| | Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords | |
|
|
|
| Autor | Zpráva |
|---|
Padme von Kell Císařova ruka

Poeet p?íspivku: 25392 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sat Oct 01, 2011 4:31 pm | |
| Ja stihla nastesti oboje, tu dvojku i s exkluzivni cestinou od xzone..  Jsem rada ze tenkrat byly akce a donutilo me to ke koupi  jinak mozna bys jednicku sehnal nekde pres net.. Ale chapu, ze to neni takovy jako mit doma krabicku (aspon pro me tedy  ) |
|
 | |
Hawk Občan Impéria

Poeet p?íspivku: 12 Age: 16 Registration date: 25. 09. 11
 | Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sat Oct 01, 2011 4:46 pm | |
| Jo tu dvojku mám také s češtinou od xzone. Jedničku mám přes net, ale originál je originál. |
|
 | |

Poeet p?íspivku: 25392 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sat Oct 01, 2011 5:02 pm | |
| no, ono pres net si jako muzes koupit i original, verim tomu, ze nakej steam nebo neco to ma.. A to pak mas regulerni originalni hru.. Jen ne fyzicky to cd/dvd... |
|
 | |
Derk Yall Grand Moff

Poeet p?íspivku: 10467 Age: 19 Registration date: 03. 02. 08
 | Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sun Dec 11, 2011 1:30 pm | |
| Taky váš štve ten bug, co v každé lokaci prohazuje DS a LS u NPC? _________________ Přežil jsem turecké star wars  |
|
 | |
ScorpiO Dark Lord of the Sith

Poeet p?íspivku: 3987 Age: 25 Registration date: 07. 02. 08
 | Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sun Dec 11, 2011 1:33 pm | |
| ani ne, spis je mi volnej _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|
 | |
Derk Yall Grand Moff

| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sun Dec 11, 2011 1:39 pm | |
| Má to nějakej vliv co se týče vývoje postav a dialozích? Jestli jediná věc co to bude znamenat, že mi Atton a další budou běhat jako kostlyvci, tka mi to nevadí, ale jestli to má dopad na příběh tak... _________________ Přežil jsem turecké star wars  |
|
 | |

| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sun Dec 11, 2011 2:47 pm | |
| prave ze dopad to nema vubec zadny, jedine v cem to dokaze trosku nasrat je to, ze das trba Briane, nejaky Dark Side predmet, ona pak vyleze z Hawku, prepne se na svetlou, pak zase z5 na temnou, ale ten predmet uz logicky nema a musis ji ho zase nasadit. Jiny zapor me fakt nenapada. _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|
 | |
Stank0 Osoba citlivá na Sílu

Poeet p?íspivku: 12 Age: 15 Registration date: 21. 05. 11
 | Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sun Dec 11, 2011 3:49 pm | |
| Jednoznačne 1. diel je BEST OF ktoré malo aj svoje čaro pri hraní  ale nehovorím že 2. bola zlá ... aj tá bola celkom dobrá akurát že 1. mala lepší koniec  |
|
 | |

| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Mon Dec 12, 2011 12:06 pm | |
| hlavne dvojka ho mela jaksi dost nedodelanej no.. mohl byt mnohem lepsi a davat vetsi smysl Na ten bug sem teda zatim nenarazila, to dela ten restoration mod? A popr. kdy zacne? Pac sem zatim jen na Citadele na Telosu, na hrani moc nemam cas.. |
|
 | |
Derk Yall Grand Moff

| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Mon Dec 12, 2011 2:24 pm | |
| Tenhle bug mi spouští základní verze, co jsem si našel na netu, tak i člověk co dělal dialogy do dvojky, má tenhle bug v 6-ti případech z deseti.  Všiml jsem si ho na Telosu hned ze začátku, je možný že působil už na Peragu, ale to jsem si ho nevšiml. _________________ Přežil jsem turecké star wars  |
|
 | |

| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Mon Feb 20, 2012 9:51 pm | |
| Tak sem narazila na opravdu otravny a debilni bug.. Priletim podruhy na Dxun, potom co mi zavola Kelborn a hle, nemuzu vystoupit z lodi.. Jakmile chci vylezt a hodi se mi obrazovka vyberu partaku, vyberu partaky a objevi se mi akorat cerna obrazovka s hernim kurzorem, se kterym jde hybat, ale to je tak asi vsecko.. Nejde nacist save, hra dokonce nejde ani normalne vypnout, musim dat alt+F4... Na jinejch planetach mi to nedela.. Nejspis by to nemuselo byt tim restoration modem, pac sem narazila na netu, ze to meli lidi i bez jakejchkoliv modu... Napada nekoho co s tim? Starsi save nepomaha, pac kdyz udelam to co ve hre chci, stane se mi to zas.. jediny co me napadlo, je se nejak prenest pomoci modu pryc z ebon hawku, ale cheat co sem nasla mi tam nefacha a v save editoru sem moznost zvolit jinou lokaci nenasla.. |
|
 | |

| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sun Mar 11, 2012 5:37 pm | |
| Mno, tak kotor II s restoration modem dohran. Musim rict, ze ty novy veci co obsidian vystrihl, jsou fajn, konecne mi ten pribeh neprisel tak nedodelanej Jinak svuj predchozi problem sem vyresila az vracenim se k savu po bitve o khoondu a holt sem napred letela na korriban a az pak na dxun a hle, jelo to.. Ted mam jeste jinej problem (posledni doufam  ) - chci videt tu scenku, kde atton umira. Uz sem ho nechala prohrat se Sionem a sem s Exile v Trayusky akademii.. A za boha netusim, kde mam toho umirajiciho Attona najit.. A nebavi me tam behat jako krysa a vybojovavat znova vsecky ty bitky, takze se ptam, netusi nekdo kde ho najdu? |
|
 | |
Cross Sithský lord

Poeet p?íspivku: 947 Age: 18 Registration date: 16. 01. 11
 | Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sun Mar 11, 2012 5:58 pm | |
| a určitě zemře??nepřežije to náhodou? |
|
 | |

| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sun Mar 11, 2012 6:09 pm | |
| ne, kdyz ho Sion porazi, tak ho pak Exile nekde ma najit umirajiciho.. |
|
 | |

| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sun Mar 11, 2012 6:41 pm | |
| az sejmes kreiu tak ho najdes a umre ti v naruci, stejne tak alternativa, az sejmes kreiu potkas ho a on se k tobe prida _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|
 | |
| | Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords | |
|