|
|
| Autor | Zpráva |
|---|
JediSith Adept

Poeet p?íspivku: 48 Registration date: 04. 04. 11
 | Předmět: Re: Komixy - Právě vychází Tue 5 Apr - 14:49 | |
| | Potan von Kell napsal: | | Snad ještě změní to debilní jméno... |
Zprvu se mi to taky moc nezamlouvalo, ale teď jsem toho názoru, že název Letopisy rytířů Jedi lépe vystihuje skutečnost, že se obsah komiksů vztahuje k událostem v dávné minulosti. |
|
 | |
Potan von Kell Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20990 Age: 19 Vyznamenání: HZSSA Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Komixy - Právě vychází Mon 23 May - 16:35 | |
| Není to sice přímo "právě vychází" ale v příštím roce plánuje BBart vydat omnibusy X-Wing Rogue Squadron  |
|
 | |

| Předmět: Re: Komixy - Právě vychází Thu 26 May - 18:37 | |
| Tak, BBart zveřejnil Edičík  V příštím roce se tedy můžeme těšit na tyto SW omnibusy X-wing Rogue Squadron Volume 1 24.1.2012 A Long Time Ago... Volume 1 30.5.2012 Rise of the Sith 22.8.2012 A Long Time Ago... Volume 2 28.11.2012 |
|
 | |
ScorpiO Dark Lord of the Sith

Poeet p?íspivku: 3987 Age: 25 Registration date: 07. 02. 08
 | Předmět: Re: Komixy - Právě vychází Wed 15 Jun - 18:38 | |
| tak co, cte nekdo TOR komixy? presneji nejnovejsi serii Lost Suns? zatim sice pouze prvni dil ale musim uznat, ze me to zaujalo, nemusi to byt spatne. _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|
 | |

| Předmět: Re: Komixy - Právě vychází Sat 15 Oct - 19:09 | |
| Tak prekvapko, v tvorbe je nejen KOTOR-War (miniserie uzavirajici KOTOR -stejne jako u Legacy) ale chysta se novy komix, kery by nas mel veelmi zajimat. Dawn of the Jedi se bude odehravat na uplnem pocatku řádu jedi a prvni cislo se bude odehravat uz v dobe 34000 BBY cili vice jak deset tisic let pred vznikem řádu Jediu. A co je na tom nejlepsi? kresbu bude mit nastarost Paní Jan Duursema, takze to bude vypadat velmi krasne _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|
 | |

| Předmět: Re: Komixy - Právě vychází Sat 15 Oct - 23:22 | |
| |
|
 | |
Cody Mandalorian Trooper

Poeet p?íspivku: 7147 Age: 400 Vyznamenání: Poslední svého druhu. Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Komixy - Právě vychází Sun 16 Oct - 9:23 | |
| Ha, dobrej Ježíš.  |
|
 | |
Shaf High Jedi General

Poeet p?íspivku: 520 Registration date: 07. 02. 08
 | Předmět: Re: Komixy - Právě vychází Sun 16 Oct - 9:33 | |
| Ježíš, ale trochu odfarbené vlasy |
|
 | |

| Předmět: Re: Komixy - Právě vychází Tue 8 Nov - 16:04 | |
| Tyyyjo tak díky Mandovi, keremu ete jednou dekuji, mam prectene prvni cislo Crimson Empire trojky a fakt musim uznat ze to bylo velice povedene. Co me ovsem opravdu velice prijemne prekvapilo je snaha o dokonceni osudu "ztracenych postav z EU" jako je napriklad v Vima Da Boda. Typka kera byla velmi zajimava a s velkym potencialem proste z EU zmizela. Proto se mi libi, ze tady je. _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|
 | |
Vojta Rytíř Jedi

Poeet p?íspivku: 116 Age: 24 Registration date: 19. 08. 11
 | Předmět: Re: Komixy - Právě vychází Sun 8 Jan - 21:43 | |
| Tak další SW Omnibus v češtině vyjde 7. března: http://www.bbart.cz/katalog.asp?id=2605 Měl sice původně vyjít už v lednu a bude mít poměrně málo stránek, ale na druhou stranu - cena šla dolů, i když to je zjevně důsledek menší obsažnosti...  |
|
 | |
Vojta Rytíř Jedi

Poeet p?íspivku: 116 Age: 24 Registration date: 19. 08. 11
 | Předmět: Re: Komixy - Právě vychází Tue 10 Jan - 21:06 | |
| Sorry za double, ale všiml jsem si, že se tu moc nepropírá další komiksový počin - od ledna tohoto roku začíná Egmont vydávat Star Wars magazín, který nám každý měsíc přinese 48 stran komiksů z naší oblíbené galaxie. A už lze objednat předplatné:
http://www.send.cz/casopis/787/star-wars
|
|
 | |

| Předmět: Re: Komixy - Právě vychází Sat 14 Jan - 9:51 | |
| | Vojta napsal: | | Tak další SW Omnibus v češtině vyjde 7. března |
Škoda, už jsem se na něj těšil... A na egmontáckej SW magazín jsem docela zvědavej jak dopadne. Minimálně ty první dvě čísla vypadaj dobře. |
|
 | |
Cody Mandalorian Trooper

Poeet p?íspivku: 7147 Age: 400 Vyznamenání: Poslední svého druhu. Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Komixy - Právě vychází Sat 14 Jan - 19:03 | |
| Už se taky těšim, Právě jsem objednal nějaký knížky, tak jsem zvědav jestli mi pošlou první číslo zdarma, jak tam maj tu akci. Ale už jsem tam dlouho nebyl takže nevim jak dlouho to tam mají.  |
|
 | |
|