WebPříjemCalendarFAQHledatRegistraceSeznam uživatelůUživatelské skupinyPřihlášení

Share | 

Defense of the Corusant (For Darth Gryat)

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER

Poeet p?íspivku: 6890
Registration date: 04. 05. 08

PříspěvekPředmět: Re: Defense of the Corusant (For Darth Gryat)   Tue May 05 2009, 14:57

Corusant - Středisko klonové armády
Dal jsem svým můžum rozkaz rozmístit se.
,,Rozmistěte se! rozestup 1m. šetřete municí! jedna rána jeden droid na sr****! kryjte Jedie!"
začali jsme krýt oba dva Jedie, kteří zase úspěšně kryli nás.
Droidi padaly po stovkách. Jelikož nestřílely moc přesně tak z nás skoro nikdo nepadl ale i tak měli mnohonásobnou přesilu. Přebíjel jsem a pohledl na oblohu. ta byla skoro neprohlednutelná. Na nebi i ve vesmíru zuřila obrovská bitva.
Všude okolo padali ARcéčka i supídroidi atd..... Cítil jsem vztek i hrdost. přebil jsem a začal zuřivě pálit na nejbližší droidy.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander

Poeet p?íspivku: 2441
Vyznamenání: Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti
Registration date: 24. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Defense of the Corusant (For Darth Gryat)   Sat May 16 2009, 09:55

Coruscant - před senátem
Droidi měli převahu a taky tam proti vám najeli AAT a stříleli z kanónů proti vám a ještě k tomu měli separatisté podporu ze vzduchu...
Mnoho tvých mužů padlo hrdinně v boji a tak už vás zbyvalo asi 10 a museli jste to ubránit do příchodu AT-TE...
AT-TE už střílely z dálky na AAT a už to vypadalo na zdárný konec...
V tom separatistická vzdušná podpora zničila veškeré AT-TE a některé jenom vyřadila z boje...
Čekali jste na zázrak...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER

Poeet p?íspivku: 6890
Registration date: 04. 05. 08

PříspěvekPředmět: Re: Defense of the Corusant (For Darth Gryat)   Thu Jul 30 2009, 20:51

Coruscant - před senátem
Zakleknul jsem do krytu abych přemýšlel nad nějákým plánem.
Zoufale jsem se snažil vymyslet nějáký super plán.
Přemítal jsem svoje vzpomínky a snažil se najít plán ve svých zkušenostech a pak mě to docvaklo.
Neustále mě nic nenapadalo a droidi se přiližovali.
Pak mě to docvaklo, Skrz komlik jsem vysvětlovat plán.
,,Všichni rozumíte plánu?" jen co to bylo vyřčeno většina z klonů přikývla nebo souhlasně zamručela do komliku.
A v tom čtyři kloni vystřelily háky ze svého brněni a vletěli do postraní budovi.
Dva z těch kloný byli obyčejní ale ty ostatní dva měli za primární zbraň raketomet a sniperku.
,,Ty!" řekl jsem a ukázal na jednoho klečícího klona
,,zavolej leteckou podporu ať nám vyčistí cestu až k AT-Teečkám a okolí jasný?"
Klon přikývl. Za chviliu se oběvila letka ARC-170 a pokropila řady droidu. V tom jsem zavelel: ,,Útook!!!!"
Všichni byběhli z krytu. Cestu jsme měli volnou až na pár droidů kteří se sem tam objevily ale hned zmizeli po střele z zbraně snipera v vedlejší budově.
DOběhli jsme k AT-TE a hned obsadily ty co se mohli hýbat a střílet.
Návrat nahoru Goto down

Defense of the Corusant (For Darth Gryat)

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game ::         -