|
| |
| | Autor | Zpráva |
|---|
Gralen Sithský lord

Poeet p?íspivku: 6836 Age: 23 Registration date: 24. 04. 08
 | Předmět: Re: Kdo začal Klonové války? Thu Dec 24 2009, 14:03 | |
| no to hej, a blbe nolo ked tam prisli aj ti ostatni Jediovia aby ich zachranili. To bol jasni utok voci Genosisu, a nebol schvaleni senatom. kloni to bolo trochu ine, ten schvalil senat |
|  | | Xavier Inkvizitor

Poeet p?íspivku: 2378 Registration date: 26. 08. 08
 | Předmět: Re: Kdo začal Klonové války? Thu Dec 24 2009, 14:12 | |
| | Gralen napsal: | | no to hej, a blbe nolo ked tam prisli aj ti ostatni Jediovia aby ich zachranili. To bol jasni utok voci Genosisu, a nebol schvaleni senatom. kloni to bolo trochu ine, ten schvalil senat |
kloni byli schváleni 10 let po začátku jejich výroby, to mi nepříjde jako příliš legální |
|  | | pitris High Jedi General

Poeet p?íspivku: 654 Vyznamenání: Rytíř Jedi Registration date: 20. 05. 09
 | Předmět: Re: Kdo začal Klonové války? Thu Dec 24 2009, 15:23 | |
| nj ale jak chceš svchválit něco o čemž nemáš ani potuchy |
|  | | Xavier Inkvizitor

Poeet p?íspivku: 2378 Registration date: 26. 08. 08
 | Předmět: Re: Kdo začal Klonové války? Thu Dec 24 2009, 15:42 | |
| tak je to kapku divný že republika platila vývoj armády o který neměla tušení, ale jinak je to víceméně shodný jako s droidí armádou, akorát CIS věděli že mají armádu |
|  | | Gralen Sithský lord

Poeet p?íspivku: 6836 Age: 23 Registration date: 24. 04. 08
 | Předmět: Re: Kdo začal Klonové války? Thu Dec 24 2009, 19:11 | |
| no to hej Sepaci sa droidmi chlubili uz od zaciatku |
|  | | Cody Mandalorian Trooper

Poeet p?íspivku: 7037 Age: 401 Vyznamenání: Poslední svého druhu. Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Kdo začal Klonové války? Thu Dec 24 2009, 22:02 | |
| | Xavier napsal: | | cody: ok, byli součást republiky. ale posílat armádu na neposlušnej svět jen proto že zajal vlezlýho jedie je stejně přehnanej postup. |
No, to máš zase pravdu. Ale podle republikovýho zákona je neměli v aréně nechat popravit. A Kenobi tam byl pracovně, dalo by se říct z pověření republiky ne, a jelikož byla Geonosis součástí republiky..... Ale stejně je to jedno, za všechno mohl Palpatin. |
|  | | Jakkob Killer Rebel scum

Poeet p?íspivku: 2818 Age: 24 Vyznamenání: VKP Registration date: 19. 10. 09
 | Předmět: Re: Kdo začal Klonové války? Thu Dec 24 2009, 22:32 | |
| S klonovou armádou mám doteď v hlavě zmatky, třeba mě to někdo vysvětlí... Můžete mě říci, kdo skutečně zadal Kaminoáncům ten úkol vytvořit klonovou armádu pro Republiku? Sifo-Dias to asi nebyl, protože podle všeho byl už mrtvej, ale podrobnosti mi nejsou známy a rada jediů o tom také nevěděla! Dále sám Jango říkal, že ho najal muž jménem Tyranus, což je podle všeho hrabě Dooku a pokud ho před deseti lety najímal jako Tyransu, už byl na Temné Straně a asi těžko by objednával armádu pro Republiku, ne? Takže jak se to má? Mám v tom docela zmatek... Podle mého to byl zase velkej komplot Palpatyna, kterej tahal za nitky - nechal Dookua objednat tu armádu a ten potom mlžil před Separatistima, když dělal že neví, kde a jak Republika přišla k takové Armádě... A co se týče toho attacku na Geonosis - tam je to podle mého otázka velezrady, kterou lze přisoudit Separatistům. Koneckonců, skutečně to je planeta v Republice, tudíž Obi-Wan jako Jedi tam mohl klidně letět a jako Jedi má jisté pravomoce, kterého opravňují konat jisté věci v rámci Republiky a Řádu... To že ho zajali a chtěli popravit bych potom bral jako útok na veřejného činitele (počítám aji Anakina a Padme). A když se konečně zjevili Jediové, tak to nebyli oni, kdo zaútočil první, nýbrž o5 droidi Separatistů - takže následnej útok Republiky s klonama už podle mého byl docela oprávněnej a k tomu všemu obrannej akt!  |
|  | | Padme von Kell Císařova ruka

