|
|
| |
| Autor | Zpráva |
|---|
Potan von Kell Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20990 Age: 19 Vyznamenání: HZSSA Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Natasi Daala Wed Oct 06 2010, 16:19 | |
|  Imperiální admirálka, která se vynořila "odnikud" s cílem zničit "ty proklaté rebely". Sice její ozbrojené výboje skončili více, či méně tragicky (až na bitvu o Mon calamari, tam bych řekl že prostředky odpovídají výsledkům), i když měla smělý plán útoku na Coruscant. Ovšem co jí upřít nejde, je že sjednotila zbytky Impéria pod jeden prapor (zničení nespolupracujích je taky řešení) a založila základní kámen z které Pellaeon stvořil svůj imperiální pozůstatek. Po té odešla ze scény, aby se vrátila znovu a stala se Hlavou Galaktické Aliance. Sice, jako vojenský stratég se příliš neuplatnila, jako politik měli větší potenciál. I když někteří ji naprosto nesnáší, někdo ji má naopak velice rád. Já osobně patřím k té druhé sorte  Vaše názory? (prosím, neubijte mě  ) |
|  | | Cody Mandalorian Trooper

Poeet p?íspivku: 7147 Age: 400 Vyznamenání: Poslední svého druhu. Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Natasi Daala Wed Oct 06 2010, 16:21 | |
| Taky patřim do tý druhý skupiny. |
|  | | Xavier Inkvizitor

Poeet p?íspivku: 2385 Registration date: 26. 08. 08
 | Předmět: Re: Natasi Daala Wed Oct 06 2010, 16:24 | |
| Zklamala ve vedení impéria, ale v alianci s ní byli spokojeni, co to asi tak může vypovídat o standardech těchto frakcí? Jinak můj názor na ní je neutrální, není ani v neoblíbených ani v oblíbených. |
|  | | ScorpiO Dark Lord of the Sith

Poeet p?íspivku: 3987 Age: 25 Registration date: 07. 02. 08
 | Předmět: Re: Natasi Daala Wed Oct 06 2010, 17:02 | |
| me byla celkem volna az do serie Fate of the Jedi, kde bych ji nejradeji zstrelil (radeji bych pomalejsi a bolestivejsi zpusob smrti ale nebudeme se s tim srat) ve vedeni GA je to naprosta krava, pitka a vylizany debil. tady bych se vubec nedivil, kdyby ji Luke usekl hlavu _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|  | | pitris High Jedi General

Poeet p?íspivku: 654 Vyznamenání: Rytíř Jedi Registration date: 20. 05. 09
 | Předmět: Re: Natasi Daala Wed Oct 06 2010, 17:51 | |
| To měl udělat už dávno před tím |
|  | | Elinor Yall Grand Moff

Poeet p?íspivku: 1761 Registration date: 02. 03. 10
 | Předmět: Re: Natasi Daala Wed Oct 06 2010, 19:01 | |
| |
|  | | Potan von Kell Supreme Commander

| Předmět: Re: Natasi Daala Wed Oct 06 2010, 19:07 | |
| Nebo spíš ona už i předtím se prokazovala jako spíš takovej byrokrat ale s uměním nadchnout pro svoji věc ostatní. No a když ji sebrali flotilu s kterou by mohla dělat bordel, není divu že "vyzrála" On její hlavni problem mi přišlo bylo že až moc přecenovala svoje síly a podcenovala nepřítele. Scorpi: FoJ ještě nevyšli ani ne? Se nám pochlub co tam Daala dělá  |

| Předmět: Re: Natasi Daala Wed Oct 06 2010, 20:16 | |
| mno u nas ne, jen jich je zatim pet a zanedlouho ma vyjit sesta knizka, Mno Daala je tam prezidentka GA ale naprosta krava. nema tuseni co to je SIla ale bude Jedium kazat o tom jak ji maji ovladat, co maji delat atd. Hned ze startu zacne proti Lukovi soud, protoze to je pry jeho zodpovednost, ze Jacen presel na DS a stal se Darth Ceadusem. Pak nastane diky Abeloth Psychoza u spousty mladych Jediu a co udela ona? misto aby je nechala pod dozorem v chramu, zatkne je a zmrazi do karbonitu, nakonec si najme na Jedie Mandaloriany aby je pacifikovaly. Prvni utok sice ma za nasledek jen to, ze nekeri jediove prijdou (jak Jaina trefne poznamenala) pozde na objed. Druhy uz je vaznejsi a je v nem zatim jedna objed ze strany Jediu - mlada padawanka a "sekretarka" zastupujiciho Grand Mastera Hamnera (meno si ted nevybavuju). frt ce ostatnim kecat do toho jak to maji delat ale sama o tom vi hovno. a vrchol je, kdyz necha zatknout Tahiry a zapocne s ni soud (take na Daalin prikaz). proste toto sou veci po kerych ji je hovno a za to jak se do toho sere bych ji opravdu nejradeji vydel mrtvou........Omlouvam se za castejsi pouziti tvrdsich vyrazu, ona Daala je mmtalne asi moje nejneoblibenejsi postava a i kdyz to je jen knizni serie tak jeji činy me dosti hněvaji tak se omlouvam  _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |

