Cross Sithský lord

Poeet p?íspivku: 947 Age: 18 Registration date: 16. 01. 11
 | Předmět: Re: Nejlepší Epizoda Thu Aug 11 2011, 15:14 | |
| jo až teď  ....tetování??foto???  |
|
Vegi Admiral of the New Republic

Poeet p?íspivku: 1953 Age: 111 Vyznamenání: Hlavní pořadatel přípitků OSW Registration date: 01. 11. 09
 | Předmět: Re: Nejlepší Epizoda Thu Aug 11 2011, 15:22 | |
| Eter : Ja mel to same trauma, taky jsem zaviral oci, kdyz jsem byl malej, protoze jsem se bal, jak on vypadal, uz v te 5. ep ten naznak byl hruzostrasnej. Kazdopadne, nejvic bal stareho dobreho Palpiho, to jsem se bal tak moc, ze jsem si k sobe jeste volal tatu, aby se na to koukal semnou. K C3PO - Tak kdyz srovnam usateho blbecka s chodici zlatou rybickou, tak u me ma teda vetsi plus ta rybicka, ta to alespon obcas tema hlaskama vystihla, teda co se tyce stare serie v te nove se taky divim, ze ho nesvrhli z Coruscantskeho vezaku po hlave, ale proste furt je to lepsi nez ten usak, ten me obcas prinuti k tomu, abych urcite sekvence filmu pretocil. |
|
Padme von Kell Císařova ruka

Poeet p?íspivku: 25392 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Nejlepší Epizoda Thu Aug 11 2011, 16:22 | |
| | Vegi napsal: | "Obi-Wan never told you what happened to your father." "He told me enough! He told me you killed him." "No. I am your father." ―Darth Vader and Luke Skywalker
|
Tohle je prave na petce to, co ji dela nejlepsi.. Proste nejvic epic moment ve vsech epizodach.. dodneska me mrzi, ze sem to pred tim prvnim zkouknutim uz vedela.. Ale co, i tak to bylo proste nejlepsi.. Ep. V proste nema hluchy mista, je suprova od zacatku az do konce..
Jinak co se tyce Jar-Jara, je to dementni postava, to je 3PO tisickrat lepsi, i kdyz souhlasim, ze v tech novejch epizodach ho taky dost zkazili.. Ve starych byl mnohem lepsi.. Ale pricitam to tomu, ze v novych ep. byl vlastne novej, a ve starych uz mel nejakou tu osobnost vyvinutou tim, ze mu nepromazavali pamet.. |
|
Andrew26 Adept

Poeet p?íspivku: 39 Age: 15 Registration date: 02. 07. 10
 | Předmět: Re: Nejlepší Epizoda Sun Aug 14 2011, 22:59 | |
| 1. Ep. III 2. Ep. II 3. Ep. V 4. Ep. I 5. Ep. IV 6. Ep. VI
Šestka jako poslední je naprosto jasná volba. Naprosto zpackaná bitva o Endor (pozemní) a k tomu nesmyslné zničení Executoru jsou už tak dostatečným vodítkem, nemluvě o tom, že se prakticky celý film nic neděje. |
|
Darth Minder Sith

Poeet p?íspivku: 228 Age: 26 Registration date: 08. 08. 11
 | Předmět: Re: Nejlepší Epizoda Mon Aug 22 2011, 19:41 | |
| 3EP jasně vyhrává  |
|
Anakin solo Padawan

Poeet p?íspivku: 56 Age: 13 Vyznamenání: poslední jedi na kashyyyku Registration date: 02. 12. 11
 | Předmět: Re: Nejlepší Epizoda Fri Dec 02 2011, 14:21 | |
| | Potan von Kell napsal: | Která je podle vás nejlepší Epizoda? Podle mně Epizoda V - Impérium Vrací Úder | moje III |
|