|
|
| Autor | Zpráva |
|---|
ScorpiO Dark Lord of the Sith

Poeet p?íspivku: 3987 Age: 25 Registration date: 07. 02. 08
 | Předmět: Re: Kam na dovolenou Wed 4 Jan - 19:17 | |
| _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|
 | |
Darth Eternal Hatred Supersith

Poeet p?íspivku: 18012 Age: 69 Vyznamenání: Aayla Shepard :D Registration date: 18. 01. 09
 | Předmět: Re: Kam na dovolenou Wed 4 Jan - 19:31 | |
| jo já vím, a pak by mě poslali zpátky domů... poštou... po kouskách... |
|
 | |
Gralen Sithský lord

Poeet p?íspivku: 7042 Age: 24 Registration date: 24. 04. 08
 | Předmět: Re: Kam na dovolenou Wed 4 Jan - 20:12 | |
| no to asi ani nie, skorej by ťa vyhodili na nejakej planéte a vlastnou atmosférou a nejakým rastlínstvom v Neznámych oblastiach a pokračovali b svojou cestou. |
|
 | |

| Předmět: Re: Kam na dovolenou Thu 5 Jan - 16:40 | |
| | Darth Eternal Hatred napsal: | | jo já vím, a pak by mě poslali zpátky domů... poštou... po kouskách... |
no ja to spis myslel tak, ze by si jim ukazala nove vyuziti Naruce a je by to tak uchvatilo, ze by nedelali nic jineho a na celou valku se vykaslali  _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|
 | |

Poeet p?íspivku: 18012 Age: 69 Vyznamenání: Aayla Shepard :D Registration date: 18. 01. 09
 | Předmět: Re: Kam na dovolenou Thu 5 Jan - 17:03 | |
| co z toho plyne? zasluhuju nobelovu cenu za mír! |
|
 | |

| Předmět: Re: Kam na dovolenou Thu 5 Jan - 17:07 | |
| _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|
 | |
Mandalorian Grand Moff

Poeet p?íspivku: 11026 Age: 26 Vyznamenání: Synek von Hau Registration date: 16. 05. 08
 | Předmět: Re: Kam na dovolenou Sat 7 Jan - 14:58 | |
| to je dobre kredo |
|
 | |

| Předmět: Re: Kam na dovolenou Sat 7 Jan - 18:46 | |
| jak se tedy vůbec YV množili? Buněčným rozmnožováním? klonováním? skákáním z děr v zemi? |
|
 | |

| Předmět: Re: Kam na dovolenou Sun 8 Jan - 8:57 | |
| nevidim duvod myslet si, že se rozmnožovali jinak, než lidi. Konec koncu, museli to byt savci, bo jejich samice meli cicinky.... _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|
 | |
Gralen Sithský lord

Poeet p?íspivku: 7042 Age: 24 Registration date: 24. 04. 08
 | Předmět: Re: Kam na dovolenou Sun 8 Jan - 10:27 | |
| no tak to by sa už mohlo rozoberať v príslušnéj téme, alebo u klátiča |
|
 | |
Potan von Kell Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20990 Age: 19 Vyznamenání: HZSSA Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Kam na dovolenou Sun 8 Jan - 13:47 | |
| |