| Předmět: Re: Natasi Daala Wed Oct 06 2010, 20:28 | |
| Aha, no já jsem myšlenka furt v době že nedávno vyšlo Invicible Tak, jeto holt anti-jedista. Tak nediv se jí, jediove ji přepravili o hodně věcí který budovala. No že teda buzeruje jedie mi srdce vážně netrhá  A soud s Tahiri? zabila Pellaeona, jí patří shnít ve vězení .... Díky, díky tobě má u mě další plusový bodíky |

| |  | | Potan von Kell Supreme Commander

| Předmět: Re: Natasi Daala Wed Oct 06 2010, 23:15 | |
| Lidi, vzpamatujte se, je ti imperiální admirál z Tarkinovi školy krutosti. Co čekáte? že bude rozdávat malejm huttátkám čokoládu? Jiný imperiální hlavy státu jedie lovili, ona je jenom buzeruje .... |
|  | | Dumby_2 Clone Commander

Poeet p?íspivku: 175 Age: 19 Registration date: 19. 08. 10
 | Předmět: Re: Natasi Daala Thu Oct 07 2010, 01:32 | |
| |

| Předmět: Re: Natasi Daala Thu Oct 07 2010, 15:49 | |
| bojovala s Jedii, ano, nemela je rada, ano, ale prijala funkci ve zrizeni, kde byly Jediove nemyslitelne spjati. to ji nedochazi, ze proti nim bojuje budis ale ze jim keca do toho jak by se meli chovat a co delat je moc. A to ze Tahiri zabila Palleona? jj zabila. ale ani ona ani nikdo jiny nemaji pravo ji za to sooudit. Jediny kdo ma pravo je Rada Jedi. Kdyz nebudeme brat v uvahu to, ze byla pod vlyvem temne strany, musi i laik videt. ze jen plnila rozkazy kere ji dal v době valky jeji velici dustojnik (Jacen), takze nechapu proc ma soud a uz vubec nechapu proc ji soudi obyc lidi a ne Jediove. Obycejni lidi nemaji pravo zadneho Jedie soudit _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |

| Předmět: Re: Natasi Daala Thu Oct 07 2010, 16:06 | |
| No, a nenapadlo tě že stát se hlava zřízení kde jsou jediove, je právě kráásnej způsob jak jim začít lézt na nervy? A zabila Impériálního důstojníka, že ji za to chce potrestat imperiální důstojník je dle mě více než logické ... Nová republika taky popravovala imperiální admirály jenom proto že bojovali proti nim ....
|

| Předmět: Re: Natasi Daala Thu Oct 07 2010, 16:24 | |
| | ScorpiO napsal: | | bojovala s Jedii, ano, nemela je rada, ano, ale prijala funkci ve zrizeni, kde byly Jediove nemyslitelne spjati. to ji nedochazi, ze proti nim bojuje budis ale ze jim keca do toho jak by se meli chovat a co delat je moc. A to ze Tahiri zabila Palleona? jj zabila. ale ani ona ani nikdo jiny nemaji pravo ji za to sooudit. Jediny kdo ma pravo je Rada Jedi. Kdyz nebudeme brat v uvahu to, ze byla pod vlyvem temne strany, musi i laik videt. ze jen plnila rozkazy kere ji dal v době valky jeji velici dustojnik (Jacen), takze nechapu proc ma soud a uz vubec nechapu proc ji soudi obyc lidi a ne Jediove. Obycejni lidi nemaji pravo zadneho Jedie soudit |
- některé průsery galaktického významu (typu válečné zločiny) by MĚLY být posuzovány u force-userů a ne-force-userů stejně a stejnou měrou. Tedy speciálním soudem, který tyhle věci řeší. - vliv temné strany a plnění rozkazů jsou věcí obhajoby v rámci daného soudního líčení před daným soudním tribunálem. Ale konkrétně Tahirino postavení bylo natolik vysoké, že plnění rozkazů zní... trochu jako, když před Norimberským soudem padaly odkazy na "pouhé plnění rozkazů". - Rada Jedi může být a bývá v takovýchto případech ZATRACENĚ zaujatá - a to ať tím, či oním směrem. Ani jedno není správné. Tzn. buď se tváří, že se nic nestalo, nebo jde hned po nejexemplárnějším řešení. - jestliže je Daala hlavou státního celku, kde hrají Jediové důležitou a OFICIÁLNÍ roli, má právo jim také kecat do toho, jak se budou chovat a co mají dělat. Protože řád Jedi má při takovémto nastavení tomu státnímu celku sloužit, ne existovat jako stát ve státě. Plus je fajn si uvědomit, že Jacen a spol. předtím udělali z GA takový nevěstinec na kolečkách, že prostě bylo potřeba tuhle stránku soužití vyřešit.
Pokud jde o Daalino buzerování Jediů - napřed jsem se na to koukala jako "co to dělá?!?", pak jsem se nad tím zamyslela, i nad kontextem, z kterého to vychází... a nepřijde mi to jako něco, co by byl důvod ji nesnášet. Její postoj mi naopak přijde vzhledem k tamní situaci a zkušenostem jako vcelku logický.
Jinak Síla sama o sobě nedělá z nikoho nadčlověka, který se může chovat, jak chce, bez ohledu na okolí. Přece jenom, platí něco jako rovnost před zákonem. |
|  | | |
| | Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|