|
|
| |
| Autor | Zpráva |
|---|
duko Osoba citlivá na Sílu

Poeet p?íspivku: 3 Registration date: 01. 10. 10
 | Předmět: Czech Star Wars Wiki Thu Mar 03 2011, 12:14 | |
| zdravím som Slovák a zaujímam sa o SW ale slovenských stránok je málo mate niekto nejaké skúsenosti o tomto ?? http://cs.starwars.wikia.com/wiki/Hlavn%C3%AD_strana
Velmi rad by som keby som vedel viac a viac informácií o tomto scifi svete |
|  | | Potan von Kell Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20990 Age: 19 Vyznamenání: HZSSA Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Czech Star Wars Wiki Thu Mar 03 2011, 17:40 | |
| Jo, já mám s českou star wars wiki zajímavý zkušenosti. A to ty že nakradli de facto celej obsah OSW webu...
|
|  | | Padme von Kell Císařova ruka

Poeet p?íspivku: 25388 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Czech Star Wars Wiki Fri Mar 04 2011, 09:08 | |
| no, ne primo oni, ale jeden jisty uzivatel.. Mam pocit ze to pak tamejsi admin resil.. Kazdopadne, mas tu celej web OSW, pokud te zajimaji star wars... Uz ted je tam hodne clanku a dalsi budou pribyvat  |
|  | | duko Osoba citlivá na Sílu

Poeet p?íspivku: 3 Registration date: 01. 10. 10
 | Předmět: Re: Czech Star Wars Wiki Fri Mar 04 2011, 19:46 | |
| dakujem za odpovede a som rad že sa to tu bude este rozrastat |
|  | | Darth Daron Osoba citlivá na Sílu

Poeet p?íspivku: 20 Registration date: 14. 01. 12
 | Předmět: Re: Czech Star Wars Wiki Sat Jan 14 2012, 19:26 | |
| Zdravím. Jako admin CSWW bych toto rád uvedl na pravou míru. Jak už bylo zmíněno, došlo bohužel k situaci, kdy jeden z uživatelů zkopíroval několik článků z OSW. Jakmile jsem na to byl upozorněn, snažil jsem se všechny články odstranit. Toto jednání samozřejmě nikdo z vedení CSWW nepodporuje a pokud by někdo z vás na další zkopírované články narazil, nechť nás prosím upozorní. Osobně se snažím udržovat vysokou kvalitu článků, ale bohužel kvůli vysoké škole nemám příliš času. Proto pokud by měl někdo zájem o spolupráci, může se zaregistrovat a dát se do práce. Rád komukoliv v začátcích pomohu. |
|  | | ScorpiO Dark Lord of the Sith

Poeet p?íspivku: 3987 Age: 25 Registration date: 07. 02. 08
 | Předmět: Re: Czech Star Wars Wiki Sat Jan 14 2012, 20:10 | |
| Ahoj, ja sem si všimnul, že spousta članku o Sithech, ktere jsou tam postle jsou kopie mojich clanku budto z ceske wikipedie, nebo odsud (nevim to jiste, bo se nijak nelisi. Aji sem mu to psal, tomu uzivateli co to tam nahodil. Timto Vám, jakozto ceske wikipedii, dávám souhlas s uploadem, bo opravdu verim, ze mi starwarsaci si musime pomahat. (jenom me to trochu stvalo, ze on si to tam hodil a ani se nezeptal, naproti tomu tvoje jednani se mi velice zamlouvá  ) _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |

| Předmět: Re: Czech Star Wars Wiki Sat Jan 14 2012, 20:45 | |
| Díky. Jenom bych chtěl upozornit na to, že články z Wikipedie (a samozřejmě i CSWW) je možné články kopírovat, pokud se uvede původní zdroj, respektive autor. Jinak osobně mě docela mrzí, že je česká komunita relativně dost rozdrobená. Existuje řada fanouškovských stránek s docela kvalitními články. A představa, že by tito autoři pracovali jednotně, je moc pěkná. Bohužel asi nereálná. |

