WebPříjemCalendarFAQHledatRegistraceSeznam uživatelůUživatelské skupinyPřihlášení

Share | 

Star Wars Ep. III : Revenge of the Sith (The video game)

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Jakkob Killer
Rebel scum
Rebel scum

Poeet p?íspivku: 2818
Vyznamenání: VKP
Registration date: 19. 10. 09

PříspěvekPředmět: Star Wars Ep. III : Revenge of the Sith (The video game)   Fri Dec 18 2009, 17:14

Zdravím, máte někdo zkušenosti s hraním téhle pařby? Téma sem zde nenašel, tak proto zakládám novej topic Wink Onu hru jsem bohužel nehrál, páč vyšla jen na Xbox a PS 2ky a na PC se tak nějak buď zapomělo, nebo se jim to nechtělo dělat - to netuším. Crying or Very sad Každopádně z trailerů a gameplay videí to vyzerá fantasticky a jako mlátička na dlouhé chvíle to určitě funguje... Co řikáte?

Návrat nahoru Goto down
http://www.jakkobkiller.ic.cz
J.T.Bansbi
Sithský lord
Sithský lord

Poeet p?íspivku: 4446
Vyznamenání: Leninův řád
Registration date: 28. 10. 09

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Ep. III : Revenge of the Sith (The video game)   Fri Dec 18 2009, 17:28

Ale já už jsem asi viděl někde PC verzi(mrknu se potom)a taky se daj PS hry upravit pro PC tak že to zjistím.
Návrat nahoru Goto down
Jakkob Killer
Rebel scum
Rebel scum

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Ep. III : Revenge of the Sith (The video game)   Fri Dec 18 2009, 17:32

No to by byla paráda - tohle bych si mrtě rád zahrál, jen co je pravda... Tak dej pak pls echo, sem fakt zvědavej, estli něco zjistíš Wink
Návrat nahoru Goto down
J.T.Bansbi
Sithský lord
Sithský lord

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Ep. III : Revenge of the Sith (The video game)   Fri Dec 18 2009, 22:00

Pátrání probíhá dobře na jedněch stránkách jsem našel PC recenzi.
Návrat nahoru Goto down
Kiaayla
High Jedi General
High Jedi General

Poeet p?íspivku: 3224
Vyznamenání: Master Assassin
Registration date: 28. 09. 09

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Ep. III : Revenge of the Sith (The video game)   Fri Dec 18 2009, 22:07

tak toto se mi líbí Shocked už jsem to viděla párkrát na youtubu ale nevěděla jsem o tom nic
Návrat nahoru Goto down
http://ninykovystranky.roflforum.net/forum.htm
J.T.Bansbi
Sithský lord
Sithský lord

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Ep. III : Revenge of the Sith (The video game)   Fri Dec 18 2009, 22:16

Bohužel sklamání ze všech zdrojů je jasný že PC verzi výráběli ale pak se na to vy...takže jedině PSPéčkovou nějak zprovoznit na PC.
Návrat nahoru Goto down
Jakkob Killer
Rebel scum
Rebel scum

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Ep. III : Revenge of the Sith (The video game)   Fri Dec 18 2009, 22:30

Jn, škoda, no Sad Vyzerá to fakticky báječně, mám aji pocit, že se to dá hrát ve dvou proti sobě jako MK, či jiná bojovka... A TV spoty to má geniální Very Happy

Návrat nahoru Goto down
J.T.Bansbi
Sithský lord
Sithský lord

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Ep. III : Revenge of the Sith (The video game)   Fri Dec 18 2009, 22:31

Dobrý videa mrknu na předělání psp verze snad to půjde.
Návrat nahoru Goto down
Jakkob Killer
Rebel scum
Rebel scum

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Ep. III : Revenge of the Sith (The video game)   Fri Dec 18 2009, 22:35

Já tomu nerozumím, ale budš hodnej, když to checkneš Wink
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka

Poeet p?íspivku: 25385
Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :)
Registration date: 17. 01. 09

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Ep. III : Revenge of the Sith (The video game)   Fri Dec 18 2009, 22:36

mno, mam pocit ze to bylo prave jen na konzole, na jinym foru sem videla ze si na to taky nekdo stezoval...jinak nevim co je to za verzi, co chce bansbi "predelavat" ale ty konzolovky byvaj narocny na hardware..

haf
Nas velecteny a vsemi uctivany Hlavni admin je hezky, vtipny, mily, hodny, chytry, sikovny a ma moc rad svou Packu.. Smile
Vivat Itchy cheers Very Happy
Návrat nahoru Goto down
J.T.Bansbi
Sithský lord
Sithský lord

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Ep. III : Revenge of the Sith (The video game)   Fri Dec 18 2009, 22:39

Padme jde o to že na pc to není a mám tu verzi na psp2(ale já nemtám žádný psp)takže to chci zprovoznit na PC. Smile
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Ep. III : Revenge of the Sith (The video game)   Fri Dec 18 2009, 22:42

nemyslis ps2? ps2 a psp je rozdil...ale jestli je naky psp2, tak se omlouvam, ale ja o nem neslysela..
jinak jasny, ja vim ze pc verze neni, vzdyt sem to psala..

haf
Nas velecteny a vsemi uctivany Hlavni admin je hezky, vtipny, mily, hodny, chytry, sikovny a ma moc rad svou Packu.. Smile
Návrat nahoru Goto down
J.T.Bansbi
Sithský lord
Sithský lord

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Ep. III : Revenge of the Sith (The video game)   Fri Dec 18 2009, 22:44

A jo ps2(psp taky je malý ps jako mp4)no a ted jsem z toho slon Laughing tu zas píšou že je to na: Cell, Xbox, PS2, TVgame, DS, GBA, PC tak nevím
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Ep. III : Revenge of the Sith (The video game)   Fri Dec 18 2009, 22:45

kde to pisou?

haf
Návrat nahoru Goto down
J.T.Bansbi
Sithský lord
Sithský lord

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Ep. III : Revenge of the Sith (The video game)   Fri Dec 18 2009, 22:46

ÉÉ to hned na několika stránkách a na lucas arts o tej hře není ani slovo.
Návrat nahoru Goto down

Star Wars Ep. III : Revenge of the Sith (The video game)

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: Vše o Star Wars :: Star Wars Hry-