| | Smrt mistrů jedi v boji se Sidiusem | |
|
|
| Autor | Zpráva |
|---|
simca-anakin Padawan

Poeet p?íspivku: 52 Age: 17 Registration date: 02. 12. 11
 | Předmět: Re: Smrt mistrů jedi v boji se Sidiusem Fri 2 Dec - 19:21 | |
| Tak to sice jo, ale věděli že to není žádný učedník, tak se mohli třeba líp připravit, nebo já nevim. I když je pravda že nečekali že děda který včera oslavil nejméně 50000 narozeniny, bude takhle útočit no.
Potan - A nevím já jsem četla že pomocí něho i zabil Pluegeise, když spojil všechny jeho části ... |
|
 | |
ScorpiO Dark Lord of the Sith

Poeet p?íspivku: 3745 Age: 24 Registration date: 07. 02. 08
 | Předmět: Re: Smrt mistrů jedi v boji se Sidiusem Fri 2 Dec - 19:26 | |
| nema to nic spolecneho s kanonem, je to nesmysl šiřeny Supershadowem, o Plagueisovi neni nic znamo ale bude, objevi se to v knize Darth Plagueis. Tak ci tak, zadny kyberkrystal. Jedine co mel Palpi v dobe "zatceni" byl jeho svetelny sithsky mec a dokonale spojeni s Temnou stranou _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|
 | |
simca-anakin Padawan

| Předmět: Re: Smrt mistrů jedi v boji se Sidiusem Fri 2 Dec - 19:40 | |
| Já právě myslím, že jsem kdysi četla že ho má v tom meči, nebo někde u sebe, ale nevím, uvidíme až bude ta knížka. |
|
 | |
Potan von Kell Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20714 Age: 18 Vyznamenání: HZSSA Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Smrt mistrů jedi v boji se Sidiusem Fri 2 Dec - 19:41 | |
| Inu, je to jenom kec od toho zlýho trolla  Ono pak si to od něj přebrali nějaké neseriozni fanstránky a dostalo se to i na český internet(hlavní díky sithove.blog.cz, který je těchto blbostí plný) |
|
 | |
simca-anakin Padawan

| Předmět: Re: Smrt mistrů jedi v boji se Sidiusem Fri 2 Dec - 19:44 | |
| Tak odtuď ani info neberu, tak jsou samý nesmyslný věci. |
|
 | |
Padme von Kell Císařova ruka

Poeet p?íspivku: 24934 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Smrt mistrů jedi v boji se Sidiusem Fri 2 Dec - 21:39 | |
| Asi takhle, k ty scene ve filmu, prijde mi ze chtel proste Lucas zkratit film na urcitej pocet minut, tak tu scenu dost zkratil a nebo je to jak rika ScorpiO, ze scena je moc krvava a Lucas chtel vydelat i na detech, aby na film taky mohly At tak ci tak, myslim, ze se tu snad vsichni shodneme, ze ta scena je proste blbost, aby trema svihama sundal 3 mistry Jedi..  |
|
 | |
Cody Mandalorian Trooper

Poeet p?íspivku: 7041 Age: 401 Vyznamenání: Poslední svého druhu. Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Smrt mistrů jedi v boji se Sidiusem Fri 2 Dec - 22:44 | |
| Dle mě, je to zkrácení scény, taky mi přijde že by se nenechali tak blbě zabít. |
|
 | |
Darth Loki Adept

Poeet p?íspivku: 48 Registration date: 13. 08. 11
 | Předmět: Re: Smrt mistrů jedi v boji se Sidiusem Sun 4 Dec - 6:14 | |
| Nevím, jestli to už někdo psasl, ale stejně...
Bylo to v epizodě 3, Anakin říká, že "Jediové nezabíjí ty, co jsou bez zbraně." Takže to mohl být tento důvod, proč Sidiuse nezabil... |
|
 | |
Potan von Kell Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20714 Age: 18 Vyznamenání: HZSSA Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Smrt mistrů jedi v boji se Sidiusem Sun 4 Dec - 11:18 | |
| Neřekl to, ale těsně předtím než usekl hlavu Dookuovi? |
|
 | |
metalomaniak Osoba citlivá na Sílu

Poeet p?íspivku: 4 Age: 15 Vyznamenání: Ten který si jde vlastní cestou Registration date: 26. 01. 12
 | Předmět: Smrt mistrů Jedi se Sidiusem Thu 26 Jan - 18:40 | |
| Myslím, že všichni až na Mace Palpatina podcenili. A taky udělali chybu že stáli moc blísko u sebe a nemohli tak dobře manávrovat jak by to dělali normálně. A Mace podle mě cítil z Anakyna temnotu, ale věřil mu a to byla chyba.
Naposledy upravil metalomaniak dne Thu 26 Jan - 18:40, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : metalomaniak) |
|
 | |
| | Smrt mistrů jedi v boji se Sidiusem | |
|