WebPříjemCalendarFAQHledatRegistraceSeznam uživatelůUživatelské skupinyPřihlášení

Share | 

Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
Jdi na stránku : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26  Next
AutorZpráva
Cody
Mandalorian Trooper
Mandalorian Trooper

Poeet p?íspivku: 7137
Vyznamenání: Poslední svého druhu.
Registration date: 31. 01. 08

PříspěvekPředmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy   Wed Jul 28 2010, 14:55

Mě ne. Laughing
Návrat nahoru Goto down
taggmaster
Adept
Adept

Poeet p?íspivku: 33
Registration date: 22. 07. 10

PříspěvekPředmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy   Wed Jul 28 2010, 18:19

Ja jsem pouzival strong jedine s kombinaci s force speed, protoze jinak nez se naprahne tak nepritel je mezitim uplne nekde jinde a jeste stihne zautocit. Deul
Návrat nahoru Goto down
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith

Poeet p?íspivku: 17990
Vyznamenání: Aayla Shepard :D
Registration date: 18. 01. 09

PříspěvekPředmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy   Thu Jul 29 2010, 07:56

jaxme jse bavili o tom umírání v JA... tak mě ještě štvali týpci s obouručáky - hlavně jsem si první hru, co jsem hrála, chytře nastavila na jedi master...
jo, v té továrně jak se tam muselo různě sákat přes lis, přes pás na kterém byla horká pára.. tam jsem se pořád nemohla strefit a v jednom kuse jsem padala dolů a rozmlátila se o konstrukci.
tavion na konci jsem kupodivu dala asi po 2 zabitích...
ještě mě štvalo, jak tam se mnou jednou byl kyle, měla jsem bug že pokaždý spadnul do vody, ječel tam jako pominutý a nešlo mu dostat se ven...
Návrat nahoru Goto down
http://ynr.xf.cz
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka

Poeet p?íspivku: 25362
Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :)
Registration date: 17. 01. 09

PříspěvekPředmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy   Thu Jul 29 2010, 08:24

Mno, me vzdycky mizel nekde na tom vjunu, v ty druhy casti, nez se s nim clovek rozdeli...To taky rve vzdycky Laughing
ale kdyz byla pak animacka jak pada opravdu dolu, uz bylo vsecko v poho..

huh, tys fakt hrala na jedi master obtiznost? rofl
ja se priznam, ja sem se divila ze ti to vubec nejde a delala sem si srandu, kdyz sem mluvila s potanem, ze sis to snad dala na tu jedi master obtiznost Laughing Laughing Laughing

haf
Nas velecteny a vsemi uctivany Hlavni admin je hezky, vtipny, mily, hodny, chytry, sikovny a ma moc rad svou Packu.. Smile
Vivat Itchy cheers Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Mandalorian
Grand Moff
Grand Moff

Poeet p?íspivku: 10996
Vyznamenání: Synek von Hau
Registration date: 16. 05. 08

PříspěvekPředmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy   Thu Jul 29 2010, 17:10

jedi master je celkem v poho...

"Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest
Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT
touha po spravedlnosti je vždy z hlediska idealistické a kapitalistické filozofie viděna jako nenávist

Návrat nahoru Goto down
http://www.outsidermedia.cz/Article.aspx?id=6196&rate=1
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith

Poeet p?íspivku: 17990
Vyznamenání: Aayla Shepard :D
Registration date: 18. 01. 09

PříspěvekPředmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy   Thu Jul 29 2010, 20:09

mand: jenže já jsem faktické varle Very Happy co to prostě na tu jedi master obtížnost nedá a navíc si jí tam nějak záhadně nastaví. \předpokládám že jsem byla pod vlivem alkoholu nebo topinek když jsem JA poprvné hrála Very Happy
Návrat nahoru Goto down
http://ynr.xf.cz
degy
Osoba citlivá na Sílu
Osoba citlivá na Sílu

Poeet p?íspivku: 1
Registration date: 07. 08. 10

PříspěvekPředmět: server   Sat Aug 07 2010, 14:15

Zdar hraju jedi kinght jedi academy mam verzi 1.01 a chtel bych jestli nemate nekdo IP na nakej CZ server Smile uz me to fakt nebavi u nakych spanelu
beru klidne kdyz mi jsem hodite novejsi patch jestli nakej je Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER

Poeet p?íspivku: 6890
Registration date: 04. 05. 08

PříspěvekPředmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy   Thu Aug 12 2010, 11:03

217.11.249.89:27034 - Insomnia Server. je to posledni českej server tušim Razz
Návrat nahoru Goto down
Rein Steep
Adept
Adept

