WebPříjemCalendarFAQHledatRegistraceSeznam uživatelůUživatelské skupinyPřihlášení

Share | 

První skutečná akce! (Ruplikon)

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
Ruplikon
Clone Commander
Clone Commander

Poeet p?íspivku: 4543
Registration date: 31. 01. 08

PříspěvekPředmět: Re: První skutečná akce! (Ruplikon)   Tue Sep 28 2010, 10:12

Cerra IV

Neměl jsem z toho dobrý pocit , tohle místo bylo vynikajícím místem pro léčku a Jinner a kloni to museli vidět stejně jako já.
Neříkal jsem nic , jen jsem po očku koukal po horách zatímco jsem následoval mistra Jinnera.
Ruku stále připravenou na světelném meči. Před námi se začal v dálce rýsovat královský palác.
Ohlédl jsem se a viděl kapitána Parta jak stojí u lodě a čeká na náš návrat, téměř jsem mu záviděl tu DC-15, která by podle mého byla mnohem užitečnější na toto místo, než můj světelný meč.
Mistře, kde má čekat uvítací výbor?
Zeptal jsem se neboť mi bylo divné , že už jsme urazili od lodi takový kus cesty a nikdo nikde, kromě paláce, který se hrozivě tyčil mezi horami.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander

Poeet p?íspivku: 2441
Vyznamenání: Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti
Registration date: 24. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: První skutečná akce! (Ruplikon)   Tue Sep 28 2010, 10:29

Cerra IV

Víš zdejší lidé jsou trochu... No řekněme, že se uvítacího výboru nedočkáme...
Řekl mistr Jinner.
Je nám všem úplně jasný, že to nejspíš bude léčka. Takže sme tu snad dřív, než oni... Popravdě jsem sem chtěl vzít celou flotilu, ale kancléř věří těm mírovým kecům...
Řekl mistr Jinner a z toho jsi jasně věděl, že to není diplomatický typ. Že radši bojuje a pak myslí...
To už jste došli ke královskému paláci, kde byli stráže, kteří na vás už čekali.
Pustili vás dovnitř. Vevnitř to bylo úplně jiné než zvenku. Všechno tam bylo z mramoru, který se na této planetě těžil a byla tam opravdu velká spousta rostlin.
Konečně jste spatřili krále této planety. Rasou byl člověk, jako všichni na této planetě. Byl to mladý člověk a už od pohledu to byl snob...
Tak tady jste...
Řekl král, na což se mistr Jinner jenom pousmál.
Snad jste si nemyslel, že nepřijdeme. Jdeme jednat o vašem připojení k Republice.
Řekl Jinner a král nahodil mlčenlivý výraz.
Víte... Věci se od vašeho volání trochu změnily... K Republice se připojovat nebudeme. Zůstaneme prozatím... ehm... Neutrální. Můžete odejít.
Odbyl vás král ihned po příchodu. Ani jsi nemusel používat Sílu, abys poznal, že lže.
Pomalu jste začali odcházet.
Návrat nahoru Goto down
Ruplikon
Clone Commander
Clone Commander

PříspěvekPředmět: Re: První skutečná akce! (Ruplikon)   Tue Sep 28 2010, 10:39

Cerra IV

Sledoval jsem náš kratičký rozhovor s králem a bylo mi jasné, že tady není něco v nepořádku.
Když nás takhle rychle odbyl a my začaly odcházet, ulevil jsem si starou rodianskou nadávkou na adresu pana Krále.
Podíval jsem se na mistra, na jeho obličeji nebylo znát že by ho král nějak rozladil, ale věděl jsem že je na tom podobně jako já. Neměl radost z toho co se tady děje.
Použil jsem sílu a pokusil jsem se vycítit něco ze stráží které byli všude kolem.
Nelíbilo se mi to... to já měl být lovec, já bych měl lovit droidy ale zatím to vypadá že jsem se z lovce stal lovenou zvěří.
Můj lovecký instink byl jasný. Co nejrychleji vzít nohy na ramena a probojovat si cestu ven, ale dnes už jsem nebyl lovcem ani z poloviny tak jako dřív, teď se ze mě stával jedi, a podle toho jsem se musel chovat... pomocí síly jsem odehnal lovecké myšlenky a pročistil si celou mysl.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander

