|
| Autor | Zpráva |
|---|
Potan von Kell Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20697 Age: 18 Vyznamenání: HZSSA Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Rakatové Sat Sep 04 2010, 17:09 | |
|  "Kdysi dávno Rakatové vládli celé známé galaxii. Všechny druhy se nám klaněly." – rakatský strážce historie Orsaa článek na OSW Zajímavá rasa, která ovládala většinu galaxie, a pak se rozpadla v tlupu divochů, kteří se nakonec skoro vyhubili pomocí klacků. |
|
 | |
Padme von Kell Císařova ruka

Poeet p?íspivku: 24872 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Rakatové Sat Sep 04 2010, 17:12 | |
| Hmm, me se trochu dotklo, ze na me starsi byli nejdriv jak na psa ale tak pak kdyz se clovek dozvedel, co jim vlastne v minulosti provedl, tak sem jim to odpustila.. btw. povedlo se mi vyzpovidat oba ty historiky, bylo to docela dost zajimavy, skoda ze uz sem toho dost zapomnela, budu si muset kotor zas nekdy zahrat |
|
 | |
Cody Mandalorian Trooper

Poeet p?íspivku: 7032 Age: 401 Vyznamenání: Poslední svého druhu. Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Rakatové Sat Sep 04 2010, 20:07 | |
| Rakatové jsou super.  By mě zajímalo proč je opustila síla. |
|
 | |
ScorpiO Dark Lord of the Sith

Poeet p?íspivku: 3705 Age: 24 Registration date: 07. 02. 08
 | Předmět: Re: Rakatové Sat Sep 04 2010, 20:09 | |
| kvuli toho moru, vypukl tam jakysik mor, a ten zpusobil bud smrt, nebo Silovou sterilitu. _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|
 | |
Cody Mandalorian Trooper

Poeet p?íspivku: 7032 Age: 401 Vyznamenání: Poslední svého druhu. Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Rakatové Sat Sep 04 2010, 20:24 | |
| Aha, to jsem nevěděl že to bylo tim morem. Věděl jsem že ej zabíjel mor, ale že je odděloval od síly to jsem nevěděl. |
|
 | |
Potan von Kell Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20697 Age: 18 Vyznamenání: HZSSA Registration date: 31. 01. 08
 | |
 | |
Cody Mandalorian Trooper

| Předmět: Re: Rakatové Sat Sep 04 2010, 21:58 | |
|  já to nečetl, tak sorry kámo D |
|
 | |
Ultimate Grand Moff

Poeet p?íspivku: 5592 Age: 16 Registration date: 16. 07. 09
 | Předmět: Re: Rakatové Sat Sep 04 2010, 22:21 | |
| Rakaté byli nakaženi nějakým virem, neznámého původu. Tento virus postihoval jen Rakaty a tak vyšlo najevo, že byl vyvinut zotročenými národy. Část z nich zabil, ale ti, co přežili, měli pořád citlivost na Sílu, ovšem další generace už ztráceli schopnost na Síle, až se nakonec museli vrátit k používání dávno překonaných technologií a to bylo další příčinou pádu jejich Impéria. (Používali techniku spojenou se Sílou). |
|
 | |
|