WebPříjemCalendarFAQHledatRegistraceSeznam uživatelůUživatelské skupinyPřihlášení

Share | 

Ewoci

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
Jdi na stránku : Previous  1 ... 10 ... 15, 16, 17
AutorZpráva
ScorpiO
Dark Lord of the Sith
Dark Lord of the Sith

Poeet p?íspivku: 3987
Registration date: 07. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Ewoci   Sun Aug 14 2011, 18:20

Padme von Kell napsal:
ScorpiO napsal:
no ja jen ze sem nikde nikdy neslisel nic o tom ze bytam 501 byla. logicky by mela ale ,treba byla vyslana na jinou akci

nevim, zase jaka dulezitejsi akce by byla nez rozdrtit rebely? Prijde mi jako hloupost aby je nekdo poslal jinam..
navic jak pise Cody, Palpy sam rika, ze na rebely v bunkru ceka jeho nejlepsi jednotka, tak kdo jinej nez 501?

tak mohli v te dobe utocit zrovna nekde jinde, na druhe strane galaxie. Jako takhle, logika rika ze by to meli byt 501, ale kanonicky dukaz o tom neni a tak budu radeji tvrdit ze hrdí a neporazitalní 501 kloni nedostali na prdel od oživlých plyšáků Very Happy

"Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith
"Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council.
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka

Poeet p?íspivku: 25391
Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :)
Registration date: 17. 01. 09

PříspěvekPředmět: Re: Ewoci   Sun Aug 14 2011, 18:34

ja ti nevim, ale Imperator zjevne vedel o rebelech na Endoru, vedel ze je tam Luke, neumim si predstavit, jakou dulezitejsi praci by zrovna mel pro 501... Myslim ze musel proste predvidat trochu dopredu..
Jen to, ze Vader bude mit radsi sveho syna nez sveho mistra mu nejak ujelo, ale podle me to jinak musel mit naplanovany do puntiku.. A asi by svou nejlepsi jednotku neposilal nekam do haje..

haf
Nas velecteny a vsemi uctivany Hlavni admin je hezky, vtipny, mily, hodny, chytry, sikovny a ma moc rad svou Packu.. Smile
Vivat Itchy cheers Very Happy
Návrat nahoru Goto down

Ewoci

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 17 z 17Jdi na stránku : Previous  1 ... 10 ... 15, 16, 17

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: Vše o Star Wars :: Frakce :: Rasy, národy a etnika-