|
|
| Autor | Zpráva |
|---|
Potan von Kell Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20990 Age: 19 Vyznamenání: HZSSA Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Kam na dovolenou Thu 22 Jul - 23:28 | |
| Cestovní kancelář Imperial Agency, ve spolupráci s Rebel Aeorolinies si vás dovoluje pozvat na zájezd po Galaxii. Ovšem díky rozdílným názorům uvnitř ubou firem (proklatí rebelové) se nemohou kanceláře dohodnout kam Takže se obrací na vás, potencionální zákazníky, kam a proč by jste se nejraději podívali  ---- | Spoiler: | | | Pro méně chápavé, anketa o nejoblíbenějíš/zajímavější planetu |
|
|
 | |
Padme von Kell Císařova ruka

Poeet p?íspivku: 25388 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Kam na dovolenou Fri 23 Jul - 7:45 | |
| Na Naboo  je tam hezky |
|
 | |
Darth Eternal Hatred Supersith

Poeet p?íspivku: 18012 Age: 69 Vyznamenání: Aayla Shepard :D Registration date: 18. 01. 09
 | Předmět: Re: Kam na dovolenou Fri 23 Jul - 8:08 | |
| KDyž je vedro, tak bych nejraději zavítala na Kamino, kde pořád pěkně prší. -V zimě bych brala menší dovolenou na Tatooinu, samo sebou v domku s bazénem -JInak bych dala přednost i adrenalinové jízdě mezi coruscantskými mrakodrapy... a tak po tamních barech :-D -ale ani túra po lesích kashyyyku by nebyla marná, stejně tak koupání v jezerech na Naboo a poflakování se na loukách. - nějaké to prolejzání hrobek jako Indiana Jones na Korribanu by nebylo špatné - spíš ale s turistickým průvodcem a ubytování v nějakém dobrém hotelu (taková obdoba Egypta) - lyžování a bruslení na Hothu by taky nemuselo být špatné. |
|
 | |
Xavier Inkvizitor

Poeet p?íspivku: 2385 Registration date: 26. 08. 08
 | Předmět: Re: Kam na dovolenou Fri 23 Jul - 8:16 | |
| hmmm, já bych asi prostě jen nabalil pár zimních bund a hurá na Ziost, s občasnym vejletem na nedaleký Korriban |
|
 | |

Poeet p?íspivku: 25388 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Kam na dovolenou Fri 23 Jul - 9:25 | |
| Mno, jinak se mi docela libilo na Manaanu v Kotoru..Ahto City bylo hezky, takovy svetly a zarici, navic bazen vsude kolem, jen nebejt tech zraloku |
|
 | |

Poeet p?íspivku: 18012 Age: 69 Vyznamenání: Aayla Shepard :D Registration date: 18. 01. 09
 | Předmět: Re: Kam na dovolenou Fri 23 Jul - 9:30 | |
| manaan, já jsem se nemohla vzpomenout... no jo, to by taky nebylo špatné se podívat tam do móře, nebo na tu pláž jak jsou rakatové, tam by se opalovalo (nebýt rancorů)... - jinak bych ráda zavítala do Cloud City, to se mi vždycky líbilo |
|
 | |

| Předmět: Re: Kam na dovolenou Fri 23 Jul - 9:48 | |
| Hmmm, pravda, Lehon je taky nadhernej...Se mi hrozne libi ty chramy v pozadi a predtim modry more  |
|
 | |
Syntax Jedi Guardian

Poeet p?íspivku: 4738 Age: 22 Vyznamenání: Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date: 22. 10. 08
 | Předmět: Re: Kam na dovolenou Fri 23 Jul - 10:22 | |
| asi bych si zaletěl na tropický Rakatan Prime, a nebo na Endor pod stan, či si jít prohlédnout Massassijské ruiny na Yavinu IV, případně si zalyžovat na Hoth  a nebo si ještě projít bary na Corellii  _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne, flying Serenity, last words before he dies  |
|
 | |

| Předmět: Re: Kam na dovolenou Fri 23 Jul - 10:42 | |
| MOhli by se dělat výlety na tatooine,s pojené s lovem banth a tuskenů |
|
 | |

| Předmět: Re: Kam na dovolenou Fri 23 Jul - 12:30 | |
| Mno, nevim jestli si dobre poslouchala toho twileckyho lovce v kotoru na tatooine, mam dojem ze to on rikal, ze si tam ted chodi na lov kazdej a vetsina ani nezna ten loveckej kodex...Nevim uz jak to presne rikal, ale mel mam dojem na mysli, aby tam nelezli amateri co si to chtej jen zkusit ne? |
|
 | |
Gralen Sithský lord

Poeet p?íspivku: 7042 Age: 24 Registration date: 24. 04. 08
 | Předmět: Re: Kam na dovolenou Fri 23 Jul - 14:28 | |
| pravdepodobne tak, inak tich skusajuciach amaterov vyskujasu tuskeni osobne.
No ja by som siel bud na Naboo, Coreliu, Caridu, Kuat alebo Currascant |
|
 | |
ScorpiO Dark Lord of the Sith

Poeet p?íspivku: 3987 Age: 25 Registration date: 07. 02. 08
 | Předmět: Re: Kam na dovolenou Fri 23 Jul - 17:11 | |
| hlavne Korriban, pak na Korriban, potom ete na Korriban pak na Dxun a az se budu nudit tak na Zeltros.a pokud mi zbude naky cas tak Dromund Kaas _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|
 | |
Darth Gryat SPAMER

Poeet p?íspivku: 6890 Age: 25 Registration date: 04. 05. 08
 | Předmět: Re: Kam na dovolenou Fri 23 Jul - 17:20 | |
| s Zeltrosem souhlasim |
|
 | |
Derk Yall Grand Moff

Poeet p?íspivku: 10467 Age: 19 Registration date: 03. 02. 08
 | Předmět: Re: Kam na dovolenou Sat 24 Jul - 5:04 | |
| Na rakata Prime na dovolenou, na Mandalore se asi usadíme, ale mít letní sídlo na Naboo by nebylo špatné, to se dobude... A z toho, co nakradne- ehm- zimperializujeme budem financovat zavodňování Tatooinu  PS: Potane, ty Rebel Aerolines -> to znamená, že se létá na rebely?  Tj. že rebelové při spalování v motoru, slouží jako palivo  (Nejapný vtip - nijak nechci hantýrkovat rebelské osazenstvo a zvláště ne Padme, ani Elinor  ) _________________ Přežil jsem turecké star wars  |
|
 | |
Potan von Kell Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20990 Age: 19 Vyznamenání: HZSSA Registration date: 31. 01. 08
 | |
 | |
|