|
|
| |
| Autor | Zpráva |
|---|
ScorpiO Dark Lord of the Sith

Poeet p?íspivku: 3987 Age: 25 Registration date: 07. 02. 08
 | Předmět: Re: "INFO O" - Legacy War Thu Jun 02 2011, 20:26 | |
| neco jako ze ten force-ghost Lukea nebyl ve skutecnosti Luke ale Krayt, kery tuto iluzi pouzl, aby cadea nahlodal a donutil k opusteni lode?? mno bylo by to super, ale taky se mi tomu moc nece verit. _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|  | | JediSith Adept

Poeet p?íspivku: 48 Registration date: 04. 04. 11
 | Předmět: Re: "INFO O" - Legacy War Thu Jun 02 2011, 20:29 | |
| |
|  | | Xavier Inkvizitor

Poeet p?íspivku: 2385 Registration date: 26. 08. 08
 | Předmět: Re: "INFO O" - Legacy War Fri Jun 03 2011, 14:47 | |
| | JediSith napsal: | | Xavier napsal: | | Většina těch co jsem myslel že zemřou žijí,z nového vůdce Sithů mam dosti rozporuplné pocity, uvidíme jestli bude ještě něco dále |
Taky jsem čekala, že bude na obou stranách víc mrtvých. Co se ti nepozdává na novém vůdci Sithů? |
Co se mi na něm nezdá? Dle mého to není typ na volení Sithů. Pasuje mi spíše do role lovce, zabijáka a podobně, ne coby vůdce sithů. |
|  | | JediSith Adept

Poeet p?íspivku: 48 Registration date: 04. 04. 11
 | Předmět: Re: "INFO O" - Legacy War Fri Jun 03 2011, 15:02 | |
| No jo, ale koho jiného by sis představoval v čele Sithů? Napadá mě jen Wyyrlok, ale ten už z mrtvých nevstane. |
|  | | Potan von Kell Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20990 Age: 19 Vyznamenání: HZSSA Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: "INFO O" - Legacy War Tue Jun 21 2011, 14:05 | |
| Tak jsem konečně přečetl všechny Legacy war... No, prvních pět dílů bylo skvělých, jednička byla vážně super! ale ten poslední mě docela zklamal... Až moc "důležitých smrtí" a dle mého i lehce zbytečných... A vůbec se mi nelíbá "nastalá politická situace". Pokud to dobře chápu, "Impéria se spojila" a sithové se vrátili opět do ilegality jako za banea?
|
|  | | ScorpiO Dark Lord of the Sith

Poeet p?íspivku: 3987 Age: 25 Registration date: 07. 02. 08
 | Předmět: Re: "INFO O" - Legacy War Tue Jun 21 2011, 14:15 | |
| a vsichni zili stastne az do smrti.....jj konec to byl pruser na entou _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|  | | Potan von Kell Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20990 Age: 19 Vyznamenání: HZSSA Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: "INFO O" - Legacy War Tue Jun 21 2011, 22:32 | |
| Oni nám naservírujou nasranýho Krayta, co drtí svoje zrádce, co drtí jedie i s jejich chrámem a pak v posledním díle otočí o 360 stupnů a udělají hepáč jak v Esmeraldě? Jako je mi jasný, že to je pohádka co musí mít hepáč, ale mohli ho udělat taky poněkud lepší... |
|  | | |
| | Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|