|
| |
| Autor | Zpráva |
|---|
ScorpiO Dark Lord of the Sith

Poeet p?íspivku: 3705 Age: 24 Registration date: 07. 02. 08
 | Předmět: Re: Prznění canonu Thu Aug 05 2010, 14:07 | |
| mno tok to nebyl prvni mec cerne barvy, prvni se objevil ve force unleashed a je kanonizovan uz pred CW. jinak jo ta scena na Correlii byla udelana akcne a to k tomu myslim patri, ale pokud jde o zmineni Galena tak ja se ani nedivim ze o nem neni dal zminka, on nebyl politik, on byl jen jejich valecnik keroho v podstate znal jen bail kery umrel, mezi nim a mothmou ci iblisem neni jediny dialog takze to dava smysl. _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|  | | Derk Yall Grand Moff

Poeet p?íspivku: 10358 Age: 19 Registration date: 03. 02. 08
 | Předmět: Re: Prznění canonu Thu Aug 05 2010, 15:21 | |
| Tu scénu na Corelii mohli udělat akčne, ale to by to asi bylo bez mega husto drsného Vadera, který by tam vtrhnul. Jako kdyby si všimli, že jsou obklíčeni a nějakou dobu by tam bojovali, než by se vzdali tak by to možná i šlo, ale nynější provedení je prostě jen čisté RoC (Rule of Cool)
Krom toho - to, že nebyl válečník je jedno, vždyť si zvolili rodový znak Marekovi famílie jako symbol povstání. _________________ Přežil jsem turecké star wars  |
|  | | Ashoka High Jedi General

Poeet p?íspivku: 642 Age: 16 Vyznamenání: Darth Vader's Apprentice Registration date: 16. 07. 09
 | Předmět: Re: Prznění canonu Thu Aug 05 2010, 15:50 | |
| Protože to byl první co jim přišel pod ruku když neměli čas vymýšlet Symbol of Hope  |
|  | | Elinor Yall Grand Moff

Poeet p?íspivku: 1760 Registration date: 02. 03. 10
 | Předmět: Re: Prznění canonu Wed Aug 11 2010, 12:38 | |
| | Ashoka napsal: | Protože to byl první co jim přišel pod ruku když neměli čas vymýšlet Symbol of Hope  |
Heh? Pokud si vzpomínám, tak to bylo na POCTU za člověka, který se za ně obětoval. Proto se to taky nazvalo "symbol of hope" - symbol naděje totiž vyplýval z toho příběhu, který byl za tím. |
|  | | Wrait Neutrál

Poeet p?íspivku: 528 Age: 17 Registration date: 15. 11. 08
 | Předmět: Re: Prznění canonu Thu Aug 12 2010, 14:40 | |
| Bylo to na postu člověka, který se obětoval, ale ani v jedné ze tří epizod se nikdo neptal, kde vzali ten znak, tudíž to nikdo nevysvětlil.
Ale teď STOP OT
Co se týče prznění kanonu: je to pravda, ale co se dá dělat, když většina lidí se na to dívá jen kvuli to, že je to akční, ve stylu anime a mangy (který teďka strašně letěj) a je tam anakin Skywalker. Těm je úplně jedno jestli je to kanon nebo se to příčí s původním chodem příběho galaxie. A co víc ty díly nejdou po sobě bitva po bitvě. To co bylo ve filmu Clone Wars bylo doplněno dílem (16) z první serie. A takových věcí je víc.
Myslím,že se do LucasArts dostalo až moc "šikmovokejch" |

