| | Kterou epizodu první shlédnout | |
|
|
| Autor | Zpráva |
|---|
iWarp Osoba citlivá na Sílu

Poeet p?íspivku: 1 Registration date: 07. 01. 12
 | Předmět: Kterou epizodu první shlédnout Sat Jan 07 2012, 13:23 | |
| Zdrávím. Doposud jsem neviděl žádný Star Wars film. Kterou epizodu byste mi doropučili jako první shlédnout? Děkuji. |
|
 | |
Andrew26 Adept

Poeet p?íspivku: 39 Age: 15 Registration date: 02. 07. 10
 | Předmět: Re: Kterou epizodu první shlédnout Sat Jan 07 2012, 13:27 | |
| Tak jako takhle. Já jsem se koukal v pořáadí od jedničky do šestky. Stará trilogie mě už ale potom tolik nebavila. A nezažil jsem to překvapení při jedné určité větě v Imperium vrací úder, protože už jsem to zkrátka viděl. Ale i přes tyhle nedostatky bych ti to doporučil také sledovat od 1 a to zkrátka proto, protože je to lepší. (Což je však jen subjektivní názor) |
|
 | |
Gralen Sithský lord

Poeet p?íspivku: 7041 Age: 24 Registration date: 24. 04. 08
 | Předmět: Re: Kterou epizodu první shlédnout Sat Jan 07 2012, 18:00 | |
| tiež by som povedal prvú, ale malo by do seba aj začať podla natočenia. a tie try by zodpovedali ako sa to stalo. |
|
 | |
Pavel501st Clone Commander

Poeet p?íspivku: 251 Age: 15 Vyznamenání: Čestný služebník vládců Galaktického Impéria. Registration date: 04. 01. 10
 | Předmět: Re: Kterou epizodu první shlédnout Sat Jan 07 2012, 18:17 | |
| Podle mě by bylo lepší, pokud jsi to ještě neviděl sledovat v pořadí- IV, V, VI, I, II, III. Je to ovšem poze můj názor. Rozhodnutí je na tobě. |
|
 | |
Syntax Jedi Guardian

Poeet p?íspivku: 4738 Age: 22 Vyznamenání: Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date: 22. 10. 08
 | Předmět: Re: Kterou epizodu první shlédnout Sat Jan 07 2012, 19:12 | |
| pokud jsi fanouškem Impéria tak IV, V, VI, I, II, III pokud jsi fanouškem Rebelů tak I, II, III, IV, V, VI ale těžko říct, když jsi ještě neviděl žádný film  _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne, flying Serenity, last words before he dies  |
|
 | |
Potan von Kell Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20983 Age: 19 Vyznamenání: HZSSA Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Kterou epizodu první shlédnout Sun Jan 08 2012, 13:42 | |
| Řeknu to tohle. Moje děti to uvidí podle natočení.  |
|
 | |
ScorpiO Dark Lord of the Sith

Poeet p?íspivku: 3987 Age: 25 Registration date: 07. 02. 08
 | Předmět: Re: Kterou epizodu první shlédnout Sun Jan 08 2012, 13:52 | |
| moje deti (esli nekdy budou) to uvidi chronologicky, aby to davalo casove smysl. _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|
 | |
Lance Stone Sniper

Poeet p?íspivku: 8420 Age: 319 Vyznamenání: F.R.E.A.K. Registration date: 15. 06. 08
 | |
 | |
Padme von Kell Císařova ruka

Poeet p?íspivku: 25385 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Kterou epizodu první shlédnout Thu Jan 26 2012, 11:14 | |
| |
|
 | |
Elinor Yall Grand Moff

Poeet p?íspivku: 1761 Registration date: 02. 03. 10
 | Předmět: Re: Kterou epizodu první shlédnout Thu Jan 26 2012, 18:57 | |
| Moje děti (pokud se budou biologické konat), případně synovci, neteře, či jakékoli mládě, na které budu kdy výchovně působit, to uvidí v pořadí stará trilogie, nová trilogie. Začít se koukat na novou, tak v tom budou mít leda tak guláš. |
|
 | |
| | Kterou epizodu první shlédnout | |
|