| | Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy | |
|
|
| Autor | Zpráva |
|---|
Cody Mandalorian Trooper

Poeet p?íspivku: 7137 Age: 400 Vyznamenání: Poslední svého druhu. Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Jul 28 2010, 14:55 | |
| Mě ne. |
|
 | |
taggmaster Adept

Poeet p?íspivku: 33 Registration date: 22. 07. 10
 | Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Jul 28 2010, 18:19 | |
| Ja jsem pouzival strong jedine s kombinaci s force speed, protoze jinak nez se naprahne tak nepritel je mezitim uplne nekde jinde a jeste stihne zautocit.  |
|
 | |
Darth Eternal Hatred Supersith

Poeet p?íspivku: 17990 Age: 69 Vyznamenání: Aayla Shepard :D Registration date: 18. 01. 09
 | Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Thu Jul 29 2010, 07:56 | |
| jaxme jse bavili o tom umírání v JA... tak mě ještě štvali týpci s obouručáky - hlavně jsem si první hru, co jsem hrála, chytře nastavila na jedi master... jo, v té továrně jak se tam muselo různě sákat přes lis, přes pás na kterém byla horká pára.. tam jsem se pořád nemohla strefit a v jednom kuse jsem padala dolů a rozmlátila se o konstrukci. tavion na konci jsem kupodivu dala asi po 2 zabitích... ještě mě štvalo, jak tam se mnou jednou byl kyle, měla jsem bug že pokaždý spadnul do vody, ječel tam jako pominutý a nešlo mu dostat se ven... |
|
 | |
Padme von Kell Císařova ruka

Poeet p?íspivku: 25362 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Thu Jul 29 2010, 08:24 | |
| Mno, me vzdycky mizel nekde na tom vjunu, v ty druhy casti, nez se s nim clovek rozdeli...To taky rve vzdycky ale kdyz byla pak animacka jak pada opravdu dolu, uz bylo vsecko v poho.. huh, tys fakt hrala na jedi master obtiznost? ja se priznam, ja sem se divila ze ti to vubec nejde a delala sem si srandu, kdyz sem mluvila s potanem, ze sis to snad dala na tu jedi master obtiznost |
|
 | |
Mandalorian Grand Moff

Poeet p?íspivku: 10996 Age: 26 Vyznamenání: Synek von Hau Registration date: 16. 05. 08
 | Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Thu Jul 29 2010, 17:10 | |
| jedi master je celkem v poho... |
|
 | |
Darth Eternal Hatred Supersith

Poeet p?íspivku: 17990 Age: 69 Vyznamenání: Aayla Shepard :D Registration date: 18. 01. 09
 | Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Thu Jul 29 2010, 20:09 | |
| mand: jenže já jsem faktické varle  co to prostě na tu jedi master obtížnost nedá a navíc si jí tam nějak záhadně nastaví. \předpokládám že jsem byla pod vlivem alkoholu nebo topinek když jsem JA poprvné hrála |
|
 | |
degy Osoba citlivá na Sílu

Poeet p?íspivku: 1 Registration date: 07. 08. 10
 | Předmět: server Sat Aug 07 2010, 14:15 | |
| Zdar hraju jedi kinght jedi academy mam verzi 1.01 a chtel bych jestli nemate nekdo IP na nakej CZ server  uz me to fakt nebavi u nakych spanelu beru klidne kdyz mi jsem hodite novejsi patch jestli nakej je  |
|
 | |
Darth Gryat SPAMER

Poeet p?íspivku: 6890 Age: 25 Registration date: 04. 05. 08
 | Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Thu Aug 12 2010, 11:03 | |
| 217.11.249.89:27034 - Insomnia Server. je to posledni českej server tušim  |
|
 | |
Rein Steep Adept

Poeet p?íspivku: 40 Age: 17 Registration date: 28. 12. 10
 | Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Tue Dec 28 2010, 13:38 | |
| Parádní hra. Byl jsem z ní opravdu nadšenej. Hlavně že souboje se světelnými meči byly docela realistický (přirovnáváno k filmu) a to i použití síly. Nedávno jsem začal hrát znovu a poprvé jsem si nezvolil dva meče, či dvojitý, ale šel jsem dál s jedním se všemi styly. Docela se to vyplatilo. Na všechny kromě temných jedi jsem používal rychlý styl, hezky to odsejpalo  |
|
 | |

Poeet p?íspivku: 25362 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Dec 29 2010, 10:47 | |
| me se vzdycky osvedcil spis styl normalni.. ten cervenej byl dobrej obcas na ty temny jedie, rychlej se mi zas osvedcil na konci na tavion/ragnose nebo na kylea.. |
|
 | |
Vegi Admiral of the New Republic

Poeet p?íspivku: 1953 Age: 111 Vyznamenání: Hlavní pořadatel přípitků OSW Registration date: 01. 11. 09
 | Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Thu Jan 06 2011, 17:55 | |
| Nezahral by semnou nekdo mod Moovie Battles? Je to vazne skvostny mod na Jedi Academy.. |
|
 | |
Derk Yall Grand Moff

Poeet p?íspivku: 10466 Age: 19 Registration date: 03. 02. 08
 | Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Thu Aug 25 2011, 19:21 | |
| _________________ Přežil jsem turecké star wars  |
|
 | |

| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Thu Aug 25 2011, 19:57 | |
| Jo, to vim, ale neprijde mi to jak tobe |
|
 | |
Mandalorian Grand Moff

Poeet p?íspivku: 10996 Age: 26 Vyznamenání: Synek von Hau Registration date: 16. 05. 08
 | Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Thu Aug 25 2011, 20:08 | |
| |
|
 | |
Jaden Korr Osoba citlivá na Sílu

Poeet p?íspivku: 4 Age: 16 Registration date: 27. 06. 11
 | Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Fri Nov 25 2011, 22:36 | |
| ahoj pro mě je jedi academy ta nejlepší hra Star wars, ta jednoduchost ( ne lehká obtižnost, ale neni to taková přeplavana kravina jak kotory ) je užasna, škoda že už neni JK4 JK5 atd. příběh mám taky hrozně rád. a hlavní postavu jakbysmet ( dokonce raději jak velkeho Kenobiho ) proto mě udaj na wookieepedii celkem zarazil JK3 se odehrava v roce 14ABY wookieepedia ale tvrdí že se Jaden narodil roku 1ABY http://starwars.wikia.com/wiki/Jaden_Korr - tudiž v Jedi Academy má 13 let  vypadá tedy spíše na 30  . nezdá se mi že by byl o nějak šileně moc mladší jak Luke, a už vubec ne o celých 20 let !! proč tam tedy píšou takove kraviny ?? navíc je tam napsane že zemřel roku 42ABY a později byl oživen jako nějaky klon. S těma klonama to je pěkná hovadina teda, Palpatin několikrát ožil, Darth Maul několikrat ožil, teď koukám že i Jaden, žít v tom světě tak se smrti teda nebojím  a přezto že roku 42ABY zemřel ještě dva roky po svojí smrti v 44tém dokonce vyšetřuje nějakou piratskou činnost  Škoda, kdybych žil v far far away galaxii chtěl bych být právě on  doufal jsem tedy že aspon na te anglické wookieepedii dozvím, když už nemám žádné knihy, ale nemaj to uspořádané. Ještě nedávno tam však jeho rok narozeni ani umrti vymyšlen nebyl, nevím co je to najednou popadlo, kde vzali informaci o tom že ho někdo po 42 roce naklonoval asi jsem odběhl od tematu JK3 ale žádné téma o Korrovi jsem nenašel |
|
 | |
| | Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy | |
|