|
|
|
| Autor | Zpráva |
|---|
Kiwi Padawan

Poeet p?íspivku: 61 Registration date: 28. 10. 10
 | Předmět: Re: Nejlepší Epizoda Tue Nov 09 2010, 13:15 | |
| Moje poradi:
Imperium vraci uder Pomsta Sithu Nova nadeje Skryta hrozba Navrat Jediho Klony utoci |
|
 | |
Commander Cody Osoba citlivá na Sílu

Poeet p?íspivku: 15 Age: 15 Registration date: 16. 11. 10
 | Předmět: Re: Nejlepší Epizoda Tue Nov 16 2010, 16:40 | |
| |
|
 | |
Darth V. Osoba citlivá na Sílu

Poeet p?íspivku: 14 Age: 401 Registration date: 16. 11. 10
 | Předmět: Re: Nejlepší Epizoda Tue Nov 16 2010, 20:37 | |
| Jednoznačně trojka  |
|
 | |
Daniel Beneš Rytíř Jedi

Poeet p?íspivku: 100 Age: 13 Registration date: 02. 12. 10
 | Předmět: Re: Nejlepší Epizoda Wed Dec 29 2010, 08:02 | |
| mě nejvic V hlavně ten boj mezi Lukem a Vaderem |
|
 | |
mandorian elite Sithský lord

Poeet p?íspivku: 642 Vyznamenání: Poslední tactical droid po Muscafaru Registration date: 14. 05. 11
 | Předmět: Re: Nejlepší Epizoda Thu Jun 09 2011, 18:05 | |
| Mě se taky nej líbí trojka  sithové  vyhrajou pokosí jedie jedna básen aspon že už je po nich Trojka. |
|
 | |
roman 22 Padawan

Poeet p?íspivku: 83 Age: 13 Registration date: 02. 06. 11
 | Předmět: Re: Nejlepší Epizoda Thu Jun 09 2011, 19:13 | |
| Mně se lídila 1. Nevím proč ale líbila se mi. Hned potom 3. |
|
 | |
mandorian elite Sithský lord

Poeet p?íspivku: 642 Vyznamenání: Poslední tactical droid po Muscafaru Registration date: 14. 05. 11
 | Předmět: Re: Nejlepší Epizoda Thu Jun 09 2011, 20:07 | |
| Mě se trojka hlavně líbila proto co se tam stalo i když bych chtěl aby nějaký jediové přežili ale zpádky. |
|
 | |
Super Trooper ARC trooper

Poeet p?íspivku: 154 Vyznamenání: Madaile od Galactické Republiky za Odvahu Registration date: 22. 07. 11
 | Předmět: Re: Nejlepší Epizoda Fri Jul 22 2011, 19:36 | |
| |
|
 | |
Cross Sithský lord

Poeet p?íspivku: 947 Age: 18 Registration date: 16. 01. 11
 | Předmět: Re: Nejlepší Epizoda Thu Aug 11 2011, 10:10 | |
| 1...je tam můj oblíbenej Maul  na jedničce se mi líbil hlavně Duel of Fates.....jo přiznávám,měl trochu posranej konec a mohl dopadnou jinak ale ,,vzhledově" byl ten souboj asi nejlepší..... jinak taky nějak to pořadí 1.Skrytá hrozba 2.Pomsta Sithů 3.Návrat Jediho 4.Klony útočí 5.Nová naděje 6.Impérium vrací úder |
|
 | |
Potan von Kell Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20993 Age: 19 Vyznamenání: HZSSA Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Nejlepší Epizoda Thu Aug 11 2011, 10:11 | |
| NEjhorší je Impérium vrací úder? WTF? Proč? Co se ti na něm tak nelíbí, že je nejhorší? |
|
 | |
Cross Sithský lord

| Předmět: Re: Nejlepší Epizoda Thu Aug 11 2011, 10:17 | |
| nevim,tak ty ostatní díly mi prostě přišli takový zajímavější...... |
|
 | |
Darth Eternal Hatred Supersith

