An-Drew Deer High Jedi General

Poeet p?íspivku: 495 Age: 18 Vyznamenání: Hrdina Sovětského Svazu,Železný Kříž I. řádu Registration date: 04. 02. 08
 | Předmět: Re: Zrada (An-Drew Deer) Wed Jan 18 2012, 20:48 | |
| Garoda Prime: V okolí hlavního města Askor:
Únik nepřátelského stíhače dosti zkomplikoval situaci. Posili nepřítele přišli mnohem dřív a je jich mnohem více...možná se budeme muset i stáhnout. Veliteli pokračujte v ostřelování nepřátelských pozic. Musíme se snažit udržet linii nebo nás úplně vytlačí. Odvolejte muže z těch orbitálních kanónů a povolejte do vzduch stíhače. Osobně podpořím leteckou obranu. Vydal jsem rozkazy veliteli a vydal se se svým droidem ke stíhačce. Droid zapípal a zahrčel, nasedl dovnitř a nastartoval. Bylo to už dlouho co jsem se účastnil nějakého leteckého střetu. Naposledy nad Corusantem a to nedopadlo nejlépe... Pomyslel jsem a podíval se na svůj suvenýr ve formě mechanické ruky. No nic. Nasedl jsem do stíhačky a zavřel kokpit. Tady Zelený 42. Připojuji se do akce plukovníku. Mám tu nepřátelský kontakt na 2 hodinách; výška 600 rychlost 250. Oznámil jsem a stočil letoun mírně vpravo. Byla to menší letka o čtyřech stíhačích. Nabral jsem výšku a mírně je nadletěl. Pak ostře vlevo a pověsil se za jednoho z nich. Vypálil jsem rychlou dávku a měl štěstí...Po průletu ohnivou koulí jsem zjistil že formace se rozpojila. Dva se snažili dostat se mi za ocas a další se pověsil za jednoho našeho. Beta 06, máte jednoho na 6 hodinách, točte ostře vlevo... Varoval jsem klona a zahájil manévr na setřesení vlastních pronásledovatelů... |
|