| | Největší propadák(anketa) | |
|
|
|
| Autor | Zpráva |
|---|
Andrew26 Adept

Poeet p?íspivku: 39 Age: 15 Registration date: 02. 07. 10
 | Předmět: Re: Největší propadák(anketa) Thu Aug 25 2011, 21:28 | |
| | Derk Yall napsal: | | Tak zrovna nevím, co působí víc pohádkovitěji, nejvíc mi asi přijde pohádková episoda 1. a tu mám hodně rád. |
Dobře, jednička je dost pohádkou, ale stejně mi víc jako pohádka přijde příběh o klukovi z farmy, kterému cestou pomáhají duchové těch nejhodnějších a který zničí dva nejobávanější muže galaxie tím, že zahraje na city zlem prožraného zkorumpovaného sitha, který přiškrtil svou manželku a vyvraždil chrám plnej malých dětí bez mrknutí oka. |
|
 | |
Lance Stone Sniper

Poeet p?íspivku: 8420 Age: 319 Vyznamenání: F.R.E.A.K. Registration date: 15. 06. 08
 | Předmět: Re: Největší propadák(anketa) Thu Aug 25 2011, 21:46 | |
| Už jsem se někdy zmínil o tom že mi přijde jako **** a ***** a ****** mít v hexalogii propadák? _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts   |
|
 | |
CharlieV Padawan

Poeet p?íspivku: 54 Age: 30 Registration date: 28. 02. 11
 | Předmět: Kraviny a pohádky Fri Aug 26 2011, 08:03 | |
| Andrew26: když se bereš za teenagera, ok, tak to sem tě asi urazil. Já mládež dělim na teenagery (to je ta stupidní hamburgrožroutská část) a mládež, to je ten zbytek, co má mezi ušima i něco jinýho než drátek.
Btw: StarWars jsou pohádka. Sice zasazená do trochu netradičního prostředí, ale jinak tomu všecko odpovídá (hloupej Honza, kterej se vydává zachránit krásnou princeznu z rukou zloducha, a cestou mu pomáhá trio moudrý+prohnaný+chlupatý). Místo X-Wingu mohl mít klidně koně a bylo by to to samý XD
Mě spíš jde o to, jak Lucas zaměnil celý vyznění nový trilogie (víceméně jí zestupidněl a směřoval na dvanáctiletý publikum) a jak dodrbal i starou trilogii, aby jí tímhle směrem posunul. Bohužel, moderní ILM triky mu to umožnily :/ |
|
 | |
Padme von Kell Císařova ruka

Poeet p?íspivku: 25392 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Největší propadák(anketa) Fri Aug 26 2011, 09:10 | |
| Celou novou trilogii dle me nesmeroval na maly publikum, to spis pouze tu jednicku, kam se to asi i hodi, kdyz je Anakin jeste decko..
Treba ep. III mi teda smerovana na maly publikum nepripada, protoze na to je tam moc vrazdeni, zrad a celkove JE takova temnejsi.. I kdyz to na zacatku treba nevypada, za me uz z toho ta temnota dycha i na tom zacatku teda...
Ep. II je takovej prechod mezi I a III, je tam laska, ale uz jsou tam i ty Anakinovy zly sny, vyvrazdeni vesnice tuskenu..
Rozhodne to jako ty teda nevidim..
Uznavam, nova trilogie je uplne jina, nez ta stara, ale me se to nahodou libi, aspon chapu, kdyz v ty stary pak Obiwan rekne, ze svetelnak je zbran z civilizovanejsich dob, tak mi to tak proste sedi.. |
|
 | |
CharlieV Padawan

Poeet p?íspivku: 54 Age: 30 Registration date: 28. 02. 11
 | Předmět: Nová trilogie Fri Aug 26 2011, 09:40 | |
| Padme: já zjišťuju, že mi z nový trilogie v hlavě zůstala fakt jen ta jednička a pak velkej guláš  Je fakt, že pozdější vystoupení JarJara jsou v roli "užitečného idiota" a dekorace, ale celkově je to takový divně namixovaný. Ve starý byl sice taky humor, ale mnohem příjemnější mi přišlo slovní špičkování C-3PO a R2 než ten situační humor použitej v nový. |
|
 | |

Poeet p?íspivku: 25392 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Největší propadák(anketa) Fri Aug 26 2011, 09:45 | |
| Tak me prijde jako blbej humor akorat Jar Jar, to je vazne spatnej vtip v cely ty novy trilogii Plus obcas v tu dobu jeste arogantni Obiwan obcas hodi debilni vtipek.. Ale jinak mi to tak zly neprijde  Ale osobne mam teda radsi starou trilogii nez novou  |
|
 | |
Darth Minder Sith

Poeet p?íspivku: 228 Age: 26 Registration date: 08. 08. 11
 | Předmět: Re: Největší propadák(anketa) Fri Aug 26 2011, 10:19 | |
| Já beru obě trilogie jako dějovej celek ale jinak bych se přiklonil k té starší  |
|
 | |
Aggofan Sithský lord

Poeet p?íspivku: 278 Vyznamenání: Věrný Mandalorian Registration date: 02. 03. 11
 | Předmět: Re: Největší propadák(anketa) Fri Aug 26 2011, 14:53 | |
| Mno já ze starý trilogie viděl jenom E5 bohužel  .Teď někde hledám i ty další epizody ale ten českej dabing v tom je. . . mno radši se nebudu vyxjadřovat.Ale E5 se my skutečně libyla i přes ten debilní dabing. |
|
 | |
Darth Minder Sith

| |
 | |
Aggofan Sithský lord

Poeet p?íspivku: 278 Vyznamenání: Věrný Mandalorian Registration date: 02. 03. 11
 | Předmět: Re: Největší propadák(anketa) Fri Aug 26 2011, 15:02 | |
| |
|
 | |

| Předmět: Re: Největší propadák(anketa) Fri Aug 26 2011, 15:12 | |
| ta skola te to mela naucit na celej zivot no, ale jinak ze stary trilogie sis vybral to nejlepsi, petka je proste nej epizoda  a anglicky se ty ostatni daj urcite taky sehnat.. |
|
 | |
Darth Minder Sith

| Předmět: Re: Největší propadák(anketa) Fri Aug 26 2011, 15:57 | |
| Tady si to mužeš zkusit stahnout v angličtině ***vymazáno***
Edit - vyymazán odkaz na warez - Derk Yall |
|
 | |
Derk Yall Grand Moff

Poeet p?íspivku: 10467 Age: 19 Registration date: 03. 02. 08
 | Předmět: Re: Největší propadák(anketa) Fri Aug 26 2011, 16:04 | |
| detaylus: Postnutím odkazu na warez jsi porušil Pravidla fora/Chování na foru/4) _________________ Přežil jsem turecké star wars  |
|
 | |
Darth Minder Sith

| Předmět: Re: Největší propadák(anketa) Fri Aug 26 2011, 16:12 | |
| | Derk Yall napsal: | | detaylus: Postnutím odkazu na warez jsi porušil Pravidla fora/Chování na foru/4) |
aha promiň to jsem si neuvědomil...přes zprávy mu to můžu poslat? |
|
 | |
Derk Yall Grand Moff

Poeet p?íspivku: 10467 Age: 19 Registration date: 03. 02. 08
 | Předmět: Re: Největší propadák(anketa) Fri Aug 26 2011, 16:24 | |
| Co admin nevidí... _________________ Přežil jsem turecké star wars  |
|
 | |
| | Největší propadák(anketa) | |
|