| | SW technika + časové paradoxy. | |
|
|
| Autor | Zpráva |
|---|
Darth Assmondeus Sithský lord

Poeet p?íspivku: 2653 Age: 19 Registration date: 14. 03. 08
 | Předmět: SW technika + časové paradoxy. Tue Apr 01 2008, 15:07 | |
| Není tu topic o technice tak jsem ho založil. Jakou techniku jaké strany máte nejraději? Já musím říct že ačkoli jsem Imperiál tak Imperiální technika v době Palpatinovského Impéria se mi nelíbila. Nepřišla mi totiž nijak moderní. Ono je to ten paradox. Republiková technika byla vymyšlená později než Imperiální tudíž v roce kdy Lucas točil 1. SW tak byla technika Impéria uzpůsobena tehdejšímu pohledu. Takže bylo jasné že republika z nové trologie bude mít techniku lepší. Stačí pohled: Republika=krásně tvarované a moderní lodě jejich interiéry a pozemní technika. Impérium=nevzhledné a strohé kusy plechu jejichž interiéry vypadaly jako počítače z roku 1950. Jinak co se týče techniky jako takové tak nejraději mám techniku CIS a Mandalorianů. Také se mi líbí lodě lovců odměn jako Jangův Slave 1 nebo ta loď Zam ( jméno nevim ). Tak co vy? |
|
 | |
Potan von Kell Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20993 Age: 19 Vyznamenání: HZSSA Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: SW technika + časové paradoxy. Tue Apr 01 2008, 15:09 | |
| Mandaloriánskej Basilisk war droid je nejlepší přepravní prostředek kterej znám. |
|
 | |
atat Sithský lord

Poeet p?íspivku: 722 Registration date: 05. 02. 08
 | Předmět: Re: SW technika + časové paradoxy. Tue Apr 01 2008, 15:59 | |
| Mě se lídili klonský vozidla: Laat/i, arc-170, at-ap atd. |
|
 | |
Stopa High Jedi General

Poeet p?íspivku: 650 Age: 18 Registration date: 04. 02. 08
 | Předmět: Re: SW technika + časové paradoxy. Tue Apr 01 2008, 16:44 | |
| to s tím časovým paradoxem není zas takový nesmysl. Ty imperiální věci nebyly jen kusem plechu, jen byly nabarvené našedo a ta civilizace... mno s nástupem impéria se to vše zhroutilo, vždyť i obi-wan říká něco jako: "světelný meč je zbraň rytířů jedi z civilizovanějších časů" z čehož vyplývá že doba impéria je značný úpadek v civilizaci galaxie. A co se týče mé nejoblíbenější techniky... tak CIS mě nijak zvlášť nefascinují (sice jsou tvořeni z 99,9% umělou inteligencí a fungovalo to  , ale to je jedno) spíš se mi líbí organizace klonové armády, jejich technika. Prostě ty velký kráčející monstra forever  |
|
 | |
Derk Yall Grand Moff

Poeet p?íspivku: 10467 Age: 19 Registration date: 03. 02. 08
 | Předmět: Re: SW technika + časové paradoxy. Tue Apr 01 2008, 16:56 | |
| Otázkou je co tim obi-wan myslel. Tvar ISD asi ne. No a imperiální technika. No Impové používatli techniku z republiky ARC - 170 LAAT/i " Mnohé z toho používala i aliance. Ohledně co máte proti tvaru Imperiální techniky? ISD měly budit dojem majestátnosti a strachu. Speciálně pro vás existuje i jedno červeně nabarvené ISD. Ohledně můstku, kolikrát byl záběr za celé filmy, které by můstek ukazoali delší dobu? Skoro nic co? A co tam vypadá jak počítač z 1950. Můstek ISD je propracovanej. Nwm co by ti mohlo připadat nedokonalý. Nezapomen, je to lod velká 1,6 km takže nemůže mít ovládání jako nějakej malej křižník, či lod z Epiusody 1 či 2 a rozhodně ne stíhačky. _________________ Přežil jsem turecké star wars  |
|
 | |

| Předmět: SW technika + časové paradoxy. Tue Apr 01 2008, 20:37 | |
| ISD a jí podobní jsou hezké na pohled zvenší. Obzvláště černá verze by se mi líbila. Ale ty interiéry mi přídou nemoderní. Nikde displaye a všude čudlíky jak v compu z roku 1950. Nebo pozemní technika AT- AT je prostě kus plechu. AT-ST totéž proti republikovým AT-RT nebo AT-TE. Nevi jestli po pádu republiky vše upadlo do necivilizace ale ta technika je fakt blbá. |
|
 | |
Derk Yall Grand Moff

| Předmět: Re: SW technika + časové paradoxy. Tue Apr 01 2008, 20:40 | |
| No, AT-AT a AT-ST mají displeje. Ale nebyly pořádně ukázány. Stejně jako u ISD a dalších lodí, tam taky displaje jsou. holoprojektory atd. Jen to neni ve filmu vidět. _________________ Přežil jsem turecké star wars  |
|
 | |

| Předmět: SW technika + časové paradoxy. Tue Apr 01 2008, 21:01 | |
| Možná by starou sérii měli natočit znova aby se dalo koukat na Imperiální techniku v koukatelné grafice. |
|
 | |
Derk Yall Grand Moff

| Předmět: Re: SW technika + časové paradoxy. Tue Apr 01 2008, 21:07 | |
| Však v tom novém seriálu bude Imperiální technika, takže uvidíme jak nakonec bude vypadat. _________________ Přežil jsem turecké star wars  |
|
 | |

| Předmět: SW technika + časové paradoxy. Tue Apr 01 2008, 21:09 | |
| Taky se mi zdá že mají včechno moc světlé. Třeba uniformy stormtrooperů. Černá dává respekt. Červená dává sílu. |
|
 | |
Derk Yall Grand Moff

| Předmět: Re: SW technika + časové paradoxy. Tue Apr 01 2008, 21:12 | |
| No, brnění stormtrooperů vychází z toho clonetrooperského. Cernou má vader a piloti TIE :-) Jinak zbytek štábu je různobarevnej. _________________ Přežil jsem turecké star wars  |
|
 | |

| Předmět: SW technika + časové paradoxy. Tue Apr 01 2008, 21:25 | |
| Mě se právě nelíbí ty stormtroopeři a zelený generálové. |
|
 | |
Potan von Kell Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20993 Age: 19 Vyznamenání: HZSSA Registration date: 31. 01. 08
 | |
 | |
Derk Yall Grand Moff

| Předmět: Re: SW technika + časové paradoxy. Tue Apr 01 2008, 21:33 | |
| No, tak s těma barvama důstojníků to bylo horší, byla tam: šedá, bílá, béžová, černá, hnédá a zelená. lišilo se to podle útvaru _________________ Přežil jsem turecké star wars  |
|
 | |

| Předmět: SW technika + časové paradoxy. Tue Apr 01 2008, 21:40 | |
| V Kraytově Impériu je všude černočervená ale liší se tvar uniformy a čepice. |
|
 | |
| | SW technika + časové paradoxy. | |
|