WebPříjemCalendarFAQHledatRegistraceSeznam uživatelůUživatelské skupinyPřihlášení

Share | 

Vystřihnutá epizoda ze Star Wars :D

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorZpráva
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff

Poeet p?íspivku: 10467
Registration date: 03. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Vystřihnutá epizoda ze Star Wars :D   Sun Aug 03, 2008 8:17 am

No, tak použití upoutávky s YMCA je trošku trapné, použili ji už minule, ale tohle video, jestli se to dá nazvat, no vím, že jsou to malé děti, ale je to retardované. Vader je tam jako blbec, nějací uječení padawani, s Yodou, který neustále kričí bojujou proti temnému sithskému lordovi? K tomu tam ještě na začátku minutu ječej, že se Vadera bobjej a pak na něj zaútočej a on zdrha?
Ty děcka nejsou roztomylé, jsou to živé cíle pro imperiální jednotky.

Aggofan
Sithský lord
Sithský lord

Poeet p?íspivku: 278
Vyznamenání: Věrný Mandalorian
Registration date: 02. 03. 11

PříspěvekPředmět: Re: Vystřihnutá epizoda ze Star Wars :D   Thu Jun 30, 2011 10:58 am

Souhlasim s Derkem.Viděl jsem to už dřív a radši sem to vypnul.Jestli má ta rodina ráda STAR WARS coč jak můžeme vidět nemá, protože to by nenatočila s odpuštěním takovou p******u.A nejhorší je jak tam ta Padmé či kdo to byl křičí o pomoc a co to krucinál používaj sílu?Já si nevzpomínám že by kdy byla síla vidět aspoň ne takhle zřetelně a v takovimhle tvaru a ještě, síla se nedá odrážet světeklnym mečem teda až na blesk ale já teda nikde blesk neviděl a navíc kdyby někdo z nich použil blesk teda až na Vadera tak by to byla úplná blbost protože si nevzpomínám že by někdy někdo z nejvyšší rady použil blesk.
Návrat nahoru Goto down
Super Trooper
ARC trooper
ARC trooper

Poeet p?íspivku: 154
Vyznamenání: Madaile od Galactické Republiky za Odvahu
Registration date: 22. 07. 11

PříspěvekPředmět: Re: Vystřihnutá epizoda ze Star Wars :D   Tue Aug 23, 2011 3:59 pm

Tak končí Vader
Návrat nahoru Goto down

Vystřihnutá epizoda ze Star Wars :D

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 3 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: Vše o Star Wars :: Star Wars Videa-