| | Co si myslíte o darth Maulovi | |
|
|
| Autor | Zpráva |
|---|
Ireas Padawan

Poeet p?íspivku: 93 Registration date: 20. 04. 11
 | Předmět: Re: Co si myslíte o darth Maulovi Thu May 12 2011, 19:45 | |
| všimněte si že jsem požil slovo prakticky která v mé větě znamená že sice sílu používal ale dle mého názoru ne dostatečně  měl jsem tím na mysli že nepoužíval sílu tak jako Dooku nebo palpi on byl spíš...abych využil takové té herní hantýrky tak on byl spíš sith assasin, kdežto lordi byli spíš to druhý :p |
|
 | |
ScorpiO Dark Lord of the Sith

Poeet p?íspivku: 3987 Age: 25 Registration date: 07. 02. 08
 | Předmět: Re: Co si myslíte o darth Maulovi Thu May 12 2011, 19:47 | |
| pocitam, i kdyz to byli noobove nehodni titulu sith, porat byli vice Sith nez maul z jedineho prosteho duvodu. Ctili KOdex. chteli moc, chteli aby oni sami meli moc, vedla je touha po tom mit moc a vladnout. Maul????? jedine po cem touzil bylo slouzit svemu mistrovi a delat vse co mu na ocich uvidi. Dyt ani nestal o to ho zabit a nahradit. V tom je Maul unikat, zadny jiny ucednik se takto nechoval, alespon ja o zadnem nevim ( a to si troufnu rict, ze o sithech toho vim fakt hodne) _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|
 | |
Xavier Inkvizitor

Poeet p?íspivku: 2385 Registration date: 26. 08. 08
 | Předmět: Re: Co si myslíte o darth Maulovi Thu May 12 2011, 20:22 | |
| Napadá mne učedník Finna (ze SW Tales 17 Apprentice) ten také nejevil sebemenší snahu být skutečným sithem, i když se na něj cvičil. |
|
 | |
Ireas Padawan

| Předmět: Re: Co si myslíte o darth Maulovi Thu May 12 2011, 22:29 | |
| Tak daleko už jsem nedošel přece jenom knížky jsem neřetl takže to nemůžu tak moc posoudit...každopádně podle toho co jsem viděl na netu a ve filmech tak si myslím že ho Palpi prostě mučil trošku víc a Maulovi přeskočilo... |
|
 | |
Potan von Kell Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20990 Age: 19 Vyznamenání: HZSSA Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Co si myslíte o darth Maulovi Thu May 12 2011, 22:41 | |
| |
|
 | |
Ireas Padawan

| Předmět: Re: Co si myslíte o darth Maulovi Thu May 12 2011, 22:46 | |
| hele jako chtěli ste ať napíšu do nějakýho topicu a jen nespamuju off-topicy tak co  |
|
 | |
Padme von Kell Císařova ruka

Poeet p?íspivku: 25388 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Co si myslíte o darth Maulovi Thu May 12 2011, 22:51 | |
| no, jen takova poznamka, SW Tales sou komiksy snad ne? |
|
 | |
bane Sithský lord

Poeet p?íspivku: 327 Age: 17 Vyznamenání: Best killer of 24000-7000 BBY Registration date: 18. 07. 11
 | Předmět: Re: Co si myslíte o darth Maulovi Mon Jul 18 2011, 23:22 | |
| Darth Maul používal Sílu k boji se světelným mečem a moc nepotřeboval používat sílu nějak jinak.
Byl to Sith tak nějak na půl jak už tu bylo řečeno byl sběhlý v používání Temné strany Síly ale nectil kodex Sithů nýbrž svého mistra Lorda Sidiouse.
A v boji prohrál nejspíš z arogance a zaslepenosti že se nesoustředil na okolí jen na to pohrát si s Jedim kterého má v pasti, a navíc Obi-Wan byl naštvaný že mu zabil mistra a použil hněv k tomu aby ho zabil (tady je aspoň vidět jak mocná je Temná strana Síly) a jak použil Temnou stranu místo Světlé Maul to nevicítil a nedával pozor tudíž ho to stálo život.
Jinak to byl fantastický bojovník s dvojtým světelným mečem a kdyby měl trochu větší ambice a ctil kodex mohl z něj být i podle legendy Sith'ari, to je můj názor na báječného šermíře své doby. |
|
 | |
Darth Eternal Hatred Supersith

Poeet p?íspivku: 18012 Age: 69 Vyznamenání: Aayla Shepard :D Registration date: 18. 01. 09
 | Předmět: Re: Co si myslíte o darth Maulovi Tue Jul 19 2011, 08:46 | |
| Maul jako Sith´ari, to mě nikdy nenapadlo, zajímavá myšlenka, ale pod vedením starýho Sida na to fakt neměl.. jinak s tím zbytkem souhlasím, hodněkrát se probíralo že ho porazila jeho vlastní pýcha |
|
 | |

| Předmět: Re: Co si myslíte o darth Maulovi Tue Jul 19 2011, 14:14 | |
| Maul Sith´ari byt nemohl z jednoho prosteho duvodu....Stih´ari BYL Darth Bane, kery zil tisic let pred Maulem. Navic, Maul by nemohl byt nic vic nez nástroj, presne proto, že nectil kodex, jak říkáš, a neměl ambice být svým vlastním pánem. _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|
 | |
Cross Sithský lord

Poeet p?íspivku: 947 Age: 18 Registration date: 16. 01. 11
 | Předmět: Re: Co si myslíte o darth Maulovi Wed Jul 20 2011, 18:07 | |
| ...nečetl jsem o něm knížky nic,vim jenom z webu a z filmu...ale jen tak dotaz.věděl,že podstata Pravidla Dvou je,že učedník musí mistra zabít??nezatajil mu to třeba Palpatine...aby si Maul třeba nemyslel,že pravidlo je o tom,aby Mistrovi jenom sloužil??? |
|
 | |

| Předmět: Re: Co si myslíte o darth Maulovi Wed Jul 20 2011, 18:55 | |
| mno tak Maul mel znalosti sithske hystorie to jo, jak ale chapal pravidlo dvou nevim. Palpi si ho hold vycvicil presne dle jeho potreb... _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|
 | |
Cross Sithský lord

Poeet p?íspivku: 947 Age: 18 Registration date: 16. 01. 11
 | Předmět: Re: Co si myslíte o darth Maulovi Wed Jul 20 2011, 19:11 | |
| třeba jim to neřekl...myslím,že Dooku taky neměl v plánu nahradit Sidiouse.... |
|
 | |

| Předmět: Re: Co si myslíte o darth Maulovi Wed Jul 20 2011, 19:30 | |
| ale mel, mel svuj vlastni plan
navic mel jicch i povicero, S opressem planoval Palpiho svrhnuti, a taky i potom, On to chtel uskutecnit v dobe zacatku ep III ale nez se k tomu dostal, Palpi mu nechal setnout hlavu.. _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|
 | |
Super Trooper ARC trooper

Poeet p?íspivku: 154 Vyznamenání: Madaile od Galactické Republiky za Odvahu Registration date: 22. 07. 11
 | Předmět: Re: Co si myslíte o darth Maulovi Sat Jul 23 2011, 09:30 | |
| Zajímá mě že bude Darth Maul v Clone wars když to ani neni možný Obi-Wan ho přece přepulil |
|
 | |
| | Co si myslíte o darth Maulovi | |
|