| Předmět: Re: Czech Star Wars Wiki Sat Jan 14 2012, 21:39 | |
| jj ja vim, ze za techto podminek (uvedeni autora) je to pouzitelne, na to sem ho bez odezvy upozornoval.  no ja osobne delam clanky dosti obsahle, Padme, zdejsi korektorka, by ti mohla vypravet  , napriklad, Palpatine, ma pokud si vzpominam dobre 40 A4 a to tam neni info z Darth Plahueise (knihy) a nekerych CW dilu. nicmene osobne nemam problem s tim, ze se to pouzije dal samozrejme, s uvedenim autora bo je to take hnusne kdyz se s tim clovek treba dva tydny sere a pak uvidi, ze si to nekdo nekde zkopnul a hodil tam jen svoje jmeno jako autor.....nicmene to uz se nebavime jen o SW, myslim, ze toto existuje vsude. _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |

| Předmět: Re: Czech Star Wars Wiki Sat Jan 14 2012, 23:18 | |
| Teda, ten Palpatine je fakt parádní. Jenom jsem to prolétl, ale takhle nějak by to mělo vypadat. Bohužel málokdo vydrží překládat (na rovinu, těžko se shání lepší zdroj než Wookieepedia) takhle dlouhý článek. To už je práce na několik dní, pokud u toho člověk nechce sedět 10 hodin denně. Přesně takovéhle články bych si na CSWW přál. Škoda, že už tvoříš tady, hodil by ses do týmu... |

| Předmět: Re: Czech Star Wars Wiki Sun Jan 15 2012, 08:40 | |
| asi sem se nevyjadril jasne, me osobne nevadi, kdyz budou na ceske SW wikipedii moje clanky, tudis, klidne si zkopci ty moje stavajici mno a jak zas udelam nove, hodim ti echo, stejne tak s updatem starych. Napr v Revanovi a Malakovi neni info z komixu KOTOR ani knihy Revan. Ani u legacy Sithu neni dokonceni z Legacy-war atd atd. Jednoho dne to dodelam, jen ne ted, bo zkoskove je zabijak. Jinak diky, za uznani  . Samozrejme by se ale sluselo, kdyby kdyby tam byla nejak uvedena spoluprace s nasim webikem _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |

| Předmět: Re: Czech Star Wars Wiki Sun Jan 15 2012, 09:02 | |
| Musím o tom popřemýšlet. Bylo by fajn mít pár dalších kvalitních článků, ale na druhou pouhé kopírování mi nepřijde úplně v pořádku. Navíc je pak i problém v případné následné editaci těch článků na wiki. Jde o to, zda by ti nevadilo, že se bude případně jejich podoba v časem měnit, prostě že ti budou tvoje články editovat i další lidé. |

| Předmět: Re: Czech Star Wars Wiki Sun Jan 15 2012, 10:41 | |
| tak to mi nevadi za predpokladu, ze to nekoliduje se stavajicim kanonem. Resp, to je prece podstata wiki, nekdo neco napise, a jini to upravuji a vylepsuji az je z toho 100% clanek, to mi rozhodne nevadi a naopak sem za to rad. Samozrejme, pokud nekdo na konec clanku o Exarovi Kunovi napise, ze ho nakonec zabil rytir Jedi Revan (jak tomu kdysi bylo na ceske wikipedii) to mi vadit bude, nicmene proto tam existuje tlacitko "undo revision by..."  jinak samozrejme mluvim pouze za svoje clanky, coz pokud vim krome jednoho clanku jsou vsechny o sithech. _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |

| Předmět: Re: Czech Star Wars Wiki Sun Jan 15 2012, 10:56 | |
| Jenže pak nevím, jak to udělat s autorstvím. Pokud bych dal autora tebe, tak po několika úpravách už by to úplně neplatilo a bylo by to nefér vůči ostatním. takže stačilo by ti jenom to, že by byl tvůj původní článek uveden ve zdrojích? |
|  | | Gralen Sithský lord

Poeet p?íspivku: 7042 Age: 24 Registration date: 24. 04. 08
 | Předmět: Re: Czech Star Wars Wiki Sun Jan 15 2012, 13:41 | |
| dáš pôvodný autor, a potom mená ktorí to upravili. samozrejme aj pôvodný článok v zdroji. |

| Předmět: Re: Czech Star Wars Wiki Sun Jan 15 2012, 13:49 | |
| mno moent, ted sem zmaten, preci, kdyz vytvoris clanek, napises schrnuti typu" vytvorena stranka Darth Sion" a je, pak pride nekdo a udela upravu kerou rovnez napise ve schrnuti atd atd. mno a kdyz u toho vytvoreni stranky, napises jmeno autora, myslim, si, ze je to dostatecne. , jinak samozrejme, ze nasledni editori budou mit na clanku podil, jak rikam, podstat wiki  _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|  | | |
| | Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|