| | Yavin IV. (mise pro Koubiho) | |
|
|
| Autor | Zpráva |
|---|
Potan von Kell Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20993 Age: 19 Vyznamenání: HZSSA Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Tue Apr 01 2008, 20:06 | |
| Po několik týdnech tvrdého tréninku Rada Jediu na Coruscantu. Stál jsi před radou jediu, první začal mluvyt mistr Windu. Ve výcviku děláš pokroky, rohodli jsme tě tedy poslat na tvou prví misi. Bude to výprava na Yavin proskoumat pozůstatky massasijských chrámů. Výš snad kdo byli massasiové? a tázavě se na tebe podíval. |
|
 | |
Koubi10 Vaders Apprentice

Poeet p?íspivku: 599 Age: 18 Vyznamenání: Věrný učedník Darth Maula Registration date: 01. 02. 08
 | Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Wed Apr 02 2008, 13:31 | |
| Rada Jediů na Corusantu.
Mno,zamyslel jsem se,Byly to obyvatelé Yavinu, velice silní bojovníci,nakonec tam pak stavěli obrovský chrám pro sitského lorda Naga Shadowa.Teda doufám,oni byli silnější i než rasa Sithů.Myslím |
|
 | |

| Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Wed Apr 02 2008, 19:15 | |
| Rada Jediů na Corusantu No sloužily Nagu Sadowovi ale to jedno. V hangáru se hlaš u své nové mistrině Lony Vile. Necht tě provází síla řekl Windu a silou otevřel dveře na znamení že můžeš odejít. |
|
 | |

Poeet p?íspivku: 599 Age: 18 Vyznamenání: Věrný učedník Darth Maula Registration date: 01. 02. 08
 | Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Thu Apr 03 2008, 13:57 | |
| Rada Jediů
ukloním se mistrovi a odejdu z místnosti a namířím si to přímo do hangáru.
Hangár
jdu pomale a sebejistě.Doufám že to není nějakej Tw.... To je ale obrovská loď.řeknu a dívám se na loď. |
|
 | |

| Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Fri Apr 04 2008, 15:03 | |
| HangárKoukáš na lod když vtom ti někdo poklepá na rameno a ukáže na Obnošený frachták HWK-290 na kraji hangůru. Mi letíme tímhle. |
|
 | |

| Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Wed Apr 09 2008, 13:17 | |
| Hangár
Aha...sklopím oči.A kdy??otáži se osoby a řádně si ji prohlédnu |
|
 | |

| Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Wed Apr 09 2008, 21:17 | |
| HangárNo kdy, ted. Já jsem tvá nová mistryně. V radě ti omně už určitě řekly.řekla mistrině a začla nastupovat do lodi. Není sice nic moc ale na přepravu stačí, na Yavinu stejně nic neobjevýme. |
|
 | |

| Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Thu Apr 10 2008, 13:20 | |
| Hangár
Tak proč tam máme letět? Aha...řeknu a postupně ji do lodi následuji. Nevypadá špatně.... |
|
 | |

| Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Mon Apr 14 2008, 19:24 | |
| Yavin IV Přistáli ste na povrchu a vystoupilky s lodi přímo před jeden s massasijských chrámů. Byl pěkně starý, celí zarostlí liánami a mechem. Přesně jak výceméně vše v okolí. Mistrině se na tebe zadívala. Prolést to tu celí by zabralo týden, nějaký plán jak to rychle proskoumat? |
|
 | |

| Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Wed Apr 16 2008, 13:14 | |
| Yavin IV
Není náhodou ona mistryně?Ale má štěstí že je tak pěkná. Nevím,Co vlastně hledáme?otáži se jí,abych mohl následně odpovědět... |
|
 | |

| Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Thu Apr 17 2008, 13:40 | |
| Yavin IV No když se tu pokoušli vybudovat ithoriani výzkumný střdisko, napadlo je něco co popisovaly jako massassie. Pokud má ta historka pravdivej základ, musí massassiové být v jednom s těchle chrámů. Ovšem prohledat to by zabralo věčnost. |
|
 | |

| Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Thu Apr 17 2008, 14:01 | |
| Yavin IV
Chytnu se za spánek a přivřu oči..... Po chvíli je opět otevřu a ukážu na jeden z polorozpadlých chrámů. Tímhle začneme!Teda aspon doufám že mě moje smysly neklamou. řeknu a vykročím k budově na kterou sem ukázal... |
|
 | |

| Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Thu Apr 17 2008, 14:15 | |
| Yavin IV Mistryně tě chytne za rameno. Moje smysli říkají že bychom měli jít do tohoto chrámu. A ukáže na jeden z mnoha dalších chrámů. Cítím odtam že tam "něco" je. |
|
 | |

| Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Thu Apr 17 2008, 14:40 | |
| Yavin IV
Jak myslíte.Ale já svým smyslům důvěřoval. ale i když nerad tak jsem ji poslechl a ukázal rukou,směrem kam chtěla jít. Už se stmívalo.Bude pršet.Pomyslel jsem si.řídký vzduch jsem cítil již dlouhou dobu.Jakmile dojdem do chrámu porozhlédnu se po místnosti. |
|
 | |

| Předmět: Re: Yavin IV. (mise pro Koubiho) Mon Apr 21 2008, 01:05 | |
| Yavin IV Vstoupil jsi do hlavní síně chrámu. I když už byl několik tisíc let neudržovaný, stejně ti ta majestátnot vyrazila dech. Chtěl jsi se otočit na mistrini co na to říká ona ale nebyla tam. Navýc si najednou jako by odevšud slyšel šepot. |
|
 | |
| | Yavin IV. (mise pro Koubiho) | |
|