|
| | Největší propadák(anketa) | |
| |
| | Autor | Zpráva |
|---|
Derk Yall Grand Moff

Poeet p?íspivku: 10358 Age: 19 Registration date: 03. 02. 08
 | Předmět: Re: Největší propadák(anketa) Thu Aug 27 2009, 17:36 | |
| Chybou nové trilogie je to, že je jen o Anakinovi a Padme, to vše okolo, boje, kloni, to je taková omáčka, ale vše se to tam točí kolem vztahu Anakina a Padme, převážně třetí epizoda.
Ve staré trilogii se to točilo okolo boje mezi Impériem a povstalci a o posledním Jediovi, a vztahy tam byly jakožto bonus navíc. To je asi důvod proč mám radší starší trilogii, i když vizuálně se mi ta nová líbí víc (některé pasáže) _________________ Přežil jsem turecké star wars  |
|  | | Padme von Kell Císařova ruka

Poeet p?íspivku: 24872 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Největší propadák(anketa) Fri Aug 28 2009, 19:08 | |
| |
|  | | Darth Eternal Hatred Supersith

Poeet p?íspivku: 17693 Age: 69 Vyznamenání: Týpek celej v černým Registration date: 18. 01. 09
 | Předmět: Re: Největší propadák(anketa) Fri Aug 28 2009, 19:15 | |
| No ono stačí, když mu to prostě řekne, jako Leia Hanovi  |

Poeet p?íspivku: 24872 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Největší propadák(anketa) Fri Aug 28 2009, 19:37 | |
| no jo, ale Leia s Hanem neresili zakazany vztah  |

Poeet p?íspivku: 17693 Age: 69 Vyznamenání: Týpek celej v černým Registration date: 18. 01. 09
 | Předmět: Re: Největší propadák(anketa) Fri Aug 28 2009, 19:56 | |
| no to je fakt, jim to neměl kdo zakazovat. Stejně zakázané vztahy jsou na houby, nevydrží a pak jsou z tohojen traumata a polízanice, vím svý.. ale konec OT! Prostě a jednoduše, sw nevyhledávají romantici, ale lidi co je zajímají boje a sci fi takže je logicky zamilované scénky nudí.  kor ty scénky kde není nic vidět  pokud se jedná o chlapce ve věku kolem 16 let, což bych řekla, že jich je nejvíc, jakási SW cílová skupina. |

| Předmět: Re: Největší propadák(anketa) Sat Aug 29 2009, 01:54 | |
| Njn, tak ale faktem zustane, ze to nebavi jen je a ja sem rada ze sem si tam taky prisla na svy.. ale pravda, konec OT  |
|  | | Ultimate Grand Moff

Poeet p?íspivku: 5592 Age: 16 Registration date: 16. 07. 09
 | Předmět: Re: Největší propadák(anketa) Sat Aug 29 2009, 09:08 | |
| nemám rád novou naděi... nel,íbí se mi to celkově. celá stará triologie mě tak trochu připomíná studenou válku. Boj hodných američanů (tzv. rebelové) proti zlým rusům (tzv. impérium). prostě mě tio tak přijde, ale 4. epizoda se mě vůbec nelibí. |
|  | | Elinor Yall Grand Moff

Poeet p?íspivku: 1760 Registration date: 02. 03. 10
 | Předmět: Re: Největší propadák(anketa) Sat Sep 18 2010, 13:30 | |
| Tak jsem se seznámila se StarWars Holiday Special a udělala si o tom dosti přesný obrázek. Je zřejmé, že tento film vznikl na objednávku Darth Revana, aby bylo co promítat zajatým Jediům v akademii na Malachoru, by padli na temnou stranu... |

| Předmět: Re: Největší propadák(anketa) Sat Sep 18 2010, 16:31 | |
| Ha háá.. sw holiday speciál... no myslím si, že clone wars jsou oproti tomu oscarové dílo. Nejvíc mě dostal ten týpek, jak si v hodpodě lije pití dírou v hlavě... to jsem si řekla, že to nemůže být snad ani star wars...
No, a Karavana odvahy taky byla hodně slabá.. ale to byla spíš pohádka pro děti. |
|  | | Potan von Kell Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20697 Age: 18 Vyznamenání: HZSSA Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Největší propadák(anketa) Sat Sep 18 2010, 16:53 | |
| Na Ewoks nešahej  Je výborná a nenároční komedie |

| |  | | CharlieV Padawan

Poeet p?íspivku: 54 Age: 29 Registration date: 28. 02. 11
 | Předmět: Ep IV nejhorší?!? Thu Mar 03 2011, 11:06 | |
| WTF? Málo akce? Blbej souboj? Žádnej děj?
To by mě zajímalo, co by místní filmoví kritici řekli na Vykoupení z věznice Shawshank nebo Přelet nad kukaččím hnízdem.
Milí zlatí, nechci vám sahat do svědomí, ale EP IV je UBERCANON. I kdyby ve všech ostatních epizodách, knížkách a nevímčím ještě Lucas říkal, že Vader je reinkarnace matky Terezy, Císař předsedá spolku na ochranu čolků a Luke je na chlapečky, tak v Naději je jasně napsaný, že Empire je ZLÝ, rebelové sou HODNÝ, Vader dusí lidi a Han má hustý hlášky. Konec šmitec, další debaty sou bezpředmětný. Ježíš mě vylít tep že si budu muset dát něco studenýho. Musím tyhle vlákna přestat číst, asi sem moc starej nebo mám možná atypickej filmovej vkus, já fakt nevim :/
Ale máte kliku, že tu nejsem admin já, já bych za takovou herezi dával rovnou bany ;D |

| Předmět: Re: Největší propadák(anketa) Thu Mar 03 2011, 14:30 | |
| No, hodný-zlý... ale jako jo. Osobně mám radši příběhy, které na tohle nehrají víc, než je nezbytně nutné, ale ve staré trilogii to v zásadě nevadí a o to blběji působí romantické okecávání Anakinova osudu v trilogii nové. Jinak StarWars jsou pro mě především geniálním sdíleným univerzem. |

| Předmět: Re: Největší propadák(anketa) Fri Mar 04 2011, 09:06 | |
| Charlie: Klidek  ber to jako nazor, se kterym absolutne nesouhlasis a nejsi sam i ti kritici maj na svuj nazor pravo.. |
|  | | Darth Anor Adept

Poeet p?íspivku: 27 Registration date: 05. 01. 11
 | Předmět: Re: Největší propadák(anketa) Fri Mar 25 2011, 17:13 | |
| Epizoda IV. důvod?Málo akce,nejhorší soubojová choerografie.Přimhouřit oko můžu jen nad tím,že Lucas prostě nevěděl jak by to mělo správně vypadat a v 80.letech nebo kdy to bylo,nebyly takové grafické možnosti. |
|  | | | | Největší propadák(anketa) | |
|
| | Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |