Mandalorian Grand Moff

Poeet p?íspivku: 11027 Age: 26 Vyznamenání: Synek von Hau Registration date: 16. 05. 08
 | Předmět: Re: Největší propadák(anketa) Mon 29 Aug - 18:56 | |
| |
|
Elinor Yall Grand Moff

Poeet p?íspivku: 1761 Registration date: 02. 03. 10
 | Předmět: Re: Největší propadák(anketa) Mon 29 Aug - 18:58 | |
| Těžko říct.  On by stačil i odstup takových pěti, šesti let. |
|
Mandalorian Grand Moff

Poeet p?íspivku: 11027 Age: 26 Vyznamenání: Synek von Hau Registration date: 16. 05. 08
 | Předmět: Re: Největší propadák(anketa) Mon 29 Aug - 19:00 | |
| no, ja myslel technicke moznosti pri nataceni ale na upravenou techniku, tak aby vice odpovidala technice zobrazene v Old trilogii, by se mu asi nidko nedival |
|
ROOOM Osoba citlivá na Sílu

Poeet p?íspivku: 2 Registration date: 28. 08. 11
 | Předmět: Re: Největší propadák(anketa) Sat 3 Sep - 20:14 | |
| Diky moc vsem za odpovedi ... SW panic je na mne to prave slovo .... to mne pobavilo Proste jsem dospel v zivote do faze, ze bych mel vedet o co v SW slo a ted mam tyden tak si jdu delat jasno Mějte se všici fajn. R. |
|
Padme von Kell Císařova ruka

Poeet p?íspivku: 25392 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Největší propadák(anketa) Sat 3 Sep - 20:21 | |
| Mno, tak az to budes mit za sebou, prijd poreferovat, jak se ti libily  |
|
Anakin solo Padawan

Poeet p?íspivku: 56 Age: 13 Vyznamenání: poslední jedi na kashyyyku Registration date: 02. 12. 11
 | Předmět: toje podle mě druhá nejhorší epizoda Fri 2 Dec - 14:15 | |
| | Potan von Kell napsal: | | E IV sice je první ale taky nejnudnější | toje podle mě druhá nejhorší epizoda |
|
Vojta Rytíř Jedi

Poeet p?íspivku: 116 Age: 24 Registration date: 19. 08. 11
 | Předmět: Re: Největší propadák(anketa) Sat 12 May - 12:23 | |
| Za sebe jsem se rozhodoval mezi jedničkou a dvojkou, ale přece jenom to ty dialogy mezi Anakinem a Padmé vyhrály, takže EII nejslabší, i když ji mám samozřejmě rád a jsou v ní skvělé scény. Nicméně opravdu nechápu, jak někdo může za nejslabší označit Novou naději... |
|