|
|
| Autor | Zpráva |
|---|
William Kiffar Jedi

Poeet p?íspivku: 1038 Age: 24 Registration date: 04. 07. 08
 | Předmět: Nejasnosti a dotazy Mon Aug 11 2008, 22:55 | |
| Sem můžete psát nejasnosti a dotazy týkající se tvorby příběhů postav, pravidel a všeho co se točí okolo fóra SWL - Příběhy _________________

|
|
 | |
Darth Gryat SPAMER

Poeet p?íspivku: 6890 Age: 25 Registration date: 04. 05. 08
 | Předmět: Re: Nejasnosti a dotazy Wed Aug 13 2008, 17:14 | |
| stále nechápu to dělání příběhu!  už mi jde psát! kvůli trojanovi mi nešlo psát!  |
|
 | |
Potan von Kell Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20697 Age: 18 Vyznamenání: HZSSA Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Nejasnosti a dotazy Wed Aug 13 2008, 17:31 | |
| No ve skratce je to New story ale s kvalitou příspěvků jak s OSW game. Kapito?  |
|
 | |
Ruplikon Clone Commander

Poeet p?íspivku: 4543 Age: 18 Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Nejasnosti a dotazy Wed Aug 13 2008, 17:33 | |
| není na tom nic těžkýho... |
|
 | |
William Kiffar Jedi

| Předmět: Re: Nejasnosti a dotazy Wed Aug 13 2008, 20:48 | |
| Ber to tak, ze proste pisem společně roman... O kterem nikdo nevi jak skonci, nikdo si nemuze moc planovat dopredu zvraty a tak dale. Proste kazdy napise jednu svoji kapitolu, která navazuje na predchozi a tim pribeh posune dal.
Je to defakto psaychologicke cviceni. Ovsem to nema zadna pravidla a je daleko kratsi s tim, ze jej pisi 2 osoby, kteri si vymysli sve postavy a pak si zkrze ne vylevaji sve problemy. V jedne knizce jsem videl moc pekne udelany "pribeh" ve kterem si dva spoluzaci, divka a chlapec, vytvorili postavy a pak zacal nelitosti souboj o tom, jak neschopne a naprosto tupe je opacne pohlavi. Coz byla dokonala sranda. Navic Divka zacinala tim, ze byla sama doma a zalevala kvetinky a hoch na ni navazal tak, ze je vesmirny dobrodruh co leta z planety na planetu. Zkusim to nekde najit a poslat vam to, ale pochybuju, ze to najdu. Kazdopadne pribehy co tu pisem my, by v canonu mely byt spis seriozni a vazne, nez k popukani. _________________

|
|
 | |
Darth Gryat SPAMER

Poeet p?íspivku: 6890 Age: 25 Registration date: 04. 05. 08
 | Předmět: Re: Nejasnosti a dotazy Wed Aug 13 2008, 20:59 | |
| |
|
 | |
Dave Fox Mistr Jedi

Poeet p?íspivku: 260 Vyznamenání: Za zásluhy ve jménu Republiky Registration date: 13. 07. 08
 | Předmět: Re: Nejasnosti a dotazy Wed Aug 13 2008, 21:55 | |
| Tak už jsem tam přidal příspěvěk snad jsem to pochopil správně a nenadělal tam zbytečné chybky.  |
|
 | |
William Kiffar Jedi

| Předmět: Re: Nejasnosti a dotazy Wed Aug 13 2008, 22:14 | |
| Ja si myslim, ze perfektni. Jen bych poprosil do budoucna, snazte se, aby vas pribeh koncil o neco vic v budoucnu, nez predchozi. To co napsal Dave vlastne samotny pribeh nikam neposunulo. Ale vzhledem k tomu, ze ze zacatku jedna spis o seznamovani se s postavami, tak to urcite chyba nebyla. Pak az na tom budem hodne bidne (Coz se stane, nebojte), protoze se do toho zacnem zamotavat a budou vznikat casove a jine nesrovnalosti, pak teprve nastoupi "Flashbackové" objasnujici kapitoly. Ale ted je treba spis nejak pribeh rozvinout, nez upravovat  _________________

|
|
 | |
Dave Fox Mistr Jedi

Poeet p?íspivku: 260 Vyznamenání: Za zásluhy ve jménu Republiky Registration date: 13. 07. 08
 | Předmět: Re: Nejasnosti a dotazy Wed Aug 13 2008, 22:42 | |
| Jasně budu se tomu vyvarovat. Ještě sem se trošku pokusil posunout děj. Aspoň o malinko.
Ještě dotaz bude se všech děj posouvat stejně a společně nebo třeba každýho jinou cestou a třeba děj se bude opčas protínat? Jestli mi rozumíš. |
|
 | |
William Kiffar Jedi

| Předmět: Re: Nejasnosti a dotazy Thu Aug 14 2008, 07:22 | |
| No to zalezi na nas. Jak to napisem. Ale v pravidlech jsem myslim uvedl, ze muzou byt 2 dejove linie, ale meli by se nekde stretnout, nebo na sebe alespon navzajem pusobit. _________________

|
|
 | |
Derk Yall Grand Moff

Poeet p?íspivku: 10358 Age: 19 Registration date: 03. 02. 08
 | Předmět: Re: Nejasnosti a dotazy Thu Aug 14 2008, 07:26 | |
| Ted píšu kapitolku IV. _________________ Přežil jsem turecké star wars  |
|
 | |
Derk Yall Grand Moff

| Předmět: Re: Nejasnosti a dotazy Thu Aug 14 2008, 07:29 | |
| Menší dotaz. Co je ten modrý sál? _________________ Přežil jsem turecké star wars  |
|
 | |
William Kiffar Jedi

| Předmět: Re: Nejasnosti a dotazy Thu Aug 14 2008, 07:34 | |
| Netusim. Patrne nejaka dalsi vycvikova mistnost, ktera ma z nejakeho duvodu prizvisko "modra"... To jsem si proste vymyslel, cili si pod tim predstav co chces  _________________

|
|
 | |
Dave Fox Mistr Jedi

| Předmět: Re: Nejasnosti a dotazy Thu Aug 14 2008, 08:43 | |
| | William napsal: | | No to zalezi na nas. Jak to napisem. Ale v pravidlech jsem myslim uvedl, ze muzou byt 2 dejove linie, ale meli by se nekde stretnout, nebo na sebe alespon navzajem pusobit. |
Takže klidně můžu odcestovat na nějakou solovou misi?  |
|
 | |
Derk Yall Grand Moff

| Předmět: Re: Nejasnosti a dotazy Thu Aug 14 2008, 09:08 | |
| Asi by jsi mohl. _________________ Přežil jsem turecké star wars  |
|
 | |
|