konecne stahl a nikde nemuzu nejit nastaveni grafiky (rozliseni, textury atd., jelikoz sem zjistil ze mi to moje zasrana grafika nestiha) muzete mi poradit kde to je dival sem se do audio/video a je tam akorat hlasitos a jas tak fakt nevim kde to je |
|  | | Potan von Kell Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20983 Age: 19 Vyznamenání: HZSSA Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Star Wars: Force Unleashed - Tipy, rady, obrázky, zážitky... Thu Oct 07 2010, 23:31 | |
|  Nikde, poděkuje krásné optimalizaci. Grafické nastavení se měnit nedá, pouze rozlišení. |
|  | | Dumby_2 Clone Commander

Poeet p?íspivku: 175 Age: 19 Registration date: 19. 08. 10
 | Předmět: Re: Star Wars: Force Unleashed - Tipy, rady, obrázky, zážitky... Fri Oct 08 2010, 04:50 | |
| perfektni...me tetka zajima jak to na te svoji 256 rozjedu....asi to budu muset skusit u segra bo ma 512 ale vsechno ostatni na hovno |
|  | | Padme von Kell Císařova ruka

Poeet p?íspivku: 25385 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Star Wars: Force Unleashed - Tipy, rady, obrázky, zážitky... Fri Oct 08 2010, 07:02 | |
| no, jeste se da stahnout patch...ale vzhledem k tomu zes to stahl..nevim, jestli je nekde crack na patchovanou verzi..bys musel pohledat no.. po patchi uz se da v grafice hrabat trochu vic.. |
|  | | | | Star Wars: Force Unleashed - Tipy, rady, obrázky, zážitky... | |
|
| | Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|