ScorpiO Dark Lord of the Sith

Poeet p?íspivku: 3987 Age: 25 Registration date: 07. 02. 08
 | Předmět: Re: The Old Republic: Revan Tue Nov 22 2011, 14:11 | |
| musim udelat maly update. Jak sem tvrdil, ze Revan je dobry, ale neni tak dobry jako Bane....ted si tak nejsem jisty, pres noc se mi to rozlezelo v hlave a mno jak to rict, Dneska nemyslim na nic jineho, jen na Revana. Popravde, cekal sem, že dneska budu myslet jen na byvalou, bo ma narozky a v nedeli to byly presne dva roky od rozchodu, ale ani prd. Byvala?? nezajem. Zato Revan....Porad si predstavuju hlavne ten finalni souboj, a že sem tam taky a nějak jim pomužu, aby to nedopadlo tak, jak to dopadlo, prostě nemužu to dostat z hlavy a to je podle mě to, co má kniha udělat - zaujmout tě a po dočtení tě donutit, aby si o tom stále přemýšlel. No hlavně to už někdo přečtěte/doposlouchejte, ať si mám o tom s kým povídat  _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|
Potan von Kell Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20993 Age: 19 Vyznamenání: HZSSA Registration date: 31. 01. 08
 | |
Elinor Yall Grand Moff

Poeet p?íspivku: 1761 Registration date: 02. 03. 10
 | Předmět: Re: The Old Republic: Revan Tue Nov 22 2011, 23:03 | |
| Scorpi, kdyžtak mi to pošli na mail - jana.elinor.polackova@gmail.com Nějaká silná knížka s depresivním podtextem by mi fakt sedla.  |
|
ScorpiO Dark Lord of the Sith

Poeet p?íspivku: 3987 Age: 25 Registration date: 07. 02. 08
 | Předmět: Re: The Old Republic: Revan Wed Nov 23 2011, 14:47 | |
| Potan: myslim, že spoiler opravdu netřeba. NE, Revan je věrny sve milovane Bastile. Elli. ee na mail je to velke, pres skype nebo icq ti to poslu hned, ale pres mail to nepude _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|