Poeet p?íspivku: 18013 Age: 69 Vyznamenání: Aayla Shepard :D Registration date: 18. 01. 09
 | Předmět: Re: Nejlepší Epizoda Thu Aug 11 2011, 10:37 | |
| tak to je osobní názor, mě jinak se taky nejvíc lídí epizoda 1(ano, kvůli maulovi  ) no a impérium vrací uder je na druhém místě, a když jsem byla mladší tak jsem měla ep.5 nejradši, protože "když je tam takovej strašidelnej pán tak hraje taková pěkná hudba" Nejmíň oblíbená je podle všeho (né podle mě) ep. 4, což chápu, dnešní mládež je zvyklá na kdejaké trikové vychytávky a bůh ví co ještě a neocení ruční práci ze 70 let, a bla bla bl bl bla bla... |
|
 | |
Cross Sithský lord

| Předmět: Re: Nejlepší Epizoda Thu Aug 11 2011, 10:43 | |
| áá taky ujíždí na Maulovi?  nevim mě ta 5 přišla taková nezajímavá...skoro nic tam nebylo..akorát bitva o Hoth....to už i ta bitva o Yavin v Ep. 4 byla podle mě lepší |
|
 | |
Vegi Admiral of the New Republic

Poeet p?íspivku: 1953 Age: 111 Vyznamenání: Hlavní pořadatel přípitků OSW Registration date: 01. 11. 09
 | Předmět: Re: Nejlepší Epizoda Thu Aug 11 2011, 14:29 | |
| Ep 5 je naprosto vyborna, osobne nechapu co ti na ni pripada nezajimave, vsak ma skvostne temny spad a stane se tam mnoho dechberoucich a dulezitych udalosti. "Obi-Wan never told you what happened to your father." "He told me enough! He told me you killed him." "No. I am your father." ―Darth Vader and Luke SkywalkerKdybych ja mel hodnostit epizody podle sve oblibenosti, bylo by to nejak takto.  1. Navrat Jediho - Rozhodne pro me nejlepsi epizoda. Zrozeni Nove Republiky a nase drtive vitezstvi u Endoru, pricemz se z Luka stane pravy Jedi.  2. Imperium Vraci Uder - Pro me druha nejlepsi epizoda, ikdyz trosku smutna a temnejsi. 3. Pomsta Sithu - Excelentni epizoda plna nadupanych triku a zvratu s ponekud smutnejsim koncem, ve ktere my bylo opravdu lito stareho radu jedi. Ackoliv cert je vem, bez toho by nevznikl ten novy.  4. Nova Nadeje - Cert vem stare triky, i snima je to vyborna epizoda. My rebelove jsme tam okusili nase prvni poradne vitezstvi a zacina tam cesta Luka Skywalkera.  5. Kloni Utoci - Pro me az moc velkej sladak s jedinym velkym plusem a to byla zaverecna bitva, ale hold v nejakym dile tohle byt muselo. 6. Skryta Hrozba - Huh, az na Dartha Maula, Qui Gon Jina a Obiwana priserna nuda. Hlavne velke minus pro me tam prinasi ten usatej blbecek. |
|
 | |
Darth Eternal Hatred Supersith

Poeet p?íspivku: 18013 Age: 69 Vyznamenání: Aayla Shepard :D Registration date: 18. 01. 09
 | Předmět: Re: Nejlepší Epizoda Thu Aug 11 2011, 15:07 | |
| cross: no on si toho všimne až teď  jo ujíždím, x let, tetování jsem si nechala udělat atd... vegi: v poslední době se mi ten ušatý blbeček začíná zamlouvat  holt nesmíte brát všechno tak smrtelně vážně. Spíš mě vadí blábolející threepio. Ve starých dílech tak tak uleze,t o jsou ty jeho fóry celkem na místě, ale v nových dílech se tam jenom motá a divím se, že ho někdo pořádně nenakopne jo, imperium vrací uder je asi "nejtemnější" díl, nepočítám lí supertemný konec pomsty sithů... hmm, ale po supertemné a vážné ep. 5 přijde 6... v 5 vypadá, že vader je hodně znetvořený, jen takový ten náznak "jak asi vypadá", a ono to ve finále tak zlé není... pamatuju si, že jsem prve přivírala oči a děsila se, že se objeví extra znetvořená obluda, ale ono ani ne... právě ten záběr v 5 mě přišel jako že vader vypadá děsivě znetvořeně. no a ewoci to je kapitola sama pro sebe  |
|
 | |
|