maul Adept

Poeet p?íspivku: 28 Registration date: 05. 02. 09
 | Předmět: Re: Překlad Mon Feb 16, 2009 3:55 pm | |
| podle me to neni tak strasny, da se to vydrzet |
|
Shred Naki High Jedi General

Poeet p?íspivku: 611 Age: 26 Vyznamenání: Solus veman aka sa beroya Registration date: 14. 04. 08
 | Předmět: Re: Překlad Tue Feb 17, 2009 11:34 am | |
| Když vyšla digitalizovaná verze SW, viděl jsem na to ukázky co byly s titulkama. V záběru, kdy odlítaj od zničený Hvězdy smrti a Obi-Wanův hlas říká "The Force will be with you, always" jely titulky "Jednotka tě nikdy neopustí" |
|
maul Adept

Poeet p?íspivku: 28 Registration date: 05. 02. 09
 | Předmět: Re: Překlad Tue Feb 17, 2009 3:54 pm | |
| k tomu prekladu, je to asi tak ze si tam nevymejslej ale prelozily to primo, nebo naopak. |
|
Darth Eternal Hatred Supersith

Poeet p?íspivku: 17698 Age: 69 Vyznamenání: Týpek celej v černým Registration date: 18. 01. 09
 | Předmět: Re: Překlad Tue Feb 17, 2009 4:00 pm | |
| | Shred Naki napsal: | Když vyšla digitalizovaná verze SW, viděl jsem na to ukázky co byly s titulkama. V záběru, kdy odlítaj od zničený Hvězdy smrti a Obi-Wanův hlas říká "The Force will be with you, always" jely titulky "Jednotka tě nikdy neopustí" |
že by se dřív síle říkalo Jednotka?  |
|
Shred Naki High Jedi General

Poeet p?íspivku: 611 Age: 26 Vyznamenání: Solus veman aka sa beroya Registration date: 14. 04. 08
 | Předmět: Re: Překlad Wed Feb 18, 2009 7:25 am | |
| V angličtině slovo force označuje vojenskou nebo policejní jednotku (i u nás special forces jsou speciální síly). Třeba neznali původní film |
|
Darth Anyt Sithský lord

Poeet p?íspivku: 1439 Age: 18 Vyznamenání: Temno-temný Sith,prezývaný "čierny šíp" ,Maulov učedník Registration date: 26. 10. 08
 | Předmět: Re: Překlad Sun Apr 05, 2009 10:18 am | |
| | Darth Eternal Hatred napsal: | | Shred Naki napsal: | Když vyšla digitalizovaná verze SW, viděl jsem na to ukázky co byly s titulkama. V záběru, kdy odlítaj od zničený Hvězdy smrti a Obi-Wanův hlas říká "The Force will be with you, always" jely titulky "Jednotka tě nikdy neopustí" |
že by se dřív síle říkalo Jednotka?  |
Jednotka to je vtipné. |
|