| | Nejvtipnější hlášky z literatury | |
|
|
| Autor | Zpráva |
|---|
Kiaayla High Jedi General

Poeet p?íspivku: 3224 Age: 31 Vyznamenání: Master Assassin Registration date: 28. 09. 09
 | Předmět: Re: Nejvtipnější hlášky z literatury Sat Feb 27 2010, 16:56 | |
| Mě se třeba líbí v Štěpnym bodu jak Mace ve svym deníku popisuje svojí nejranější vzpomínku s chrastítkem | Spoiler: | | | Má další lekce: Yoda přišel, aby chrastítko odnesl pryč, a já – svou dětskou instinktivní sobeckostí – jsem ho odmítl pustit, držel jsem ho oběma rukama a vším, co jsem dokázal přivolat ze Síly. Chrastítko se rozbilo – pro mou dětskou mysl to byla tragédie jako samotný konec světa |
|
|
 | |
Syntax Jedi Guardian

Poeet p?íspivku: 4738 Age: 22 Vyznamenání: Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date: 22. 10. 08
 | Předmět: Re: Nejvtipnější hlášky z literatury Sun Feb 28 2010, 17:23 | |
| jo to je dobrý  _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne, flying Serenity, last words before he dies  |
|
 | |
Kiaayla High Jedi General

Poeet p?íspivku: 3224 Age: 31 Vyznamenání: Master Assassin Registration date: 28. 09. 09
 | Předmět: Re: Nejvtipnější hlášky z literatury Sun Feb 28 2010, 21:12 | |
| Stejně tam jsou nejvtipnější rozhovory mezi Macem a Rostem  jak Nick ze začátku pořád maceovi vypráví o jeho "Jedijským pozadí"  |
|
 | |
Syntax Jedi Guardian

Poeet p?íspivku: 4738 Age: 22 Vyznamenání: Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date: 22. 10. 08
 | Předmět: Re: Nejvtipnější hlášky z literatury Tue Mar 23 2010, 14:19 | |
| tak přidám něco z Hvězdy po hvězdě : | Spoiler: | | | Neozbrojený Yuuzhan Vong hovořící s Nomem Anorem ukázal na kolonádu, přímo k vězeňskému bloku, v němž se skrývala jejich skupina. "Asi mu neříká, kudy na záchod," poznamenal Ganner. "Začíná to být pěkně nebezpečné." |
_________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne, flying Serenity, last words before he dies  |
|
 | |
Cody Mandalorian Trooper

Poeet p?íspivku: 7147 Age: 400 Vyznamenání: Poslední svého druhu. Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Nejvtipnější hlášky z literatury Tue Mar 23 2010, 19:31 | |
| To si musim přečíst.  |
|
 | |
William Kiffar Jedi

Poeet p?íspivku: 1054 Age: 24 Registration date: 04. 07. 08
 | Předmět: Re: Nejvtipnější hlášky z literatury Tue Mar 23 2010, 20:27 | |
| Tjn, star by star je hrozně vtipná kniha. Humoreska, dalo by se říct. A ten konec, jeste ted se válím smíchy po podlaze. _________________

|
|
 | |
pitris High Jedi General

Poeet p?íspivku: 654 Vyznamenání: Rytíř Jedi Registration date: 20. 05. 09
 | Předmět: Re: Nejvtipnější hlášky z literatury Tue Mar 23 2010, 20:29 | |
| až na to že asi neni v češtině že nebo jo? |
|
 | |
Syntax Jedi Guardian

| Předmět: Re: Nejvtipnější hlášky z literatury Tue Mar 23 2010, 22:52 | |
| jo vyšla před týdnem  _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne, flying Serenity, last words before he dies  |
|
 | |
Elinor Yall Grand Moff

Poeet p?íspivku: 1761 Registration date: 02. 03. 10
 | Předmět: Re: Nejvtipnější hlášky z literatury Wed Mar 24 2010, 07:23 | |
| | William napsal: | | Tjn, star by star je hrozně vtipná kniha. Humoreska, dalo by se říct. A ten konec, jeste ted se válím smíchy po podlaze. |
...? Konec Star by star je vtipný? (tedy, nečetla jsem, jenom mne to udivilo) |
|
 | |
William Kiffar Jedi

| Předmět: Re: Nejvtipnější hlášky z literatury Wed Mar 24 2010, 08:27 | |
| | Elisa Ardan napsal: | | William napsal: | | Tjn, star by star je hrozně vtipná kniha. Humoreska, dalo by se říct. A ten konec, jeste ted se válím smíchy po podlaze. |
...? Konec Star by star je vtipný? (tedy, nečetla jsem, jenom mne to udivilo) |
To byl sarkazmus._________________

|
|
 | |
Elinor Yall Grand Moff

Poeet p?íspivku: 1761 Registration date: 02. 03. 10
 | Předmět: Re: Nejvtipnější hlášky z literatury Wed Mar 24 2010, 12:27 | |
| říkala jsem si, že to vypadá na něco podobného, ale tady na OSW jeden nikdy neví |
|
 | |
pitris High Jedi General

Poeet p?íspivku: 654 Vyznamenání: Rytíř Jedi Registration date: 20. 05. 09
 | Předmět: Re: Nejvtipnější hlášky z literatury Wed Mar 24 2010, 13:06 | |
| | Syntax napsal: | jo vyšla před týdnem  |
to abych ji začal shánět |
|
 | |
William Kiffar Jedi

| |