| | Nejvtipnější hlášky z literatury | |
|
|
| Autor | Zpráva |
|---|
darth t-error High Jedi General

Poeet p?íspivku: 1379 Age: 18 Registration date: 05. 04. 08
 | Předmět: Nejvtipnější hlášky z literatury Fri May 23 2008, 13:00 | |
| me pride nejvtipnejsi stiny imperia napr kdyz vezlo imperium ten tajnej pocitac a lod byla maskovana jako ze veze hnojivo
a Luke rika nakladni lod vzdejte se jsme od Aliance za par minut se nalodime. pilot lodi my vezeme jenom hromadu hnojiva k cemu by vam bylo? Luke na to treba ma Aliance velkou zahradku |
|
 | |

| Předmět: Re: Nejvtipnější hlášky z literatury Fri May 23 2008, 13:02 | |
| ze shadow huntera
darshu bolela po narazu hlava kdyz se zvedala na nohy planeta se pod ni zlomyslne vychilila z osy
dobre receno ze se ji zatocila hlava |
|
 | |
Derk Yall Grand Moff

Poeet p?íspivku: 10467 Age: 19 Registration date: 03. 02. 08
 | Předmět: Re: Nejvtipnější hlášky z literatury Fri May 23 2008, 15:18 | |
| Nezdá se ti tohle trochu jako vyzrazování děje (angl. spoiler)? Takhle lidé, kteří to nečetli (například já) přijdou o ty vtipné okamžiky. Jinak se snaž vyvarovat dvěma příspěvkům za sebou. _________________ Přežil jsem turecké star wars  |
|
 | |

| Předmět: Re: Nejvtipnější hlášky z literatury Fri May 23 2008, 15:21 | |
| to je pravda aale ty citaty co tam jsou ze SW hlavne od potana taky snad vyzrazujou takze sem na tom podobne |
|
 | |
Cody Mandalorian Trooper

Poeet p?íspivku: 7147 Age: 400 Vyznamenání: Poslední svého druhu. Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Nejvtipnější hlášky z literatury Fri May 23 2008, 15:27 | |
| No mě přišlo nejvtipnější Námluvy princezny Leii. Tam Solo říká "polib mi Wookieho".  |
|
 | |
kapitán Kirk Starfleet Captain

Poeet p?íspivku: 2742 Vyznamenání: Smraďoch, smrdí až za roh Registration date: 07. 05. 08
 | Předmět: Re: Nejvtipnější hlášky z literatury Fri May 23 2008, 15:29 | |
| jj, to bylo hustý ale mě přijde nejvtipnější štěpný bod, už je to dlouho co jsem ho četl tak si z něj moc vtipů nepamatuju. |
|
 | |

| Předmět: Re: Nejvtipnější hlášky z literatury Fri May 23 2008, 15:30 | |
| |
|
 | |
kapitán Kirk Starfleet Captain

Poeet p?íspivku: 2742 Vyznamenání: Smraďoch, smrdí až za roh Registration date: 07. 05. 08
 | Předmět: Re: Nejvtipnější hlášky z literatury Fri May 23 2008, 15:33 | |
| nejdřiv musim najít štěpný bod  |
|
 | |

| Předmět: Re: Nejvtipnější hlášky z literatury Fri May 23 2008, 15:37 | |
| aha to mi pripomina hlasku moji mámi.podej mi penezenku.a kde ju mas?v kabelce.a kde je kabelka?na stole.a kde je sakra stul??
tata zrovna spravoval stul tak ho vystehoval do garaze a mama o tom nevedela |
|
 | |
Shred Naki High Jedi General

Poeet p?íspivku: 629 Age: 26 Vyznamenání: Solus veman aka sa beroya Registration date: 14. 04. 08
 | Předmět: Re: Nejvtipnější hlášky z literatury Fri May 23 2008, 15:37 | |
| Temný příliv (ten rozhovor tahám z hlavy takže není úplně přesný):
Horn: "Představ si, že by bacta nezabrala a oni by pak v nádrži našli jen prázdné šaty." Mirax: "Co je na tom vtipného?" Horn: "Mě by to pobavilo." Mirax: "Mrtvým asi přijde vtipné úplně všechno." |
|
 | |

| Předmět: Re: Nejvtipnější hlášky z literatury Fri May 23 2008, 15:39 | |
| je to dobry shrede ale zni tojako by byl coran mrtvej |
|
 | |
Cody Mandalorian Trooper

Poeet p?íspivku: 7147 Age: 400 Vyznamenání: Poslední svého druhu. Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Nejvtipnější hlášky z literatury Fri May 23 2008, 15:40 | |
| jo to bylo taky dobrý  |
|
 | |

Poeet p?íspivku: 629 Age: 26 Vyznamenání: Solus veman aka sa beroya Registration date: 14. 04. 08
 | Předmět: Re: Nejvtipnější hlášky z literatury Fri May 23 2008, 15:42 | |
| Neni mrtvý. Bacta zabrala. |
|
 | |

| Předmět: Re: Nejvtipnější hlášky z literatury Fri May 23 2008, 15:47 | |
| nebo ze stinu imperia
Xizor: "bodyguarde reknete tomu skvelemu zahradnikovi co delal tuhle zahradu pod nebevisem ze dostane 2x tolik kdyz od cisare pujde do meho nebevisu"
Bodyguard: "ano,pane"
pozdeji......
Cisar:"dobry den princi xizore imperium dekuje za vasi pomoc ti agenti co zjistili polohu zakladny museji byt drazi." Xizor: " mam hodne penez"
Cisar:"ja vim brebral jste mi nejlepsiho zahradnika.skoda ze ho potkala nehoda ve vytahu"
to je taky z hlavy ale tak nejak to bylo |
|
 | |

| Předmět: Re: Nejvtipnější hlášky z literatury Fri May 23 2008, 15:59 | |
| Štěpný bod:
Windu: "Je můj (blaster)." Rostu: "Je to krám. Hele." - namíří blaster Winduovi do obličeje, stiskne spoušť a z hlavně vypluje jen nazelenalý obláček "Rozežrala ho houba. Stejně jako ten druhý spídr." Windu: "To nebylo vtipné." Rostu: "Ani ne tak, jako kdybych se mýlil, he? Co je s tebou, Windu. Depa říkala, že máš bezva smysl pro humor."
Windu: "Aproč ty vlastně nemáš svého akka?" Rostu: "A co bych mu tak asi ve městě dával žrát? Lidi? No, když tak o tom přemýšlím..." |
|
 | |
| | Nejvtipnější hlášky z literatury | |
|