|
|
| Autor | Zpráva |
|---|
carbon High Jedi General

Poeet p?íspivku: 402 Registration date: 30. 05. 08
 | Předmět: Rahm Kota Thu Dec 11 2008, 18:42 | |
| Já ho znám jenom z The Force Unleashed. Znáte ho z něčeho jiného, třeba z knihy ??? |
|
 | |
Potan von Kell Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20983 Age: 19 Vyznamenání: HZSSA Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: General Rahm Kota Thu Dec 11 2008, 18:47 | |
| !obrázek + info! Já ho znám ještě z knížky Force Unleashed Ale takovej simpatickej stařík, nebejt jeho nezemřel by Starkiller, za což mu velice děkujeme |
|
 | |
carbon High Jedi General

Poeet p?íspivku: 402 Registration date: 30. 05. 08
 | Předmět: Re: General Rahm Kota Thu Dec 11 2008, 19:08 | |
| Ironicky řečeno  Jinak popis dodám později |
|
 | |
Darth Anyt Sithský lord

Poeet p?íspivku: 1439 Age: 18 Vyznamenání: Temno-temný Sith,prezývaný "čierny šíp" ,Maulov učedník Registration date: 26. 10. 08
 | Předmět: Re: General Rahm Kota Thu Dec 11 2008, 19:17 | |
| |
|
 | |
Ruplikon Clone Commander

Poeet p?íspivku: 4543 Age: 19 Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: General Rahm Kota Thu Dec 11 2008, 19:50 | |
| potane.. ty nemáš rád starkillera?  |
|
 | |
Potan von Kell Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20983 Age: 19 Vyznamenání: HZSSA Registration date: 31. 01. 08
 | |
 | |
Lukin013 Padawan

Poeet p?íspivku: 88 Age: 17 Registration date: 30. 07. 08
 | Předmět: Re: General Rahm Kota Sat Jan 03 2009, 19:55 | |
| Co tě na tom štve, nebýt aliance, stormové jen sedí na řiti s prstem v nose, rebelové jim dodali trochu vzrůša do jejich nudného života, kdy zabíjeli nanejvýš Jawy. Vemte si, nebýt aliance, přišli by vám stormové jako líní budižkničemu a vůbec byste je neviděli v akci při hrdiných bitvách(sice, kdy jich bývalo obvykle jen jednou tolik, ale to nevadí že...) Jinak, někdo to taky mohl dohrát jinak a to bys asi Starkillera měl rád, pokud nejsi zarytý fanda Vadera, který by to odnes |
|
 | |
Derk Yall Grand Moff

Poeet p?íspivku: 10467 Age: 19 Registration date: 03. 02. 08
 | Předmět: Re: General Rahm Kota Sun Jan 04 2009, 01:53 | |
| Lukine, kdyby se do toho nepletli rebelové, nemusela by Yuzhung Vonská invaze napáchat takové škody. _________________ Přežil jsem turecké star wars  |
|
 | |
Lukin013 Padawan

| Předmět: Re: General Rahm Kota Sun Jan 04 2009, 07:26 | |
| No, pokud dokázali impérium porazit Rebelové, proč by to nedokázali Vongové? Rebelové byli teprve začátek a proti moci a úrovni Nové Republiky to bylo ještě kuře, a přesto imperium porazili... proč myslíte, že Vongové by nedokázali Spíš je škoda, že poumírali kloni, těch bylo hodně a byli vycvičení podle mě mnohem lépe než pozdější Stormtroopeři(ti normální) |
|
 | |
Derk Yall Grand Moff

| Předmět: Re: General Rahm Kota Sun Jan 04 2009, 07:38 | |
| Kloni jsou přecenovaní. Rebelové porazili Impérium? S kým to tedy pak uzavírali v roce 22 něco ABY příměřá? Na vonhgy by totiž byly takové věci jako Hvězda smrti I a II, letka SSD, drtič sluncí a další překvapení, le rebelové se do toho začali plést. _________________ Přežil jsem turecké star wars  |
|
 | |
Lukin013 Padawan

| Předmět: Re: General Rahm Kota Sun Jan 04 2009, 07:48 | |
| No, nenapsal jsem, že zničili, jen porazili... jinak, myslím, že by to Vongové nějak obešli, třeba by se těmhle zbraním nepostavili čelem, ale sundali je z oblohy jako třeba měsíc Sernpidalu, nebo by ovládli nějakou planetu a z ní uplácali něco stejně velkého a silného jako DS. Vongové měli spoustu možností, ale fakt je, že kdyby dokázaly hvězdy smrti provést opravdu rychlý útok na planetu, kde byl ten Centrální mozek Vongstva, jejich letky by vypadaly jako kočke, které ustřihli vousy... jen, jestli by to za planetu stálo... i když, myslím, že císaře by to netrápilo, tomu bylo nějaké civilní obyvatelstvo víte kde... Raději mám ty destruktorovité potvory jako Executor, a potom ten Palpatinův, ale nevím jak se jmenuje... Však v Temném přílivu chtěla superzbraně najít Daeshara´cor Jen sem se chtěl zeptat, co to jsou Oči Palpatinovy? |
|
 | |
Derk Yall Grand Moff

| Předmět: Re: General Rahm Kota Sun Jan 04 2009, 07:54 | |
| _________________ Přežil jsem turecké star wars  |
|
 | |
Lukin013 Padawan

| Předmět: Re: General Rahm Kota Sun Jan 04 2009, 07:57 | |
|  aha, teď už mi to je jasné díky  No nic, kouknu se na Wookieho, ale dik |
|
 | |
Syntax Jedi Guardian

Poeet p?íspivku: 4738 Age: 22 Vyznamenání: Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date: 22. 10. 08
 | Předmět: Re: General Rahm Kota Mon Jan 05 2009, 18:19 | |
| od Rahma Koty až k Eye of Palpatine, dobrý no  jinak na wookieepedii je docela slušnej popis Eye of Palpatine ať žije Galen Marek, první vůdce Povstalců !!!  _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne, flying Serenity, last words before he dies  |
|
 | |
Ashoka High Jedi General

Poeet p?íspivku: 642 Age: 17 Vyznamenání: Darth Vader's Apprentice Registration date: 16. 07. 09
 | Předmět: General Rahm Kota Sat Mar 06 2010, 17:21 | |
| Jaky je váš názor na tohoto Jedie? | Spoiler: | | |  |
|
|
 | |
|