Poeet p?íspivku: 40
Registration date: 28. 12. 10

PříspěvekPředmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy   Tue Dec 28 2010, 13:38

Parádní hra. Byl jsem z ní opravdu nadšenej. Hlavně že souboje se světelnými meči byly docela realistický (přirovnáváno k filmu) a to i použití síly.
Nedávno jsem začal hrát znovu a poprvé jsem si nezvolil dva meče, či dvojitý, ale šel jsem dál s jedním se všemi styly. Docela se to vyplatilo. Na všechny kromě temných jedi jsem používal rychlý styl, hezky to odsejpalo Smile
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka

PříspěvekPředmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy   Wed Dec 29 2010, 10:47

me se vzdycky osvedcil spis styl normalni.. ten cervenej byl dobrej obcas na ty temny jedie, rychlej se mi zas osvedcil na konci na tavion/ragnose nebo na kylea..

haf
Nas velecteny a vsemi uctivany Hlavni admin je hezky, vtipny, mily, hodny, chytry, sikovny a ma moc rad svou Packu.. Smile
Návrat nahoru Goto down
Vegi
Admiral of the New Republic
Admiral of the New Republic

Poeet p?íspivku: 1953
Vyznamenání: Hlavní pořadatel přípitků OSW
Registration date: 01. 11. 09

PříspěvekPředmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy   Thu Jan 06 2011, 17:55

Nezahral by semnou nekdo mod Moovie Battles? Je to vazne skvostny mod na Jedi Academy.. Wink
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff

Poeet p?íspivku: 10466
Registration date: 03. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy   Thu Aug 25 2011, 19:21

Víte, že jde v nastavení měnit audio celé hry? Very Happy takovej jedi Academy vw španělštině, či francoužštině je zcela nový zážitek Very Happy Very Happy Very Happy

Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka

PříspěvekPředmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy   Thu Aug 25 2011, 19:57

Jo, to vim, ale neprijde mi to jak tobe Laughing

haf
Návrat nahoru Goto down
Mandalorian
Grand Moff
Grand Moff

Poeet p?íspivku: 10996
Vyznamenání: Synek von Hau
Registration date: 16. 05. 08

PříspěvekPředmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy   Thu Aug 25 2011, 20:08

neslo to i v JK2?

"Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest
Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT
touha po spravedlnosti je vždy z hlediska idealistické a kapitalistické filozofie viděna jako nenávist

Návrat nahoru Goto down
http://www.outsidermedia.cz/Article.aspx?id=6196&rate=1
Jaden Korr
Osoba citlivá na Sílu
Osoba citlivá na Sílu

Poeet p?íspivku: 4
Registration date: 27. 06. 11

PříspěvekPředmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy   Fri Nov 25 2011, 22:36

ahoj

pro mě je jedi academy ta nejlepší hra Star wars, ta jednoduchost ( ne lehká obtižnost, ale neni to taková přeplavana kravina jak kotory ) je užasna, škoda že už neni JK4 JK5 atd.

příběh mám taky hrozně rád.

a hlavní postavu jakbysmet ( dokonce raději jak velkeho Kenobiho )

proto mě udaj na wookieepedii celkem zarazil

JK3 se odehrava v roce 14ABY

wookieepedia ale tvrdí že se Jaden narodil roku 1ABY http://starwars.wikia.com/wiki/Jaden_Korr - tudiž v Jedi Academy má 13 let Very Happy vypadá tedy spíše na 30 Very Happy. nezdá se mi že by byl o nějak šileně moc mladší jak Luke, a už vubec ne o celých 20 let !! proč tam tedy píšou takove kraviny ??

navíc je tam napsane že zemřel roku 42ABY a později byl oživen jako nějaky klon. S těma klonama to je pěkná hovadina teda, Palpatin několikrát ožil, Darth Maul několikrat ožil, teď koukám že i Jaden, žít v tom světě tak se smrti teda nebojím Smile a přezto že roku 42ABY zemřel ještě dva roky po svojí smrti v 44tém dokonce vyšetřuje nějakou piratskou činnost Very Happy Very Happy

Škoda, kdybych žil v far far away galaxii chtěl bych být právě on Smile doufal jsem tedy že aspon na te anglické wookieepedii dozvím, když už nemám žádné knihy, ale nemaj to uspořádané. Ještě nedávno tam však jeho rok narozeni ani umrti vymyšlen nebyl, nevím co je to najednou popadlo, kde vzali informaci o tom že ho někdo po 42 roce naklonoval

asi jsem odběhl od tematu JK3 ale žádné téma o Korrovi jsem nenašel

Návrat nahoru Goto down

Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 24 z 26Jdi na stránku : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: Vše o Star Wars :: Star Wars Hry :: Jedi Knight-