PříspěvekPředmět: Re: První skutečná akce! (Ruplikon)   Tue Sep 28 2010, 11:13

Cerra IV

Stráže vás nijak zvláštně nevnímaly.
V polovině cesty k lodi, když už byla loď na dohled, jsi ucítil pohyb okolo vás, v horách. Zatím nebylo nic vidět, ale věděl jsi, že tam něco je a sleduje vás to.
Mistr Jinner a jeho padawan šli v klidu k lodi. Klony tam v klidu čekali na vás, abyste mohli konečně odletět a vrátit se s invazními silami...
Hlavou ti probíhaly myšlenky, co by se stalo, kdybys neoznámil přítomnost nepřátel. Myslel sis, že o tom mistr Jinner ví, ale co když ne??? Co když ti připíšou jejich smrt???
Začal jsi mít až histerické myšlenky a nedařilo se ti je vymýtit z hlavy.
Návrat nahoru Goto down
Ruplikon
Clone Commander
Clone Commander

PříspěvekPředmět: Re: První skutečná akce! (Ruplikon)   Tue Sep 28 2010, 14:24

Cerra IV

Šel jsem pomaličku a vnímal pohyb kolem nás.
Mistr Jinner šel v pohodě a já nevěděl, jesli ho mám nebo nemám informovat, přišlo mi zvláštní, že bych ten pohyb cítil jenom já, ale stát se to mohlo.
Mistře, tam v horách...
Řekl jsem a letmo ukázal směrem, abych případné nepřátelé neupozornil na to že o nich víme.
'Podíval jsem se na klony, čekající na nás u výsadkového člunu a vyčkával..... Empire!!!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander

PříspěvekPředmět: Re: První skutečná akce! (Ruplikon)   Tue Sep 28 2010, 16:59

Cerra IV

Já vím. Čekal jsem na tebe, až si toho všimneš...
Řekl mistr Jinner a aktivoval světelný meč. Měl krásně zelenou barvu a asi zlomek vteřiny po jeho aktivaci se od něj odrazila střela z blasteru a z hor začali vystupovat droidi.
Mezi klony vypukl zmatek, ale pouze na chviličku, než se všichni začali krýt a opětovat palbu.
Problém byl, že droidi přicházeli ze tří směrů. Z obou stran hor a ze směru naproti paláci...
Komandér se kryl za první kamenem a zběsile řval do komlinku...
Na vás, Jedie šlo asi 30 droidů typu B1, a to z každé strany. Padawan také aktivoval meč, který měl také zelenou barvu čepele a spolu se svým mistrem kosili droidy jednoho za druhým. Jejich pohyby byly sladěné a takměř stejné...
Návrat nahoru Goto down
Ruplikon
Clone Commander
Clone Commander

PříspěvekPředmět: Re: První skutečná akce! (Ruplikon)   Tue Sep 28 2010, 19:26

Cerra IV

Aktivace světelného meče byla o zlomek vteřiny delší než mistra Jinnera. Modrá čepel vyjela ze stříbrného válečku a odrazila jednu střelu do země přede mnou.
Snažil jsem se soustředit, ale bylo toho na mě moc.
Dokonale sladění Jediové, sehraní klonoví bratři.
A ve všem tom zmatku já. Snažil jsem se stále soustředit a vybral si nejbližší cíl. Udělal jsem kotoul, ze kterého jsem se odrazil a přeletěl droida, kterého jsem vzápětí neutralizoval.
Otočil jsem se a začal odrážet další střely.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander

PříspěvekPředmět: Re: První skutečná akce! (Ruplikon)   Tue Sep 28 2010, 19:45

Cerra IV

Momentálně proti tobě stálo 10 droidů. O ostatních dvacet ses postaral buď ty, nebo klonoví vojáci, kteří tě kryli palbou.
Takže to zatím šlo jednoduše.
Horší to začalo být, až se na vašem transportu zničily motory pod nátlakem palby.
Křižník Defenzer!!! Potřebujeme posily... Jsme odříznuti a nemůžeme odletět...
Zařval komandér do komlinku.
Do pěti minut tam jsme...
Ozvalo se všem v uších. Polovina klonů byla zneschopněna boje po výbuchu motorů a následného výbuchu celé lodi...
Droidi pořád přicházeli...
Návrat nahoru Goto down
Ruplikon
Clone Commander
Clone Commander

