| | Romány - Všeobecné informace | |
|
|
| Autor | Zpráva |
|---|
Cody Mandalorian Trooper

Poeet p?íspivku: 7147 Age: 400 Vyznamenání: Poslední svého druhu. Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Romány - Všeobecné informace Sat Feb 09 2008, 18:53 | |
| | vozna napsal: | cau nemate nekdo v ebooks : Štěpný bod (21,5 roku před Ep. IV) Trilogie o Hanu Solovi 1: Léčka v ráji (10 let před Ep. IV) Trilogie o Hanu Solovi 2: Huttský gambit (5 let před Ep. IV) Trilogie o Hanu Solovi 3: Úsvit rebelů (3 roky před Ep. IV) Akademie Jedi 3: Nositelé Síly (11 let po Ep. IV)
nemusi byt vse alespon neco dik |
Ne nemam, ale ty první čtyři si můžeš objednat třeba tady: http://www.planetashop.cz/index.php?page=32&nasklade=1&pgs=130
Já osobně jsem tu objednával Huttský Gambit a Mezigalaktickou výpravu, do tří dnů jsem to měl doma, takže doporudčuju. |
|
 | |
Potan von Kell Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20993 Age: 19 Vyznamenání: HZSSA Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Romány - Všeobecné informace Sat Feb 09 2008, 19:00 | |
| No on to asi chtěl jako E-book aby zato nemusel platit  |
|
 | |
Cody Mandalorian Trooper

Poeet p?íspivku: 7147 Age: 400 Vyznamenání: Poslední svého druhu. Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Romány - Všeobecné informace Sat Feb 09 2008, 19:03 | |
| To já vim, ale lepší je to jako normální knížka ne? |
|
 | |
ScorpiO Dark Lord of the Sith

Poeet p?íspivku: 3987 Age: 25 Registration date: 07. 02. 08
 | Předmět: Re: Romány - Všeobecné informace Sat Feb 09 2008, 19:33 | |
| | vozna napsal: | cau nemate nekdo v ebooks : Štěpný bod (21,5 roku před Ep. IV) Trilogie o Hanu Solovi 1: Léčka v ráji (10 let před Ep. IV) Trilogie o Hanu Solovi 2: Huttský gambit (5 let před Ep. IV) Trilogie o Hanu Solovi 3: Úsvit rebelů (3 roky před Ep. IV) Akademie Jedi 3: Nositelé Síly (11 let po Ep. IV)
nemusi byt vse alespon neco dik |
esli chces tak ty co vysly a sou na netu, cily kolem sedumdesati knih mam ale je to vse v anglictine_________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|
 | |
vozna Padawan

Poeet p?íspivku: 77 Age: 19 Registration date: 09. 02. 08
 | Předmět: Re: Romány - Všeobecné informace Sat Feb 09 2008, 21:05 | |
| jj dik vsem. fak mam raci zdarma e book ale mas pravdu normalni kniha je trochu lepsi. ale zas na druhou stranu mam mp4ku a tak to ctu tam takze taky v poho . dik. |
|
 | |
Derk Yall Grand Moff

Poeet p?íspivku: 10467 Age: 19 Registration date: 03. 02. 08
 | Předmět: Re: Romány - Všeobecné informace Tue Feb 12 2008, 12:34 | |
| Ano, knižka je lepší a proto i když mám e-booky, tak mám i knihy. Takže mám vše dvakrát.  Ale vlastně, ke čtení SW knih mě přivedl jediland  |
|
 | |

| Předmět: Re: Romány - Všeobecné informace Tue Feb 12 2008, 13:49 | |
| tak ja taky mam vsechny ceske knizky co vysly (krom trilogie o hanovi kerou opravdu nepotrebuju, a dvou knizek kere sem nesehnal, ale mam je jako e booky a spolu s nima snad vsechny co vysly a daji se sehnat, ale ne vsechny se daji sehnat bo sou nove, takze taky mam nekolik knih dvakrat _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|
 | |
Darth_Mark V.I.P.

Poeet p?íspivku: 34 Registration date: 12. 02. 08
 | Předmět: Re: Romány - Všeobecné informace Wed Feb 13 2008, 16:57 | |
| vlastnim 30 SW knih, z toho 17 v cestine (realny knizky, z papiru, ne v pocitaci) a uplne vsechny knihy v e-booku (mely by bejt vsechny( do urciteho roku, nevim do kteryho), myslim ze tak 3 nejdouj tahnout) pokud mi neverite...tak viz zde
http://www.hungry-ewok.ru/sw/books_eng.htm
Naposledy upravil dne Wed Feb 13 2008, 18:56, celkově upraveno 1 krát |
|
 | |

| Předmět: Re: Romány - Všeobecné informace Wed Feb 13 2008, 18:04 | |
| mno ja mam jen v notebooku 122 knih, a to se mi nepodarilo sehnat serii legacy od petky nahoru, darth banea dvojku a deth star. ostatni co zatim vysly a nemam je tak o ne nestojim zatim _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|
 | |
Derk Yall Grand Moff

| Předmět: Re: Romány - Všeobecné informace Wed Feb 13 2008, 19:20 | |
| Myslíš legacy jako komiks? Ten mám nějak o 1 po 16 |
|
 | |
Potan von Kell Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20993 Age: 19 Vyznamenání: HZSSA Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Romány - Všeobecné informace Wed Feb 13 2008, 19:24 | |
| ScorpiO má komiks Legacy všechny díly Dkokonce má i poslední 19 díl kterej mi má jaksi posílat  |
|
 | |

| Předmět: Re: Romány - Všeobecné informace Wed Feb 13 2008, 20:26 | |
| nn myslim legacy knizni serii, a zitra odpoedne bud online potane, ja ti poslu vsechno co sem slibil _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|
 | |
Ruplikon Clone Commander

Poeet p?íspivku: 4543 Age: 19 Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Romány - Všeobecné informace Fri Feb 15 2008, 08:25 | |
| ak já jsem Četl. Temné Setkání,Štěpný Bod,Vize Budoucnosti,Nositelé Síly,Labyrint Zla,Mezigalaktická Výprava,Léčka v Ráji, Prvotní Vektor,Námluvy Princezny leii,Stíny impéria,Háv Klamu a Sabotéra ale toho jediného v éčku originál sehnat nemužu |
|
 | |
Derk Yall Grand Moff

| Předmět: Re: Romány - Všeobecné informace Fri Feb 15 2008, 09:35 | |
| Počkat, nezapomněl jsi na přízrak minulosti? Tedy pokud jsi četl vizi budoucnosti a vynechall přízrak tak by jsi to měl napravit  |
|
 | |
vooj-tae 501st commander

Poeet p?íspivku: 425 Age: 21 Vyznamenání: imperiální hvězda za statečnost :P Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Romány - Všeobecné informace Sat Feb 16 2008, 10:17 | |
| a co Pouť pozůstalého? hledání Jedi? Dědic Impéria, temná síla na vzestupu, poslední povel?? tyjo to fkt doporučuju přečíst... |
|
 | |
| | Romány - Všeobecné informace | |
|