| | Romány - Všeobecné informace | |
|
|
| Autor | Zpráva |
|---|
Potan von Kell Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20993 Age: 19 Vyznamenání: HZSSA Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Romány - Všeobecné informace Sun Sep 18 2011, 11:09 | |
| Překladatel Milan Pohl o plánech egmontu na příští rok: | citace: | Pokud je mi známo, v plánu jsou (zatím) první čtyři díly série X-Wing a také Choices of One od Zahna. Jak jsem zjistil, s Republic Commando 3-4 to bohužel zatím není jisté. Pokud se vám první dva díly líbily a chcete, aby v češtině vyšel i třetí a čtvrtý, napište do Egmontu, názory čtenářů je opravdu zajímají.
Kromě toho vyjdou (znovu) obrazové slovníky k filmům IV-VI. Vyrozuměl jsem, že se bude jednat o nové, doplněné vydání, v souladu s novou verzí vydávanou v USA. |
|
|
 | |
ScorpiO Dark Lord of the Sith

Poeet p?íspivku: 3987 Age: 25 Registration date: 07. 02. 08
 | Předmět: Re: Romány - Všeobecné informace Sun Sep 18 2011, 11:11 | |
| tak uprimne z toho me nezaujala ani jedna kniha _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|
 | |

| Předmět: Re: Romány - Všeobecné informace Sun Sep 18 2011, 11:17 | |
| Tys snad nečetl žádnou "zahnovku"? |
|
 | |

| Předmět: Re: Romány - Všeobecné informace Sun Sep 18 2011, 11:21 | |
| žadnou???? ehm, co myslim tim zadnou? samozrejme ze zahnovu trilogii, duologii a obě vypravy sem precetl, to ze sem necetl Allegiance a jeji pokracovani, protoze me to vubec nelaka a popravde ani trochu me to nezaujalo preci neznamena, ze sem necetl zadnou Zahnovku. _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|
 | |

| Předmět: Re: Romány - Všeobecné informace Tue Dec 06 2011, 18:15 | |
| tak dobra zprava, serie TOR se na konci pristiho roku (pokud nezanikne svet  ) rozsiri o dalsi knihu o5 psanou panem Drewem Kapyshynem. myslim, ze se mame na co tesit. _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|
 | |
Orita-kill High Jedi General

Poeet p?íspivku: 398 Vyznamenání: Koonovec Registration date: 17. 11. 09
 | Předmět: Re: Romány - Všeobecné informace Wed Dec 14 2011, 15:03 | |
| Tak jsem psal na Egmont, a odepsali mi, že příští rok Komando vydávat nebudou, snad ten další. Mě osobně to příjde docela blbý, vydat dva díly jeden rok, další nic, a zas aš ten další to pokračování, ale na druhou stranu, alespoň to vydaj.(snad) |
|
 | |
Pavel501st Clone Commander

Poeet p?íspivku: 251 Age: 15 Vyznamenání: Čestný služebník vládců Galaktického Impéria. Registration date: 04. 01. 10
 | Předmět: Re: Romány - Všeobecné informace Wed Jan 04 2012, 15:53 | |
| Dnes jsem objevil, že na starwars.wikia.com je napsáno u románu Star Wars: Darth Plagueis datum vydání. Má vyjít- počkejte si- 10. ledna 2012  . Počet stran se má pohybovat okolo 400. Nevím jak je to ověřená informace. Ale doufám v to. |
|
 | |

| Předmět: Re: Romány - Všeobecné informace Wed Jan 04 2012, 16:08 | |
| jasne sak se moc tesim, za par dnu je venku tak si poctu a moc se tesim hlavne na ty nove sithy
_________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|
 | |
Syntax Jedi Guardian

Poeet p?íspivku: 4739 Age: 22 Vyznamenání: Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date: 22. 10. 08
 | Předmět: Re: Romány - Všeobecné informace Wed Jan 04 2012, 16:39 | |
| já se teď hlavně soustředím na zakončení NJO, Plagueis mě ani upřimně moc nezajímá _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne, flying Serenity, last words before he dies  |
|
 | |

| Předmět: Re: Romány - Všeobecné informace Wed Jan 04 2012, 16:47 | |
| Ano, je to pravda, ale proč to psát sem, když má kniha vlastní topic?  |
|
 | |
Pavel501st Clone Commander

Poeet p?íspivku: 251 Age: 15 Vyznamenání: Čestný služebník vládců Galaktického Impéria. Registration date: 04. 01. 10
 | Předmět: Re: Romány - Všeobecné informace Wed Jan 04 2012, 18:59 | |
| |
|
 | |
| | Romány - Všeobecné informace | |
|