PříspěvekPředmět: Re: První skutečná akce! (Ruplikon)   Thu Sep 30 2010, 19:20

Cerra IV

Situace se pro nás nevyvíjela příliš dobře.
Světelným mečem jsem přešel spíše do obranného postavení a útočil jen když jsem měl vyloženou možnost.
Cítil jsem kolem sebe tu bolest Síly. Umíraly zde živé bytosti. Rozhlédl jsem se. Všude kolem nás byl kamennitý povrch a hory všude kolem. Drodiy přicházely a mě napadla jediná věc.
Nechal jsem se opět vést silou a udělal rukou jemné gesto.
Několik kamenů se pohnulo, ale nestačilo to, k tomu aby se spustil nějaký větší sesuv kamennů. S mistrovou pomocí by bylo možné provést sesuv kamenní a znemožnit tak droidům střelbu. Navíc by to byla dobrá chvíle, pro zbývající klony aby odstřelily droidy, kteří se budou snažit zvednout ze země. Rozhlédl jsem se kde je nejbližší mrtvý klon s nějakou puškou.
Jeden ležel pár metrů ode mě. Pokud vyjde můj plán s kamenním, byl sem rozhodnut skočit k pušce a pokusit se droidy odstřelovat.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander

PříspěvekPředmět: Re: První skutečná akce! (Ruplikon)   Thu Sep 30 2010, 19:34

Cerra IV

Uskutečnit tvůj plán ani nebylo potřeba.
Kloni se spolu s Jedii postarali o zbytek droidů, ale oddychnout jsi si stihl pouze na chviličku.
S kovovým řinčením se přikutálely droideky, které se během mžiku rozvalily do bojové pozice i s jejich štíty a okamžitě vás zasypávaly střelbou.
Dokonce i Jediové se stáhli k vrakům vašeho transportu a kloni se kryli za bednami a opětovali palbu.
Teď vám zbývalo okolo dvou minut do příchodu posil...
Návrat nahoru Goto down
Ruplikon
Clone Commander
Clone Commander

PříspěvekPředmět: Re: První skutečná akce! (Ruplikon)   Sat Oct 02 2010, 09:27

Cerra IV

Provedl jsem skok, odrazil jsem se pomocí síly. A dopadl za vrak lodi. Stále se z něj kouřilo a všude byli droidi.
Ty nám problém nedělali. Ale droideky.
Světelný meč jsem ukryl zpět pod svou tuniku a vzal do ruky DC-15.
Proti droidekám by bylo zbytečné střílet. Zvlášť pokud měli zapnutý štít.
Pořádně jsem zamířil na droidy a snažil se střílet alespoň do nich.
Čas ubíhal a posily se blížily.
Snad to stihnou..
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander

PříspěvekPředmět: Re: První skutečná akce! (Ruplikon)   Sat Oct 02 2010, 10:30

Cerra IV

Droidi soustředili palbu hlavně na tebe, a tak kolem tebe prolétlo pár střel opravdu nebezpečně blízko.
Čas se krátil, ale droidů jakoby neubývalo, ale zato klonů ubývalo, a to rychle.
Až jste v dáli viděli LAAT/i, tak se vám trochu ulevilo.
Nicméně vám bylo divné, že těch LAAT bylo asi 7.
Když přiletěli, tak droidekám ani štíty nepomohly a byly rozprášeny střelbou.
Z LAAT vystoupilo 7 skupin klonových vojáků.
Právě jsme obdrželi rozkaz dobýt tuhle planetu.
Řekl komandér ve chvíli, kddy se Jinner chystal něco říct...
Teď musíme obsadit palác. Už se to tam hemží droidy.
Dodal komandér. Zatím nebyl nikde nikdo.
Návrat nahoru Goto down

První skutečná akce! (Ruplikon)

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game ::         -