|
|
| Autor | Zpráva |
|---|
Malasorte High Jedi General

Poeet p?íspivku: 434 Age: 18 Vyznamenání: Za zásluhy v řádu Jedi Registration date: 17. 02. 08
 | Předmět: Re: Nejoblíbenější Kniha Mon Aug 25 2008, 13:28 | |
| | revan napsal: | | Nejlepší je Thrawnova trilogie |
Souhlasím. |
|
 | |
Ruplikon Clone Commander

Poeet p?íspivku: 4543 Age: 19 Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Nejoblíbenější Kniha Mon Sep 01 2008, 19:32 | |
| četl jsem jí, ale strašně dávno, takže znovu napísám. Kdo by měl Star Wars Pouť pzůstalého a První dva díly Akademie Jedi, a chtěl se jich zbavit, víte kam se obrátit  |
|
 | |
Potan von Kell Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20993 Age: 19 Vyznamenání: HZSSA Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Nejoblíbenější Kniha Mon Sep 01 2008, 21:36 | |
| Přijde si do Blanska a já ti je půjčím  |
|
 | |

| Předmět: Re: Nejoblíbenější Kniha Fri Apr 29 2011, 21:11 | |
| (po třech letech oživuji mrtvý ale damit zajímavý topic) Takže, aktualizujeme trochu seznam. Dlouhá série: NJO (že jich v té češtině víc máme, že  ) Malá série: Thrawnova trilogie i duologie Samostatný román: Darth Bane Cesta Zla Novela: Boba Fett Praktický muž Povídka: Darkknellská epizoda a Dvousečný meč |
|
 | |
Padme von Kell Císařova ruka

Poeet p?íspivku: 25391 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Nejoblíbenější Kniha Fri Apr 29 2011, 21:17 | |
| Se ti Bane tak libil? Sem ani nevedela |
|
 | |

| Předmět: Re: Nejoblíbenější Kniha Fri Apr 29 2011, 21:19 | |
| Jo, Karpyshynovi se povedl... Z toho co mu vyšlo v češtině, asi nejlepší. Řekl bych, že to je i lepší než jeho ME Zjevení... |
|
 | |
Plasma Osoba citlivá na Sílu

Poeet p?íspivku: 6 Age: 21 Registration date: 04. 07. 11
 | Předmět: Re: Nejoblíbenější Kniha Mon Jul 04 2011, 18:11 | |
| Mam rad vsechny SW knihy. Skoda ze jich je prelozenych zatim tak malo. Brzo uz budu mit vsechny v cestine prectene, tak budu muset prejit na anglictinu,to uz nebude 1 kniha na 2-3 dny.... :-)
Mezi moje nejoblibenejshi radim urcite: Háv klamu - James Luceno Labyrint zla - James Luceno Mezigalaktická výprava - Timothy Zahn Darth Bane - Cesta zkázy - Drew Karpyshyn
|
|
 | |

| Předmět: Re: Nejoblíbenější Kniha Wed Jul 06 2011, 18:48 | |
| No, SW knih v češtině je kolem šedesáti, to zase tak málo není |
|
 | |
ScorpiO Dark Lord of the Sith

Poeet p?íspivku: 3987 Age: 25 Registration date: 07. 02. 08
 | Předmět: Re: Nejoblíbenější Kniha Wed Jul 06 2011, 19:07 | |
| mno kdyz si vemes kolik je SW knih vubec tak je to fest malo _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|
 | |
Plasma Osoba citlivá na Sílu

Poeet p?íspivku: 6 Age: 21 Registration date: 04. 07. 11
 | Předmět: Re: Nejoblíbenější Kniha Thu Jul 07 2011, 16:42 | |
| | Potan von Kell napsal: | No, SW knih v češtině je kolem šedesáti, to zase tak málo není |
No dobre,zas tak malo jich neni. Ale je tak strasne moc knizek ktere bych chtel aby byly prelozene... A navic,kdyby jich prelozili mnohem vic tak mam na nekolik let dopredu vystarano co cist:)
|
|
 | |
Gralen Sithský lord

Poeet p?íspivku: 7042 Age: 24 Registration date: 24. 04. 08
 | Předmět: Re: Nejoblíbenější Kniha Thu Jul 07 2011, 18:39 | |
| to aj ja, lenže treba na preloženie peniaze aj čas. a ten asi nemajú, keď stíhajú preložiť a vydať len jednu z SW kníh mesačne |
|
 | |
Vojta Rytíř Jedi

Poeet p?íspivku: 116 Age: 24 Registration date: 19. 08. 11
 | Předmět: Re: Nejoblíbenější Kniha Sat Aug 20 2011, 16:21 | |
| Tak mou nejoblíbenější SW knihou zatím zůstává trojice Dědic Impéria - Temná síla na vzestupu - Poslední povel, čili Thrawnova trilogie od T. Zahna. Doposud u žádné další SW knihy mi příběh nepřišel tak dobře propracovaný, s krásně propletenými dějovými liniemi, správnou dávkou napětí a skvěle vykreslenými charaktery postav - jak těch známých z filmů, tak těch nových. Zkrátka perfektní navázání na filmové SW. Nicméně čekám, co mi přinese NJO, protože do něj se teprve chystám pustit (nehodlám ovšem začít dříve, než budu mít v knihovně alespoň 16 dílů, protože nechci na celkový konec čekat x let - i když samozřejmě vím, jak celkově série skončí; vzhledem k tomu, že teď už jich je v češtině 14, už nebudu čekat dlouho). Z opravdu samostatných knih - tzn. žádných součástí duologií, trilogií či jiných celků - se mi velmi líbil Štěpný bod (Shatterpoint) od M. Stovera a Darth Maul: Lovec ze stínů (Darth Maul: Shadow Hunter) od M. Reavese. |
|
 | |
Hydrogena Osoba citlivá na Sílu

Poeet p?íspivku: 14 Age: 17 Registration date: 19. 04. 12
 | Předmět: Re: Nejoblíbenější Kniha Mon Apr 23 2012, 18:20 | |
| Musím přiznat, že jsem moc SW knížek (zatím !) nečetla. Kažopádně z toho, co se ke mě dostalo, se mi nejvíc líbila trilogie o Baneovi. (Vlastně jen první dva díly trilogie, jelikož třetí jsem nesehnala  ) |
|
 | |
|