|
| Autor | Zpráva |
|---|
Derk Yall Grand Moff

Poeet p?íspivku: 10467 Age: 19 Registration date: 03. 02. 08
 | Předmět: Star Wars: TIE Fighter Tue Aug 12 2008, 01:12 | |
| Simulátor jednoho z nejlepších imperiálnách strojů, TIE Fighteru. Hra vyšla někdy v roce 1993, ale postupně byla zlepšována graficky. Pod ruku se vám dostanou téměř všechny varianty TIE a pár dalších strojů. _________________ Přežil jsem turecké star wars  |
|
 | |
Red Padawan

Poeet p?íspivku: 94 Age: 19 Vyznamenání: Time Lord Registration date: 11. 08. 08
 | Předmět: Re: Star Wars: TIE Fighter Tue Aug 12 2008, 01:15 | |
| Neměl jsem tu čest  |
|
 | |
Potan von Kell Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20994 Age: 19 Vyznamenání: HZSSA Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Star Wars: TIE Fighter Tue Aug 12 2008, 01:18 | |
| Nevyšlo to jako protiváha na X-wing? |
|
 | |
Derk Yall Grand Moff

| Předmět: Re: Star Wars: TIE Fighter Tue Aug 12 2008, 01:19 | |
| X-wing byl později, ten používal engine TIE fightera. _________________ Přežil jsem turecké star wars  |
|
 | |

| Předmět: Re: Star Wars: TIE Fighter Tue Aug 12 2008, 01:21 | |
| Já měl za to že první byl x-wing No pak vim že vyšla nějaká gold edice kde byli spolu. |
|
 | |
Derk Yall Grand Moff

| Předmět: Re: Star Wars: TIE Fighter Tue Aug 12 2008, 01:22 | |
| Bylo to nějak takhle: TIE Fighter X-wing vs. TIE Figter X-Wing: Aliance _________________ Přežil jsem turecké star wars  |
|
 | |

| Předmět: Re: Star Wars: TIE Fighter Tue Aug 12 2008, 01:23 | |
| aliance sem kdysy dávno hrál  |
|
 | |
Derk Yall Grand Moff

| Předmět: Re: Star Wars: TIE Fighter Tue Aug 12 2008, 01:25 | |
| Kdyby LA udělali nového TIE fightea, v nové grafice, vylepšené fyzice ovládání atd. dost by na tom vydělali. TIE fighter je herní legenda. _________________ Přežil jsem turecké star wars  |
|
 | |
Red Padawan

Poeet p?íspivku: 94 Age: 19 Vyznamenání: Time Lord Registration date: 11. 08. 08
 | Předmět: Re: Star Wars: TIE Fighter Tue Aug 12 2008, 01:26 | |
| A kdyby to byla multiplatformofka!  |
|
 | |
Derk Yall Grand Moff

| Předmět: Re: Star Wars: TIE Fighter Tue Aug 12 2008, 01:27 | |
| To by nešlo, promin, ale tohle byl simulátor a s gamepadem nebudeš mít moc reálné ovládání. K tomu ono bylo dost složité, jelikož jsi měl různé nastavení tahu motoru, ovládal jsi wingmeny atd. _________________ Přežil jsem turecké star wars  |
|
 | |

| Předmět: Re: Star Wars: TIE Fighter Tue Aug 12 2008, 01:28 | |
| Red: Derk: Tak simulátory už se dnes nenosí a když už jo, tak na konzole. Viz třeba IL-2 jehož novej díl vyjde na všechno možný jen ne PC |
|
 | |
Derk Yall Grand Moff

| Předmět: Re: Star Wars: TIE Fighter Tue Aug 12 2008, 01:31 | |
| Viž, IL-2 co vyjde na konzole nemá nic společného s podstatou Il-2, jen název. Takže je to jako normální pizza a plastová pizza, má to stejnej název, ale je to něco jiného.
Osobně dle mě IL-2 na konzole bude zase další mrvení legendy a arkádní (censored) _________________ Přežil jsem turecké star wars  |
|
 | |
Mandalorian Grand Moff

Poeet p?íspivku: 11027 Age: 26 Vyznamenání: Synek von Hau Registration date: 16. 05. 08
 | Předmět: Re: Star Wars: TIE Fighter Tue Aug 12 2008, 01:41 | |
| On byl prvni X-wing, tam slo pilotovat jen X, Y a A wing, zda li slo pilotovat ostatni netusim, jsem to nedohral, ale Tie Fighter je oproti nemu lepsi, nejen lepsi grafika v nejakem super rozliseni, ale tak i takova trivialni vec jako ukoly mise si zobrazite stiskem klavesy, zrychleni casu, prece jenom letet 32 km zabere nejakej cas, zvlast v T/B, zamerovaci pocitac ukazuje stav protivnikova stitu a trupu a nejmarkantnejsi rozdil je v zamerovani. Kdyz v X-wingu zamerujete stihacku, lod, vemir tak musite svuj pocitac prepnout do targeting mod, jedna se o oval, do ktereho smeruji 4 trojuhelniky,a kdyz zamerite cil tak zmeni barvu, jenomze vzhledem k velkemu poctu stihacek, spatnemu rozliseni radaru, neposkytnuti indice, kde ta lod je, jsou souboje v X-wingu ponekud matouci a nezazivne Kdezto v Tie Fighteru vam zamerenou lod ve vetsi vzdalenosti ukaze obdelnickem, zamerovani probiha pres HUD zezloutnutim krize, indikace zamerovani raket a strileni po vas je take znazornena na hudu + dalsi vychytavky Je zde mozne nasednout do Tie Fighteru, Tie Bomberu, Tie Interceptoru, Gun Boatu, Tie Advanced a Tie Defender, nepratele disponuji klasicky X, W, Y wingy, Z-95, plus tu jsou transortery, naklady, Asalut shutly atk dale, z velkách lodí korvety, fregaty, Viktory a Imperial Star Destroyer, Lighht Mon Calamari a Mon Calamari Cruiser, je zde i typ lodi jako Milenium Falcon. Postupem hry se nepráteli stannou i jené imperiální stroje Datadisk přidává nové stroje jako K-wing a tak podobne, spolu s nekolika novými misemi a rozsirení misí pro Defendera, protoze v původní hře se sním dalo lítat jen 3 mise, ale jednu z nich s jednou z nich, jejimz pilotem byl Lord Vader |
|
 | |
Mandalorian Grand Moff

Poeet p?íspivku: 11027 Age: 26 Vyznamenání: Synek von Hau Registration date: 16. 05. 08
 | Předmět: Re: Star Wars: TIE Fighter Thu Feb 10 2011, 15:35 | |
| mensi typ neni vhodne hrat TIE fighter na touchpadu |
|
 | |
|