| Předmět: Re: Prznění canonu Fri Aug 13 2010, 09:11 | |
| | Wrait napsal: | Co se týče prznění kanonu: je to pravda, ale co se dá dělat, když většina lidí se na to dívá jen kvuli to, že je to akční, ve stylu anime a mangy (který teďka strašně letěj) a je tam anakin Skywalker. Těm je úplně jedno jestli je to kanon nebo se to příčí s původním chodem příběho galaxie. A co víc ty díly nejdou po sobě bitva po bitvě. To co bylo ve filmu Clone Wars bylo doplněno dílem (16) z první serie. A takových věcí je víc.
Myslím,že se do LucasArts dostalo až moc "šikmovokejch" |
mno, dovolím si zareagovat:
- mangu mám ráda, anime taky - a ano, tCW se mi po grafické stránce (podoba postav) velmi líbí. Ale zároveň mi přijde, že průměrná manga má mnohem, mnohem vyšší příběhovou úroveň než tCW. Víc "šikmookosti" ve stylu vyprávění v SW by mi nevadilo, alespoň podle toho, jak tu šikmookost chápu já. Tohle je na to moc... nelogické, nepropracované, povrchní, samoúčelně efektní, soustředěné na to být co nejvíc cool... To, co se děje, bych nazvala spíš "popkornovostí". Ale ano, přesně tohle je druh příběhů, o které lidi mají zájem. A holt těch lidí, co mají zájem o tohle, je tolik, že tvoří setsakra zajímavou cílovou skupinu...
- nejde ani tak o to, že tCW by měly mapovat bitvu po bitvě, ale proto, že tam dochází k "M*A*S*H fenoménu". Co tím myslím? S přihlédnutím k tomu, že tCW by měly správně vymezovat bílá místa mezi tím, co v clone wars ještě nebylo dáno dohromady, netuším, jak to postavy stíhají. Dobře, k M*A*S*H fenoménu se tohle až tak nevztahuje - spíš jsem zvědavá, co budou dělat s blížícím se rozkazem 66 a jak dlouho jim bude trvat se k tomu dostat. Aby totiž ta bilá místa nezabrala víc času než samotné clone wars... (ano, tohle je soukromá skepse jednoho DSidera).
- pokud jde o cílovou skupinu - pod to se můžu podepsat Sílažel. |
|  | | Wrait Neutrál

Poeet p?íspivku: 528 Age: 17 Registration date: 15. 11. 08
 | Předmět: Re: Prznění canonu Fri Aug 13 2010, 12:08 | |
| no tak něak jsem to myslel |

| Předmět: Re: Prznění canonu Fri Aug 13 2010, 12:51 | |
| | Wrait napsal: | | no tak něak jsem to myslel |
no, já to pochopila trochu jinak, ale moje blbost |
|  | | Potan von Kell Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20697 Age: 18 Vyznamenání: HZSSA Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Prznění canonu Tue Aug 17 2010, 11:32 | |
| tak jsem si projel všechny ty tři "mandaloriansky díly" a fakt, je to hnus ... |

| |  | | Mandalorian Grand Moff

Poeet p?íspivku: 10628 Age: 26 Vyznamenání: noční pták Registration date: 16. 05. 08
 | Předmět: Re: Prznění canonu Tue Aug 17 2010, 13:54 | |
| ble ble a zase ble jedny z nejhorsich dilu |
|  | | Dumby_2 Clone Commander

Poeet p?íspivku: 175 Age: 19 Registration date: 19. 08. 10
 | Předmět: Re: Prznění canonu Thu Sep 02 2010, 22:10 | |
| no jo ale jak jinak chcete pokracovat....epizodu 7 natoci asi tezko protoze sou herci dost stari, takze by museli zacit s novými postavami a tim padem i jinym pribehem...nerikam ze toho je malo co natocit, ale kde pokracovat, nebo jestli zacit novou serii filmu |
|  | | Xavier Inkvizitor

Poeet p?íspivku: 2378 Registration date: 26. 08. 08
 | Předmět: Re: Prznění canonu Fri Sep 03 2010, 08:39 | |
| tak můžou přeskočit na vongský váljy, tam už jim bude věk herců odpovídat  |
|  | | Dumby_2 Clone Commander

Poeet p?íspivku: 175 Age: 19 Registration date: 19. 08. 10
 | Předmět: Re: Prznění canonu Fri Sep 03 2010, 10:15 | |
| |
|  | | Padme von Kell Císařova ruka

Poeet p?íspivku: 24872 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Prznění canonu Fri Sep 03 2010, 13:30 | |
| ja proni obdobi cw nic vice mene nemam, jen nechapu, proc tam musej cpat i veci, ktery si odporujou s tim co uz bylo vymysleno..Pokud to ale jinak neumej, tak at radsi jdou na jiny obdobi.. |
|  | | |
| | Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |