|
|
| Autor | Zpráva |
|---|
Potan von Kell Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20993 Age: 19 Vyznamenání: HZSSA Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Romány - Právě vychází Sat Nov 05 2011, 22:21 | |
| Vojta: Jo to O setkání v mlze mi říkal do rozhovoru i Kernel (je na OSW webu, případně na Sardenu)... Ale říkal tuším (pokud jsem ho správně pochopil), že až se Setkání "doprodá" tak by chtěl udělat další antalogie. Takže: Nic není ztraceno! |
|
 | |
Shred Naki High Jedi General

Poeet p?íspivku: 629 Age: 26 Vyznamenání: Solus veman aka sa beroya Registration date: 14. 04. 08
 | Předmět: Re: Romány - Právě vychází Sat Nov 05 2011, 23:18 | |
| | Vojta napsal: | | ... a proto taky nebude v češtině vydáno Rule of Two a Dynasty of Evil (o prodejnosti Banea vím jen z doslechu; říká se, že nebyla vysoká, protože tam nebyla žádná postava z filmů)... |
a proto jsem tu já, ne? |
|
 | |

| Předmět: Re: Romány - Právě vychází Sat Nov 05 2011, 23:19 | |
| Ah, já myslel, že tvůj překlad Darth Banea je zatím tajná informace a ty ji klidně vykecáváš na foru |
|
 | |
Vojta Rytíř Jedi

Poeet p?íspivku: 116 Age: 24 Registration date: 19. 08. 11
 | Předmět: Re: Romány - Právě vychází Sun Nov 06 2011, 01:41 | |
| | Potan von Kell napsal: | | Vojta: Jo to O setkání v mlze mi říkal do rozhovoru i Kernel (je na OSW webu, případně na Sardenu)... Ale říkal tuším (pokud jsem ho správně pochopil), že až se Setkání "doprodá" tak by chtěl udělat další antalogie. Takže: Nic není ztraceno! |
Já se s ním o tom bavil na letošním FF v Chotěboři a plány jsou to velmi chvályhodné, mně osobně se velmi zamlouvaly, ovšem mail od pana Kadlece mne dost zchladil, bohužel :-/ |
|
 | |
Vojta Rytíř Jedi

| Předmět: Re: Romány - Právě vychází Thu Dec 01 2011, 08:45 | |
| Pozor pozor, u Egmontu mají zase slevovou akci na všechny Star Wars knížky, takže jestli ještě něco nemáte, šup objednávat!  (Smůla pro mě, já si poslední chybějící kousek - Heretik II - koupil na KoprConu...) |
|
 | |

| Předmět: Re: Romány - Právě vychází Fri Dec 02 2011, 15:44 | |
| Díky za info, to se před vánoci hodí  |
|
 | |
Syntax Jedi Guardian

Poeet p?íspivku: 4738 Age: 22 Vyznamenání: Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date: 22. 10. 08
 | Předmět: Re: Romány - Právě vychází Fri Dec 02 2011, 16:06 | |
| já si ještě musím doplnit sbírku o Cestu Osudu, jinak už mám NJO komplet, po Zrádce v CZ, a pak od Heretiků až k Unifying Force ENG :-) _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne, flying Serenity, last words before he dies  |
|
 | |
Padme von Kell Císařova ruka

Poeet p?íspivku: 25391 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Romány - Právě vychází Fri Dec 02 2011, 16:11 | |
| Ha, asi si doplnim thrawnovu trilogii |
|
 | |
Cody Mandalorian Trooper

Poeet p?íspivku: 7147 Age: 400 Vyznamenání: Poslední svého druhu. Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Romány - Právě vychází Fri Dec 02 2011, 23:12 | |
| Cesta Osudu, Zrádce, Heretik I a II a Trojitá nula. Nechcete mě někdo koupit nějakou z nich?  |
|
 | |
Vojta Rytíř Jedi

| Předmět: Re: Romány - Právě vychází Sun Jan 01 2012, 15:19 | |
| Tak už v lednu nám vyjde třetí Heretik: http://www.egmont.cz/cz/knihy/star-wars-novy-rad-jedi-heretik-iii-navrat/  |
|
 | |
Gralen Sithský lord

Poeet p?íspivku: 7042 Age: 24 Registration date: 24. 04. 08
 | Předmět: Re: Romány - Právě vychází Sun Jan 01 2012, 16:50 | |
| to som rád, síce práve čítam len Heretik Zústatek, ale je to dosť zaujímavé. |
|
 | |
Cody Mandalorian Trooper

Poeet p?íspivku: 7147 Age: 400 Vyznamenání: Poslední svého druhu. Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Romány - Právě vychází Mon Jan 02 2012, 10:09 | |
| Tak to bude další knižka kterou si dam na seznam "ještě nekoupených".  |
|
 | |
William Kiffar Jedi

Poeet p?íspivku: 1054 Age: 24 Registration date: 04. 07. 08
 | Předmět: Re: Romány - Právě vychází Tue Jan 10 2012, 16:26 | |
| Zajimave, driv jsem mel kecy, že u nas nic nevychazi a teď díy BBartu a Egmontu zase nestiham nakupovat, jak rychle to na nas chrli.  _________________

|
|
 | |
Vojta Rytíř Jedi

| Předmět: Re: Romány - Právě vychází Wed Feb 01 2012, 13:45 | |
| Tak u Egmontu další novinka - i když to není román:
http://www.egmont.cz/cz/knihy/star-wars-skryta-hrozba-obrazovy-slovnik-k-filmu/
Mno a na některé vybrané tituly opět sleva 30%... Bohužel pro mě, kterému chybí jen poslední Heretik a výše zmiňovaný slovník, tyto knihy ve slevě nejsou... |
|
 | |
Vojta Rytíř Jedi

| Předmět: Re: Romány - Právě vychází Thu Mar 08 2012, 16:58 | |
| Pardon za double, ale toto si to žádá:
Pozor! V Brně v knihkupectví Knihy Dobrovský v prodejně na Joštově (České) mají STAR WARS: Muzeum v knize jen za 795,- Kč! Možná je to tak i v jiných Dobrovského prodejnách - mrkněte! |
|
 | |
|