|
|
| | Star Wars - blu ray edice | |
| |
| Autor | Zpráva |
|---|
Gralen Sithský lord

Poeet p?íspivku: 7042 Age: 24 Registration date: 24. 04. 08
 | Předmět: Re: Star Wars - blu ray edice Tue Sep 20 2011, 12:43 | |
| ja by som nebol prekrapený. Veď sa to aj predáva aj u nás, nielen v Čechách |
|  | | Vojta Rytíř Jedi

Poeet p?íspivku: 116 Age: 24 Registration date: 19. 08. 11
 | Předmět: Re: Star Wars - blu ray edice Tue Sep 20 2011, 14:26 | |
| Mno, i když jakožto nevlastníka blu-ray přehrávače se mne to netýká, tak by mě zajímalo, zda spravili ty kraviny ohledně světelných mečů, které byly v DVD edici staré trilogie - tj. Lukův zelený meč v EIV na palubě Millennium Falcona, průsvitnost mečů v souboji v Cloud City v EV a to příšerné zabarvení jinak zářivě bílých jader mečů v EVI - a hlavně ten záběr, kde Luke a Vader zkříží meče před chechtajícím se Sidiousem, ten je v DVD verzi to největší svinstvo, které tam vyrobili. |
|  | | Neophyte Padawan

Poeet p?íspivku: 54 Age: 35 Vyznamenání: protector of freedom Registration date: 17. 02. 11
 | Předmět: Re: Star Wars - blu ray edice Tue Sep 20 2011, 19:41 | |
| Takže nadabované do sk je len I.-III. Do češtiny je I.-VI. Tie konkretne veci musím pozrieť, meče sú s bielymi jadrami a farba okolo. Inak ja som si BD player kúpil len kvoli Star wars. Player stál rovnako ako disky. |
|  | | Trivium Padawan

Poeet p?íspivku: 77 Registration date: 05. 04. 11
 | Předmět: Re: Star Wars - blu ray edice Tue Sep 20 2011, 20:16 | |
| |
|  | | Neophyte Padawan

Poeet p?íspivku: 54 Age: 35 Vyznamenání: protector of freedom Registration date: 17. 02. 11
 | Předmět: Re: Star Wars - blu ray edice Tue Sep 20 2011, 21:29 | |
| Medzi 89,99 až 109,99. Viem zohnať od dealera za 89,99. Tá chyba so zeleným lightsaberom na Millenium Falcone je stále. Ale mne to pripadá ako modrá ktorá je ovplyvnená jemným zeleným svetlom nad šachom. a v pozadí v chodbe. Neverím tomu že by si to pri reštaurovaní snímky nevšimli. Pozrel som aj tú scénu - ako si Luke skladá ten nový lightsaber. 5 sekúnd to šrobikuje, potom blikne a to je všetko. Je to len ako deleted scene. Vo filme som to nezaregistroval. |
|  | | ScorpiO Dark Lord of the Sith

Poeet p?íspivku: 3987 Age: 25 Registration date: 07. 02. 08
 | Předmět: Re: Star Wars - blu ray edice Fri Sep 23 2011, 15:29 | |
| tak nemam zkukle vse ale jedna vec me zklamala, ja cekal ze ty vystrizene sceny ze stare trilogie budou pridany primo k filmu a udela se tim nova verze, bohuzel tomu tak neni a smazane sceny sou jen v bonusech. filmy zustavaji viceme ve stejne everzi, jako na dvd v roce 2004. i kdyz se mi zda ze napr ve 4 je par rozdilu ve sv mecích. napr. zeleny mec na MF je frt, nicmene souboj obi VS vader vypada mnohem lepe, scana s "mizejicim" obiho mecem ta je frt ale uz to nevypada tak hrozne. jo a co je urcite zmenene je Obiho krik, kerym zazene Tuskeny. jinak ete v epizode I se mi zda, ze je tam delsi predstaveni zavodniku, ono uz na DVD sou zavody delsi nez v kinoverzi, ale nevybavuju si, ze by byly az tak dlouhe. jinak obraz a zvuk proste dokonalost sama. tomu nemam co bych vytknul, hlavne nova trilogie vypada bravurne a v souboji OBI, QUI a Maul je to nadherne videt, jak Maulovi vidite kazdy por na jeho cernocervene hlave a jeho oi maji vyraznejsi hloubku. _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|  | | Vojta Rytíř Jedi

Poeet p?íspivku: 116 Age: 24 Registration date: 19. 08. 11
 | Předmět: Re: Star Wars - blu ray edice Fri Sep 23 2011, 20:19 | |
| Napadl mne další dotaz - je na blu-rayi v Epizodě I Yoda ponechaný tak, jak byl předtím, nebo ho zdigitalizovali? |
|  | | ScorpiO Dark Lord of the Sith

Poeet p?íspivku: 3987 Age: 25 Registration date: 07. 02. 08
 | Předmět: Re: Star Wars - blu ray edice Sat Sep 24 2011, 06:59 | |
| jaaj vidis to sem zapoimel, ne ne, v I je Yoda zdigitalizovany a vypada jako v ep II a III (to je podle me velmi pozitivni) _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|  | | Padme von Kell Císařova ruka

Poeet p?íspivku: 25388 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Star Wars - blu ray edice Mon Sep 26 2011, 11:59 | |
| Ad zavody na Tatooine v ep. I - na DVD jsou mnohem delsi, je tam jak rikas predstaveni zavodniku, plus nektery sceny v samotnym zavode.. Vzhledem k tomu, ze ty DVD jsem nevidela s ceskym dabingem, pouze sem je s nim stahla, byl tam CZ zvuk z TV (nebo kina, netusim) a ty sceny nebyly nadabovany.. Takze uz na DVD byly delsi, nevim jak je to na BD, ale nemyslim ze je mohli jeste tolik rozsirit.. takze bych rekla spis ze zustali stejny.. |
|  | | | | Star Wars - blu ray edice | |
|
| | Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|