|
|
| |
| | Autor | Zpráva |
|---|
Padme von Kell Císařova ruka

Poeet p?íspivku: 25362 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Asi nejhorší díl Thu May 06 2010, 20:10 | |
| no, taky mi to prijde...ja sem si zvykla hlavne u tech starych epizod na dabing, takze tam se mi ta anglictina posloucha i lehce hur mozna, ale nektery mista, ktery byly v takovym tom prologu, kde byli artoo a 3PO, davali to kdysi na jednicce, tak tam mam zas naposlouchanou anglictinu  |
|  | | CharlieV Padawan

Poeet p?íspivku: 54 Age: 30 Registration date: 28. 02. 11
 | Předmět: Re: Asi nejhorší díl Tue Mar 01 2011, 10:48 | |
| Teda moc hezky se to tu čte, asi budu muset zprovoznit VHS a oprášit kazetu  Mě se strašně líbila ta hláška kdy se C-3PO noří do olejové lázně, Luke se ho vyptává a on mu pak řekne "Mě vyprávění příběhů moc nejde, nejsem Spielberg."  Nevíte jestli je to i v origo? A btw o Ep. IV v českém dabingu a s předmluvou robotů bych měl zájem, máte to někdo v digitálním? Na VHS jí nemám a nikdy sem jí neviděl. Ale dost mě překvapilo, jak tu někteří kritizují čtyřku za špatné triky a absenci děje. Skoro mi přijde, že si neuvědomují, kdy se to natočilo. Možná by stálo za to si rozšířit vzdělání a podívat se na jiné filmy z těch let, jak vypadaly triky, pak na pár dokumentů, jak se vlastně Ep. IV natáčela a co všechno museli tvůrci vymyslet, aby to vypadalo jak to vypadalo. A souboje stíhaček TIE s rebely u hvězdy smrti jsou stále jedny z nejlepších ve filmové historii, vypadají maximálně reálně, stačí je porovnat třeba s dokumentárními záběry stíhačů z II. světový... A mimochodem, vyblité barvy a nevýrazné meče jdou hodně na vrub špatné kvalitě ripů původní verze, já na VHS dokonce vidím rudé prokládací obrysy kolem hvězdných stíhaček. Jestli chcete křišťálové barvy a dokonalou kvalitu, doporučuji BluRay rip filmu Sky Crawlers  |
|  | | Padme von Kell Císařova ruka

Poeet p?íspivku: 25362 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Asi nejhorší díl Tue Mar 01 2011, 11:25 | |
| No, to s predmluvou robotu sme doma meli, bohuzel, pak to davali znova uz bez toho a bracha to pretocil, i tu predmluvu, coz me docela mrzi.. Bylo to pekny, sice to tam opakovali furt dokola, co se deje ve vsech epizodach (snad krome 3, protoze ta jeste nebyla natocena, tak tam z ni nebyly zabery), ale s kazdou epizodou toho rekli o neco vic.. A byl tam hezky videt vztah obou droidu.. No, zel bohu uz to nemam, mozna leda nejakej zbytek, co se mi povedlo zachranit, ale je to neuplny.. K ep. IV, toho sem tu napsala uz myslim dost, dle me je to mimoradny umelecky dilo, a nebyt tohohle filmu, spousta dalsich s trikama z ILM by nemusela vubec vzniknout.. A nebo se zastaralyma trikama.. Jinak mam dojem ze ten Spielberg v originalnim dabingu neni, ale je to dlouho co sem to videla |
|  | | Super Trooper ARC trooper

Poeet p?íspivku: 154 Vyznamenání: Madaile od Galactické Republiky za Odvahu Registration date: 22. 07. 11
 | Předmět: Re: Asi nejhorší díl Sat Jul 23 2011, 18:07 | |
| |
|  | | Lance Stone Sniper

Poeet p?íspivku: 8420 Age: 319 Vyznamenání: F.R.E.A.K. Registration date: 15. 06. 08
 | Předmět: Re: Asi nejhorší díl Sat Jul 23 2011, 18:14 | |
| Rozvedeš nějak svůj názor? _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts   |
|  | | Vojta Rytíř Jedi

Poeet p?íspivku: 116 Age: 24 Registration date: 19. 08. 11
 | Předmět: Re: Asi nejhorší díl Thu May 03 2012, 00:08 | |
| Epizodu IV rozhodně nepovažuji za nejhorší díl ságy - a nejen proto, že vše odstartovala. Když se na ni podívám, tak je pro mne rozhodně jednou z té lepší poloviny - počítám do ní ještě EV a EIII. Navíc kromě naprosto skvělé a uvěřitelné atmosféry, výborných (i když šablonovitých) postav a na jednu stranu skromného, na straně druhé velkolepého (i když opět předvídatelného a schematického) příběhu nabízí i mou nejoblíbenější scénu celých SW: Luka sledujícího dvojitý západ sluncí, Luka, který ovlivní osud doslova celé galaxie, Luka - v tu chvíli ještě prostého farmářského kluka :-) |
|  | | |
| | Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|