| | "INFO O" - Trilogie o Darthu Baneovi | |
|
|
| Autor | Zpráva |
|---|
badger Osoba citlivá na Sílu

Poeet p?íspivku: 21 Registration date: 04. 07. 11
 | Předmět: Re: "INFO O" - Trilogie o Darthu Baneovi Tue Jul 05 2011, 16:46 | |
| Existuje ta trilogie v e-formatu?  Já našel jen slovenskou verzi...to to radši budu louskat anglicky než to číst slovensky |
|
 | |
ScorpiO Dark Lord of the Sith

Poeet p?íspivku: 3987 Age: 25 Registration date: 07. 02. 08
 | Předmět: Re: "INFO O" - Trilogie o Darthu Baneovi Wed Jul 06 2011, 08:15 | |
| jj v e-bookach ti muzu poslat obe dve pokracovani esli ces, samozrejme v anglictine _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|
 | |
badger Osoba citlivá na Sílu

Poeet p?íspivku: 21 Registration date: 04. 07. 11
 | Předmět: Re: "INFO O" - Trilogie o Darthu Baneovi Wed Jul 06 2011, 18:27 | |
| Tak pokud bys byl tak hodnej..  pesek.jarda @ gmail.com , díky |
|
 | |
Hydrogena Osoba citlivá na Sílu

Poeet p?íspivku: 14 Age: 17 Registration date: 19. 04. 12
 | Předmět: Re: "INFO O" - Trilogie o Darthu Baneovi Mon Apr 23 2012, 18:46 | |
| zrovna tahle trilogie mi jazykově nepřijde tak náročná (viděla bych to tak na FCE) , takže se bez překladu druhého a třetího dílu obejdu , ale za českou verzi bych byla samozřejmě raději. egmont mě svým přístupem dost štve, nemá cenu vyadávat jenom jeden díl z trilogie....tržby, netržby... třetí díl jsem původně vůbec nemohla v ČR sehnat ani v originále, až teď jsem ho naštěstí objevila v zahraničních knihách, a to za docela dobrou cenu  jinak ... tahle trilogie mi přijde naprosto perfektní, hlavně to vykreslení akademie na Korribanu atd... karpyshyn prostě umí |
|
 | |
Potan von Kell Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20990 Age: 19 Vyznamenání: HZSSA Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: "INFO O" - Trilogie o Darthu Baneovi Mon Apr 23 2012, 20:46 | |
| Nevím jestli jsem ten post plně pochopil, ale oni jdou SW knihy v originále nakupovat i někde přímo v česku? |
|
 | |
Vojta Rytíř Jedi

Poeet p?íspivku: 116 Age: 24 Registration date: 19. 08. 11
 | Předmět: Re: "INFO O" - Trilogie o Darthu Baneovi Mon Apr 23 2012, 22:22 | |
| Potan: jo, když zalezeš do nějakýho velkýho knihkupectví (rozuměj: dvě a víc pater), tak je šance, že tam nějaký ten SW román v angličtině najdeš, cena je většinou kolem 250 kaček. U nás v Brně určitě měli SW originálky u Dobrovského na Joštově a kousek dál na České u Barviče a Novotného. (Co si tak letmo pamatuju, že jsem viděl: několik dílů Legacy of the Force, dva nebo tři díly Coruscant Nights, Darth Bane: Rule of Two...) |
|
 | |

| Předmět: Re: "INFO O" - Trilogie o Darthu Baneovi Tue Apr 24 2012, 05:57 | |
| | Potan von Kell napsal: | | Nevím jestli jsem ten post plně pochopil, ale oni jdou SW knihy v originále nakupovat i někde přímo v česku? |
a ani neni potřeba chodit do nějakého velkého knihkupectví , tady seženeš opravdu hodně věcí - zahranicni-knihy.cz |
|
 | |
Shred Naki High Jedi General

Poeet p?íspivku: 629 Age: 26 Vyznamenání: Solus veman aka sa beroya Registration date: 14. 04. 08
 | Předmět: Re: "INFO O" - Trilogie o Darthu Baneovi Tue Apr 24 2012, 06:30 | |
| Dobrý je anglický e-shop
http://www.bookdepository.co.uk
Velký výběr a poštovné je zdarma. |
|
 | |

| Předmět: Re: "INFO O" - Trilogie o Darthu Baneovi Tue Apr 24 2012, 07:01 | |
| a ty ceny ? všechno je tam tak o polovinu levnější než u nás.... dík za tip  ! |
|
 | |
Potan von Kell Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20990 Age: 19 Vyznamenání: HZSSA Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: "INFO O" - Trilogie o Darthu Baneovi Tue Apr 24 2012, 15:02 | |
| Akorát u Book Depository bacha, každou knížku posílá jako samostatný balík. Takže pokud dostanete záchvat nakupování a objednáte si naráz třeba patnáct knížek, na poště vás nebudou mít rádi |
|
 | |

| Předmět: Re: "INFO O" - Trilogie o Darthu Baneovi Wed Apr 25 2012, 15:59 | |
| vždyť to se jim musí nevyplatit ? dle mého, když si objednám dvě knížky a pošlou mi je dohromady, musí být náklady na poslání nižší, než na dva samostatné balíky....  kór, když si poštovný neúčtujou |
|
 | |
| | "INFO O" - Trilogie o Darthu Baneovi | |
|