|
|
| Autor | Zpráva |
|---|
Ashoka High Jedi General

Poeet p?íspivku: 642 Age: 16 Vyznamenání: Darth Vader's Apprentice Registration date: 16. 07. 09
 | Předmět: Re: Chyby vo filme Sun Aug 08 2010, 23:15 | |
| |
|
 | |
Ashoka High Jedi General

Poeet p?íspivku: 642 Age: 16 Vyznamenání: Darth Vader's Apprentice Registration date: 16. 07. 09
 | Předmět: Re: Chyby vo filme Sun Aug 08 2010, 23:15 | |
| Sry ale na víc jsem se nezmohla... |
|
 | |
ClonetrooperVI Experimentální Super Ewok

Poeet p?íspivku: 232 Age: 13 Vyznamenání: Wicket,Pán Endoru Registration date: 15. 02. 10
 | Předmět: Re: Chyby vo filme Mon Aug 09 2010, 05:47 | |
| boba,Ashoka:nedávejte double posty |
|
 | |
Padme von Kell Císařova ruka

Poeet p?íspivku: 24883 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Chyby vo filme Mon Aug 09 2010, 19:01 | |
| Boba: Zklidni hormon a pis jako clovek Ashoka: mno, tys to teda vylepsila |
|
 | |
Ashoka High Jedi General

| Předmět: Re: Chyby vo filme Mon Aug 09 2010, 19:05 | |
| No jo, sorry (ale ty smajlíky byly opravdu moje reakce po přečtení toho komentáře  ) |
|
 | |
Cody Mandalorian Trooper

Poeet p?íspivku: 7037 Age: 401 Vyznamenání: Poslední svého druhu. Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Chyby vo filme Mon Aug 09 2010, 20:41 | |
| Tak je tu ještě tlačítko EDIT. |
|
 | |
boba Osoba citlivá na Sílu

Poeet p?íspivku: 8 Age: 18 Vyznamenání: Stratég Registration date: 09. 03. 09
 | Předmět: Re: Chyby vo filme Wed Aug 11 2010, 22:21 | |
|  s tim maulkem sry ale je to muj nazor a nevnucuju vam ho ... jestli se vam to nelibi tak napiste proc ! |
|
 | |
Elinor Yall Grand Moff

Poeet p?íspivku: 1760 Registration date: 02. 03. 10
 | Předmět: Re: Chyby vo filme Thu Aug 12 2010, 07:16 | |
| | boba napsal: | | cauky lidi ... nvm jak vy ale me se zda, ze maulek byl dost nervozni celej souboj, takovej napjatej..... ne v klidu jak sitove byvaj |
především - neřekla bych, že sithové bývají při souboji... errr... v klidu. teď to napíšu hodně zjednodušeně, ale naprostá většina sithského chápání Síly, jejího užívání, atp. staví na práci s emocemi. S velmi silnými emocemi. Bojující sith své emoce využívá, podvědomě zesiluje - a převádí do podoby, kdy jej posilují a mobilizují rezervy. Když se zamyslím nad tím, co by tak šlo využívat, tak: (vyvolaná) nenávist vůči protivníkovi... srach - z porážky, z ponížení, které ta porážka znamená, ze smrti... vztek - z celé situace, z vývoje souboje, z protivníků (ad. ten první bod věnovaný nenávisti - k té se lze IMHO propracovat skrz ten vztek) Asi toho jde vymyslet ještě víc, ale nějak se mi teď nechce myslet a tak jsem sem hodila jenom ty naprosto nejřvavější teze. (Průměrný) Sith tedy funguje (a má fungovat) jako tavicí pec a zároveň ještě jako koncentrovaný vír emocí. Což mi přišlo, že Maul v celém souboji dělá... a krásně to vyznívá s tím, jak proti němu stojí Qui-Gon s takovým tím jedijským trikem. (s Obim je to složitější , fakt si totiž myslím, že se na konci souboje pohybuje minimálně na hraně toho, co by tehdejší konzervativní kruhy mohly považovat za hranu temné strany). Nervozní mi tedy Maul rozhodně nepřišel... |
|
 | |
Padme von Kell Císařova ruka

Poeet p?íspivku: 24883 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Chyby vo filme Thu Aug 12 2010, 11:27 | |
| Boba: pominu li ze to pises do uplne spatnyho topicu (na co tu mame souboj maula a obiwana a duel of fates ze  ), tak eli to napsala dobre, sith vyuziva svych emoci, proto ani nemuze byt v klidu...jedi emoce naopak potlacuje.. |
|
 | |

| Předmět: Re: Chyby vo filme Fri Aug 13 2010, 00:07 | |
| Mate pravdu ... dnes jsem si pustil ten souboj znovu a opravdu jsem si všiml, že byl velmi shitský, takže se omlouvám (upřímě) |
|
 | |
Elinor Yall Grand Moff

Poeet p?íspivku: 1760 Registration date: 02. 03. 10
 | Předmět: Re: Chyby vo filme Fri Aug 13 2010, 08:54 | |
| Boba: tak především nemáš zač se omlouvat, když už jsme u toho. Leda tak za to, že zaspamováváme téma "chyby ve filmu", místo abychom psali do k tomu speciálně určeného tématu. A pak možná některým sithům za přesmyčku jejich označení - ale to si nikdo nestěžoval a já s tím rozhodně začít nehodlám, protože do velké míry můj náhled na to, co se dá na temné straně najít.   Jinak zastávat různé názory a bavit se o nich s lidmi, kteří nesouhlasí, je věc na fóru zcela normální a běžná. Už méně běžné je holt přemýšlet nad tím, proč si ti druzí myslí zrovna to, co si myslí, a jestli to náhodou nemá i nějakou logiku - ale nezdá se, že bys zrovna s tímhle měl nějak zásadní problém. V každém případě jsem se díky tobě po dlouhé době znova koukla na tady tenhle souboj - takže máš u mě malé nevýznamné plus.  |
|
 | |

| Předmět: Re: Chyby vo filme Fri Aug 13 2010, 21:56 | |
| ok  - víc se k tomu dodat nedá " . " |
|
 | |
Kiwi Padawan

Poeet p?íspivku: 61 Registration date: 28. 10. 10
 | |
 | |
Cortez Osoba citlivá na Sílu

Poeet p?íspivku: 9 Registration date: 29. 12. 10
 | Předmět: Re: Chyby vo filme Wed Dec 29 2010, 13:08 | |
| Já se si teda žádné chyby nevšiml :-) |
|
 | |
Cody Mandalorian Trooper

Poeet p?íspivku: 7037 Age: 401 Vyznamenání: Poslední svého druhu. Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Chyby vo filme Thu Dec 30 2010, 19:29 | |
| To nevadí, já jsem si jich poprvý taky nevšiml.  Kiwi: Jestli to nebude s tim Winduem tim že opravdu v ep. I měl jinej meč a ten pozlacenej si udělal až před klonovýma válkama.  (já vim je to starší, ale nebyl jsem tu a nemohl jsem odolat  ) |
|
 | |
|