Poeet p?íspivku: 24889 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Kdo začal Klonové války? Thu Dec 24 2009, 22:39 | |
| s tou klonovou armadou - Syfo Dias zemrel, pac predpovidal co Palpatine udela...Palpy pak poveril myslim Dookua, nebo se za Syfa vydaval sam, to uz presne nevim, je to dlouho co sem to cetla, a jeho jmenem objednal tu armadu...asi s tim, ze ji mel potom v planu vyuzit, pricemz asi potreboval taky, aby se republika mela cim branit, az vyvola konflikt se separatistama a aby z republiky neco zbylo a on ji mohl premenit na prvni galakticke imperium.. |

| Předmět: Re: Kdo začal Klonové války? Thu Dec 24 2009, 22:41 | |
| Jop, taky mě tohle napadlo, ale potom mi nějak nesedí, proč celá ta akce s klonama... Ty mohl nechat u ledu, ovládnout Republiku, která v rámci vojska a techniky nic moc neměla, nastolit Impérium a teprve potom si povolat Klony, ne? |
|  | | Darth Gryat SPAMER

Poeet p?íspivku: 6890 Age: 25 Registration date: 04. 05. 08
 | Předmět: Re: Kdo začal Klonové války? Thu Dec 24 2009, 22:42 | |
| aneb proč to dělat jednoduše když to jde složitě?
Naposledy upravil Darth Gryat dne Thu Dec 24 2009, 22:44, celkově upraveno 1 krát |

Poeet p?íspivku: 24889 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Kdo začal Klonové války? Thu Dec 24 2009, 22:43 | |
| mno, myslim ze to udelal hlavne proto, aby ho meli lidi radi, kdyby to udelal "jednoduse" tak by povstalcu bylo myslim mnohem vic... |

| Předmět: Re: Kdo začal Klonové války? Thu Dec 24 2009, 22:47 | |
| Já fakt neim... myslím že když se ukázalo, jak se to s ním má, tak ho tak jako tak moc rádi neměli, ale faktem je, že prohlášení se Císařem a vyvoření Impéria provázel potlesk a né rozhořčení, takže na tom něco být mohlo a asi i je, ale vemte si potom, jaká akce to byla jen proto, aby ho lidé "měli rádi"  |

| Předmět: Re: Kdo začal Klonové války? Thu Dec 24 2009, 22:49 | |
| mno, tak de facto, o tomhle asi nikdo nevedel, o tech komplotech, tudiz se mohlo lidem zdat, ze to udelal "legalne" tak mozna i proto...a taky se elegantne zbavil vetsiny jediu... |

| Předmět: Re: Kdo začal Klonové války? Thu Dec 24 2009, 22:52 | |
| Myslím ale že ty Jedie mu zase tolik lidí nebaštilo - jako že chtěli najednou ovládnout senát a tak... I když je obvinili z neim čeho, lidé si je stále pamatovali jako ty ochránce, i když někdo tomu samozřejmě věřil... |
|  | | Darth Gryat SPAMER

Poeet p?íspivku: 6890 Age: 25 Registration date: 04. 05. 08
 | Předmět: Re: Kdo začal Klonové války? Thu Dec 24 2009, 22:53 | |
| stačilo jen nastražit pár aférek do senátu aby lidem ,,ukázal,, jak je skorumpovanej, pak vyvolat něco menšího s Jediema a nemusel rozpoutavat CW, ale to by už pak nebylo to správný SW. |
|  | | |
| | Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |