|
|
| Autor | Zpráva |
|---|
Derk Yall Grand Moff

Poeet p?íspivku: 10358 Age: 19 Registration date: 03. 02. 08
 | Předmět: Poslední naděje Řádu Tue 5 Jul 2011 - 18:07 | |
| Když Luke odlétá na Bespin zachránit Leiu a spol, tak Obi-wan říká, že Luke je jejich poslední naděje, ale Yoda namítá, že předposlední. Koho tím myslí? Leiu? To by sice mohlo odpovídat co se tehdy známých postav týče, ale kdyby Luke při záchraně selhal, tak by Yoda Leiu cvičit nemohl. Takže měl Yoda na mysli Leiu, nebo někoho jiného? _________________ Přežil jsem turecké star wars  |
|
 | |
Gralen Sithský lord

Poeet p?íspivku: 6833 Age: 23 Registration date: 24. 04. 08
 | Předmět: Re: Poslední naděje Řádu Tue 5 Jul 2011 - 19:27 | |
| no čo mali nadanie v sile a boli nevycvičení bolo určite dosť, teda mohol myslieť aj to |
|
 | |
Padme von Kell Císařova ruka

Poeet p?íspivku: 24883 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Poslední naděje Řádu Tue 5 Jul 2011 - 21:32 | |
| Hmm, ja si myslim ze mysleli Leiu.. Kdyby Luke propadl temny strane a dal se k Vaderovi, jeste to neznamena, ze by Leia skoncila zajata.. Vzdyt je zachranil Lando, a Luke uz v ty dobe bojoval s Vaderem.. Takze podle me neni co resit.. |
|
 | |
Gralen Sithský lord

| Předmět: Re: Poslední naděje Řádu Tue 5 Jul 2011 - 21:47 | |
| no to je tiež pravda, ale nevedel tiež čo sa presne stane. myslím že aj vravel, že tam zomrú. určite by to neriskoval, rovno by ho hnal aby tam odletel. |
|
 | |
ScorpiO Dark Lord of the Sith

Poeet p?íspivku: 3714 Age: 24 Registration date: 07. 02. 08
 | Předmět: Re: Poslední naděje Řádu Wed 6 Jul 2011 - 8:12 | |
| jsem si jisty ze tim myslel Leiu a byl to takovy "pripravak" na odhaleni v sestce. neco ve smyslu "hmm o kom to mluvil, kdo je dalsi nadeje?" a hups, Yoda mluvil o tve sestře dvojčeti. "Leio, celý život jsem věděl, že jsi má sestra". "Lukeu, já to taky nějak vycítila a věděla od okamžiku, kdy jsme se poznali" "Vážně Leio??? I tehdy na Hothu, když si mě před Hanem tak vášnivě políbila?????" ............ _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|
 | |
Darth Eternal Hatred Supersith

Poeet p?íspivku: 17698 Age: 69 Vyznamenání: Týpek celej v černým Registration date: 18. 01. 09
 | Předmět: Re: Poslední naděje Řádu Wed 6 Jul 2011 - 15:26 | |
| "Luku, nikdo jiný po ruce nebyl, a žvejkala jsem fakt líbat nechtěla..." A jo, asi fakt myslí Leiu. I kdyby se Luke k Vaderovi přidal, nebo při jejich souboji zemřel, tak Leia spolu s Landem odletí, a Yoda jí tak může kontaktovat (pomocí Síly nebo nějak jinak) aby letěla na Dagobah, kde by jí cvičil. Dokonce o tom byl i komiks, ale nečetla jsem ho, jen to, že existuje. A kdyby přece jenom Leia byla zajatá, tak by se do hry vložil Yoda a nastaly by osvobozovací akce |
|
 | |
Orita-kill High Jedi General

Poeet p?íspivku: 397 Vyznamenání: Koonovec Registration date: 17. 11. 09
 | Předmět: Re: Poslední naděje Řádu Wed 6 Jul 2011 - 17:14 | |
| Než by k milé Leie Yoda došel,tak už by byl Vader dědeček |
|
 | |
Lance Stone Sniper

Poeet p?íspivku: 8329 Age: 319 Vyznamenání: F.R.E.A.K. Registration date: 15. 06. 08
 | Předmět: Re: Poslední naděje Řádu Wed 6 Jul 2011 - 17:53 | |
| No myslím že dalších 25 let by Yodovi jen tak tak nezabránilo bojovat podobně jako při Bitvě o Geonosis. _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts   |
|
 | |
Anakin solo Padawan

Poeet p?íspivku: 56 Age: 13 Vyznamenání: poslední jedi na kashyyyku Registration date: 02. 12. 11
 | Předmět: Re: Poslední naděje Řádu Fri 2 Dec 2011 - 16:56 | |
| | Derk Yall napsal: | | Když Luke odlétá na Bespin zachránit Leiu a spol, tak Obi-wan říká, že Luke je jejich poslední naděje, ale Yoda namítá, že předposlední. Koho tím myslí? Leiu? To by sice mohlo odpovídat co se tehdy známých postav týče, ale kdyby Luke při záchraně selhal, tak by Yoda Leiu cvičit nemohl. Takže měl Yoda na mysli Leiu, nebo někoho jiného? | mohl ji myslet , ale taky starkillera |
|
 | |
ScorpiO Dark Lord of the Sith

Poeet p?íspivku: 3714 Age: 24 Registration date: 07. 02. 08
 | Předmět: Re: Poslední naděje Řádu Fri 2 Dec 2011 - 17:12 | |
| ne! myslel tim Leiu _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|
 | |
Cross Sithský lord

Poeet p?íspivku: 879 Age: 18 Registration date: 16. 01. 11
 | Předmět: Re: Poslední naděje Řádu Fri 2 Dec 2011 - 17:13 | |
| nebyl v tý době už mrtvej?? |
|
 | |
Gralen Sithský lord

| Předmět: Re: Poslední naděje Řádu Fri 2 Dec 2011 - 17:16 | |
| originál určite, nejaký klon možno ešte žil. |
|
 | |
Potan von Kell Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20699 Age: 18 Vyznamenání: HZSSA Registration date: 31. 01. 08
 | |
 | |
Padme von Kell Císařova ruka

Poeet p?íspivku: 24883 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Poslední naděje Řádu Fri 2 Dec 2011 - 21:41 | |
| |
|
 | |
Derk Yall Grand Moff

Poeet p?íspivku: 10358 Age: 19 Registration date: 03. 02. 08
 | Předmět: Re: Poslední naděje Řádu Fri 2 Dec 2011 - 21:51 | |
| To neni tak zcela pravda, nezapomeňme, že se lukovo přijmení bylo původně Starkiller - ale to nic nemění na faktu, že Starkiller, jak ho známe z canonu, v té době opravdu neexistoval  _________________ Přežil jsem turecké star wars  |
|
 | |
|