WebPříjemCalendarFAQHledatRegistraceSeznam uživatelůUživatelské skupinyPřihlášení

Share | 

Velké pátrání(výcvik pro PloKoon17)

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
PloKoon17
Adept
Adept

Poeet p?íspivku: 33
Registration date: 13. 12. 09

PříspěvekPředmět: Re: Velké pátrání(výcvik pro PloKoon17)   Mon Dec 21 2009, 09:39

Pilotní kabina:

Koukl jsem na ni a řekl:Ano mistrině.Vzal jsem si na sebe svůj plášť a hodil si kapucu přes hlavu.Já a ta holka jsem na sebe koukli a vydali se na cestu.
Koukl jsem se natu holku a zeptal se:Hele byla jsi někdy už na Tatooine? Prej se to tu hemži lovcama odměn a pašerákama.Koukal jsem na ni a čekal co mi řekne.Hmm, jsem zvědavej co mi řekne jestli toho ví víc než já.
Návrat nahoru Goto down
Orita-kill
High Jedi General
High Jedi General

Poeet p?íspivku: 398
Vyznamenání: Koonovec
Registration date: 17. 11. 09

PříspěvekPředmět: Re: Velké pátrání(výcvik pro PloKoon17)   Mon Dec 21 2009, 18:39

pilotní kabina

Ještě né. řekla Doufám že nás žádné trable nepotkají

Tak jděte už. řekla misryně.
Návrat nahoru Goto down
PloKoon17
Adept
Adept

Poeet p?íspivku: 33
Registration date: 13. 12. 09

PříspěvekPředmět: Re: Velké pátrání(výcvik pro PloKoon17)   Mon Dec 21 2009, 19:35

Tatooine, po přistání:

Vydali jsme se mimo loď jak řekla mistrině.Jenomže mi bylo divný kam pude mistrině.
To nás tu nechá tak samotný..no co mam světelnej meč, když budou trable tak ho použju.
Šli jsem od lodi ke vchodu do Mos Eisley.Staly jsme před dveřmi a čekali až jse otevřou, když jse dveře otevřeli pokračovali jseme dál.Šli jsem hlavní cestou kde lidi prodávají.Když jsem šli tou ulicí tak k nám chodili lidi a snažili se nám něco prodat, ale ignorovali jsme je a pokračovali v ůkolu.
Koukl jsem se natu holku.Hele jak máme najít toho rodiana když ani nevíme jak jse jmenuje..to mi trošku ušlo.
Ale ta holka nereagovala jako by neslyšela..Co si myslí já se normalně zeptam na inteligentní otazku a ona nic??
A pokračovali jsme v pátráni..
Návrat nahoru Goto down

Velké pátrání(výcvik pro PloKoon17)

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game ::         -