| | Star Wars: Knight of The old Republic Online (MMORPG) | |
|
|
| Autor | Zpráva |
|---|
darth t-error High Jedi General

Poeet p?íspivku: 1379 Age: 18 Registration date: 05. 04. 08
 | Předmět: Re: Star Wars: Knight of The old Republic Online (MMORPG) Wed Nov 19 2008, 10:14 | |
| bude to asik dost dobry ale bude to chtit nehorazny mesicni sumy |
|
 | |
Undertaker Legend Killer

Poeet p?íspivku: 2762 Vyznamenání: Metalista 1. stupně. Registration date: 03. 05. 08
 | Předmět: Re: Star Wars: Knight of The old Republic Online (MMORPG) Wed Nov 19 2008, 10:39 | |
| Tak sem úprávě četl, že hru pujde dohrát i v singlu, největší zábava to bude ale samozřejmě v mulťáku, takže pro mně to asi bude jasná koupě...ve Score o tom byl zajímavej člínek, a na tiscali a hrej pokud se nepletu sem si doplnil informace, a tohle rozhodně ostudu bioware neudělá, i když já se spíš od nich těším na Dragon Age... |
|
 | |
Tik & Tok High Jedi General

Poeet p?íspivku: 433 Age: 23 Registration date: 04. 04. 08
 | Předmět: Re: Star Wars: Knight of The old Republic Online (MMORPG) Wed Nov 19 2008, 10:45 | |
| Bioware? Jedině Neverwinter nights =) zvlášt když ste DMko |
|
 | |
Undertaker Legend Killer

Poeet p?íspivku: 2762 Vyznamenání: Metalista 1. stupně. Registration date: 03. 05. 08
 | Předmět: Re: Star Wars: Knight of The old Republic Online (MMORPG) Wed Nov 19 2008, 11:11 | |
| NWN je kvalitní rpg, ale já mám radši KOTORy nebo ME...prostě mám radši Sci-fi... |
|
 | |
Derk Yall Grand Moff

Poeet p?íspivku: 10467 Age: 19 Registration date: 03. 02. 08
 | Předmět: Re: Star Wars: Knight of The old Republic Online (MMORPG) Wed Nov 19 2008, 12:23 | |
| Sakra, lidi, téma k téhleté hře už tady máte, tak nezákládejte zbytečně nové!
EDIT - témata sloučena - Derk Yall _________________ Přežil jsem turecké star wars  |
|
 | |
revan004 Osoba citlivá na Sílu

Poeet p?íspivku: 1 Registration date: 23. 11. 08
 | Předmět: Re: Star Wars: Knight of The old Republic Online (MMORPG) Sun Nov 23 2008, 13:31 | |
| v prvom rade zdravim vsetkych kolegov citlivych na SILU ... som trosku sklamany ze to bude MMO ale tak snad sa aspon dozvieme nejake nove veci o hrdinoch z predchadzajucich dielov (Revan, Exile, Bastila) ... teda aspon dufam inak by to pre mna stratilo vyznam |
|
 | |
Potan von Kell Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20993 Age: 19 Vyznamenání: HZSSA Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Star Wars: Knight of The old Republic Online (MMORPG) Sun Nov 23 2008, 22:00 | |
| No tak všichni ze starých dílů budou už mrtvý, tak se tam snad o nich bude mluvit. Bioware ale potvrdili že tam budu HK-47  |
|
 | |
lord mikerrus Temný Jedi

Poeet p?íspivku: 419 Age: 18 Vyznamenání: Odvaha :žít se svojí rodinou Registration date: 02. 11. 08
 | Předmět: Re: Star Wars: Knight of The old Republic Online (MMORPG) Mon Nov 24 2008, 05:35 | |
| Já na to nebudu mít peníze a ani bych to platit nechtěl to si radši počkám na single  |
|
 | |
Undertaker Legend Killer

| Předmět: Re: Star Wars: Knight of The old Republic Online (MMORPG) Mon Nov 24 2008, 14:16 | |
| Tak stejně i jako we wowku budou free servery...sice nebude vlasná kvalita, ale přeci...a říkal sem, že to pujde prej hrát i po singlu, sice bude potřeba připojení, ale příběh bude plnohodnotný, a pujde dokončit bez toho, aby ste se setkali s ostatníma... |
|
 | |
lord mikerrus Temný Jedi

Poeet p?íspivku: 419 Age: 18 Vyznamenání: Odvaha :žít se svojí rodinou Registration date: 02. 11. 08
 | Předmět: Re: Star Wars: Knight of The old Republic Online (MMORPG) Mon Nov 24 2008, 16:42 | |
| | Undertaker napsal: | | Tak stejně i jako we wowku budou free servery...sice nebude vlasná kvalita, ale přeci...a říkal sem, že to pujde prej hrát i po singlu, sice bude potřeba připojení, ale příběh bude plnohodnotný, a pujde dokončit bez toho, aby ste se setkali s ostatníma... |
tak to jo  |
|
 | |

| Předmět: Re: Star Wars: Knight of The old Republic Online (MMORPG) Tue Dec 02 2008, 14:11 | |
| Zase další mininovinky na tiscaly
http://www.games.tiscali.cz/news/news.asp?id=30476&r=top |
|
 | |
LaMpA SPAMER

Poeet p?íspivku: 914 Age: 19 Vyznamenání: Král Spamerů Registration date: 01. 02. 08
 | Předmět: Re: Star Wars: Knight of The old Republic Online (MMORPG) Wed Dec 03 2008, 09:17 | |
| Hm...hezké...myslím že už vím na co šetřit...tohle si nenechám ujít... |
|
 | |

| Předmět: Re: Star Wars: Knight of The old Republic Online (MMORPG) Sat Dec 13 2008, 09:09 | |
|
První záběry z hraní !!! Kolem 2. minuty.
|
|
 | |
Undertaker Legend Killer

| Předmět: Re: Star Wars: Knight of The old Republic Online (MMORPG) Sat Dec 13 2008, 11:23 | |
| Viděl jsme na tiscali (asi jako ty) a je to docela obstojný... |
|
 | |
lord mikerrus Temný Jedi

| Předmět: Re: Star Wars: Knight of The old Republic Online (MMORPG) Sat Dec 13 2008, 14:09 | |
| Trochu mi vadí ty velký lightsabery  a jináč by to mohla být sranda A jinak ,znáte galaxies ? myslím jako ,že byste mi řekli o co jde pls |
|
 | |
| | Star Wars: Knight of The old Republic Online (MMORPG) | |
|