|
|
| Autor | Zpráva |
|---|
Cross Sithský lord

Poeet p?íspivku: 947 Age: 18 Registration date: 16. 01. 11
 | Předmět: Star Wars film Thu 11 Aug 2011 - 10:13 | |
| jen tak se zeptám...kterou knížku(nebo hru,komiks,atd...) by podle vás byla dobrý zfilmovat???já bych určitě zfilmoval Cestu zkázy o Baneovi....a asi díly Kotora...
jen tak k tomu KOTORU....zaslechl jsem že už se film chystá...ale potom zase že ne.......nevíte o tom něco???? |
|
 | |
Potan von Kell Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20991 Age: 19 Vyznamenání: HZSSA Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Star Wars film Thu 11 Aug 2011 - 10:17 | |
| Žádný SW film se nechystá, asi tak  Mě by se líbil film podle NJO či Legacy of the Force. By to hezky i věkově odpovídalo na stáří herců staré trilogie - původních postav. Ono i Kotor bych bral, ale podle mě by to spíše byl dobrej seriál. Planeta=+/-Epizoda. By byl pěknej desetidílnej seriál jako je ted Hra o trůny. |
|
 | |
Cross Sithský lord

| Předmět: Re: Star Wars film Thu 11 Aug 2011 - 10:19 | |
| žádnej film se nechystá...toho jsem se bál a já byl tak natěšenej  ....je fakt,že seriál by se možná na Kotora hodil víc.... |
|
 | |
Darth Eternal Hatred Supersith

Poeet p?íspivku: 18013 Age: 69 Vyznamenání: Aayla Shepard :D Registration date: 18. 01. 09
 | Předmět: Re: Star Wars film Thu 11 Aug 2011 - 10:35 | |
| sama jsem na jednom foru "rozšiřovala fámu" že se Uwe Boll chystá natočit KOTOR1 hm, zajímavý film by byl TFU |
|
 | |
Cross Sithský lord

| Předmět: Re: Star Wars film Thu 11 Aug 2011 - 10:43 | |
| já chci Cestu zkázy!!  |
|
 | |
Vegi Admiral of the New Republic

Poeet p?íspivku: 1953 Age: 111 Vyznamenání: Hlavní pořadatel přípitků OSW Registration date: 01. 11. 09
 | Předmět: Re: Star Wars film Thu 11 Aug 2011 - 10:54 | |
| Film TFU, nejlepe TFU2, bum, prask to by byl kasovni trhak! |
|
 | |
Cross Sithský lord

| Předmět: Re: Star Wars film Thu 11 Aug 2011 - 12:47 | |
| a co hru Jedi Academy?  |
|
 | |
Padme von Kell Císařova ruka

Poeet p?íspivku: 25389 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Star Wars film Thu 11 Aug 2011 - 16:06 | |
| Ja bych brala celou serii Jedi Knighta.. Nejen Academy.. Pak by byl fajn kotor. Ten se skutecne pripravoval, ale nakonec ho zrusili.. Ackoliv uz byl snad nejakej trailer nebo neco, protoze v nem byl herec jakoze Revan a jednu chvili to byla myslim canonicka podoba Revana, jestli je to tak i ted, to netusim.. Plus by se mi libilo neco z Novy republiky, proste to, co se odehrava po stary trilogii, asi by mi bylo fuk, jestli by to byla treba Thrawnova trilogie nebo neco dal.. Aspon ze se chystaji epizody v 3D.. a snad ma byt nejakej ten hranej serial.. |
|
 | |
ScorpiO Dark Lord of the Sith

Poeet p?íspivku: 3987 Age: 25 Registration date: 07. 02. 08
 | Předmět: Re: Star Wars film Thu 11 Aug 2011 - 16:09 | |
| padme, s tim kotorem si vedle, nikdy se nic ohledne kotoru nedelalo. ten "hrany" revan o kerem mluvis, to bylo z jedne reklamy na KOTOR jednicku
osobne bych asi nejvice chtel, aby zfilmovali celeho Bane, to znamena, kazdy dil jako epizoda a meli by dalsi trilogii. _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|
 | |
Padme von Kell Císařova ruka

Poeet p?íspivku: 25389 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Star Wars film Thu 11 Aug 2011 - 16:25 | |
| nevim, ja o tom osobne cetla jako o filmu.. holt asi jiny zdroje, ale ostatne je to jedno ne? Kazdopadne film o Kotoru se minimalne planoval.. |
|
 | |
ScorpiO Dark Lord of the Sith

Poeet p?íspivku: 3987 Age: 25 Registration date: 07. 02. 08
 | Předmět: Re: Star Wars film Thu 11 Aug 2011 - 16:28 | |
| esli planoval to nevim, vim jen, ze se o nem vyjadril Lucas, jako ze pokud by ete nekdy tocil najaky SW film, asi by to byl KOTOR.
jinak jj mas recht je to jedno, ja jen ze sem to videl tu reklamu,. celkem povedena (ale ten chlap se mi tam nehodil) _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|
 | |
Potan von Kell Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20991 Age: 19 Vyznamenání: HZSSA Registration date: 31. 01. 08
 | |
 | |
bane Sithský lord

Poeet p?íspivku: 327 Age: 17 Vyznamenání: Best killer of 24000-7000 BBY Registration date: 18. 07. 11
 | Předmět: Re: Star Wars film Thu 11 Aug 2011 - 19:21 | |
| Trilogie Bane by byla nejnlepší ale taky by nebylo špatné povídky z knížky Setkání v mlze |
|
 | |
Gralen Sithský lord

Poeet p?íspivku: 7042 Age: 24 Registration date: 24. 04. 08
 | Předmět: Re: Star Wars film Thu 11 Aug 2011 - 21:13 | |
| a kto by tie poviedky dal dokopi, aby to každý porozumel, aj keď bi to možno bolo v forme serialov. majú kopec námetov z Novéj republiky, ale aj z Staréj Republiky. a myslím že sa niekde písalo, že Lucas chce na tích 3D triológiach zarobyť na financovanie natáčania novéj Triológie. |
|
 | |
bane Sithský lord

Poeet p?íspivku: 327 Age: 17 Vyznamenání: Best killer of 24000-7000 BBY Registration date: 18. 07. 11
 | Předmět: Re: Star Wars film Thu 11 Aug 2011 - 22:05 | |
| Mě se moc nelíbí Nová republika pro mě co jsem četl a co vim je do VI a to je asi vše |
|
 | |
|