WebPříjemCalendarFAQHledatRegistraceSeznam uživatelůUživatelské skupinyPřihlášení

Share | 

"INFO O" - Temný Lord: Zrod Dartha Vadera

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Muuurgh
Temný účedník
Temný účedník

Poeet p?íspivku: 67
Registration date: 30. 08. 09

PříspěvekPředmět: "INFO O" - Temný Lord: Zrod Dartha Vadera   Tue Sep 01 2009, 20:03

jak se vam tahle kniha libila? mes osobne oslnila nejlepsi kniha kterou sem kdy cetl
fakt best jak tam Vader premysli nad jeho osudem a jak mu vadi jeho zbroj atd................. Comander Appo
Návrat nahoru Goto down
Gralen
Sithský lord
Sithský lord

Poeet p?íspivku: 7041
Registration date: 24. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: "INFO O" - Temný Lord: Zrod Dartha Vadera   Tue Sep 01 2009, 20:10

ak sa nemilim tak som to cital. Alebo mozno nieco podobne ale hovoril tam ake ma nekvalinte brnenie, atd, ze by si to aj sam lepsie spravil.
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER

Poeet p?íspivku: 6890
Registration date: 04. 05. 08

PříspěvekPředmět: Re: "INFO O" - Temný Lord: Zrod Dartha Vadera   Tue Sep 01 2009, 20:42

Muuurgh napsal:
jak se vam tahle kniha libila? mes osobne oslnila nejlepsi kniha kterou sem kdy cetl
fakt best jak tam Vader premysli nad jeho osudem a jak mu vadi jeho zbroj atd................. Comander Appo

přesně tohle nedávno řikal jeden kámoš na JkA......
nejsi to ty?
Návrat nahoru Goto down
Muuurgh
Temný účedník
Temný účedník

Poeet p?íspivku: 67
Registration date: 30. 08. 09

PříspěvekPředmět: Re: "INFO O" - Temný Lord: Zrod Dartha Vadera   Thu Sep 03 2009, 05:30

mozna na Star Wars Movie battle 2
Návrat nahoru Goto down
Ki
Experimentální Super Ewok
Experimentální Super Ewok

Poeet p?íspivku: 176
Vyznamenání: ing-imbecil naší galaxie
Registration date: 27. 08. 09

PříspěvekPředmět: Re: "INFO O" - Temný Lord: Zrod Dartha Vadera   Fri Sep 04 2009, 15:26

Tahle knížka by se mohlařadit k těm nejlepším co jsem čet.
Celá ta část na Murkhaně byla skvělá.
Návrat nahoru Goto down
Zbynislav
Adept
Adept

Poeet p?íspivku: 44
Registration date: 11. 01. 09

PříspěvekPředmět: Re: "INFO O" - Temný Lord: Zrod Dartha Vadera   Sat Dec 26 2009, 20:48

Musím souhlasit s tím, co tu zaznělo. Skutečně se jedná o jednu z tech nejlepších knih. Troufám si říct, že na mém žebříčku je hned za moji neoblíbenější SW Labirint zla. Ta fakt nemá chybu.
Návrat nahoru Goto down
William
Kiffar Jedi
Kiffar Jedi

Poeet p?íspivku: 1054
Registration date: 04. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: "INFO O" - Temný Lord: Zrod Dartha Vadera   Sat Dec 26 2009, 20:56

Já teda nevim, ale zas tak extrovní mi to nepřišlo. Asi to bude tim, že nejsem imperiál. Přečetl jsem to jedním dechem a ani mi nějak moc věcí v hlavě neuvízlo. Kdyby jste po měl někdo chctěl převyprávět o čem to bylo, tak asi jen otevřu pusu a vyjde ze mě Vader a jeho zfušovaný brnění... Very Happy

Návrat nahoru Goto down
http://www.aoe2.webz.cz
muuurgh2
EWOK
EWOK

Poeet p?íspivku: 1652
Vyznamenání: <I>
Registration date: 26. 10. 09

PříspěvekPředmět: Re: "INFO O" - Temný Lord: Zrod Dartha Vadera   Sat Dec 26 2009, 20:58

ale tak umě zatim nej kniha SW no možna je trilogie o solovi lepší
Návrat nahoru Goto down
William
Kiffar Jedi
Kiffar Jedi

Poeet p?íspivku: 1054
Registration date: 04. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: "INFO O" - Temný Lord: Zrod Dartha Vadera   Sat Dec 26 2009, 21:01

To je hodně diskutabilní. Navíc jako trilogie by Han Soo asi neobstál. Je dost nevyvážení. První díl nadprůměrný, druhý dokonalost sama a třetí takověj obyč.

Navíc to je téma stranou.

Návrat nahoru Goto down
http://www.aoe2.webz.cz
Vegi
Admiral of the New Republic
Admiral of the New Republic

Poeet p?íspivku: 1953
Vyznamenání: Hlavní pořadatel přípitků OSW
Registration date: 01. 11. 09

PříspěvekPředmět: ss   Sat Dec 26 2009, 22:07

Tuhle knihu mam ted objednanou takze mi dojde asi zitra uz se moc tesim ale stejne na Zábor to mít asi nebude Very Happy
Návrat nahoru Goto down
kroxan
Osoba citlivá na Sílu
Osoba citlivá na Sílu

Poeet p?íspivku: 3
Registration date: 04. 02. 10

PříspěvekPředmět: Re: "INFO O" - Temný Lord: Zrod Dartha Vadera   Thu Feb 04 2010, 18:33

Skvělá knížka, i když podle mě na většinu z NJO nemá. Ale fráze "prosekával se Wookiema jako plyšovejma hračkama" mě dostala do kolen..
Návrat nahoru Goto down
Cad Bane
Osoba citlivá na Sílu
Osoba citlivá na Sílu

Poeet p?íspivku: 12
Registration date: 02. 08. 10

PříspěvekPředmět: Re: "INFO O" - Temný Lord: Zrod Dartha Vadera   Mon Aug 02 2010, 22:06

určítě patří k těm povedenejším sw knihám...nejvíc se mi líbí jak si ke konci uvědomí tu samotnou podstatu sithů,temný strany,pravidla dvou...to je prostě bomba
Návrat nahoru Goto down
Cad Bane
Osoba citlivá na Sílu
Osoba citlivá na Sílu

Poeet p?íspivku: 12
Registration date: 02. 08. 10

PříspěvekPředmět: Re: "INFO O" - Temný Lord: Zrod Dartha Vadera   Mon Aug 02 2010, 22:06

samozřejmě myslím vadera Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka

Poeet p?íspivku: 25385
Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :)
Registration date: 17. 01. 09

PříspěvekPředmět: Re: "INFO O" - Temný Lord: Zrod Dartha Vadera   Mon Aug 02 2010, 22:08

Myslim ze nam to vsem doslo... pouzivej prosim tlacitko edit..

haf
Nas velecteny a vsemi uctivany Hlavni admin je hezky, vtipny, mily, hodny, chytry, sikovny a ma moc rad svou Packu.. Smile
Vivat Itchy cheers Very Happy
Návrat nahoru Goto down
ScorpiO
Dark Lord of the Sith
Dark Lord of the Sith

Poeet p?íspivku: 3987
Registration date: 07. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: "INFO O" - Temný Lord: Zrod Dartha Vadera   Tue Aug 03 2010, 14:26

já, ač zapřísáhlí sithofil kery se na tuto knizku fest tesil, sem byl maximalne zklamany, povazuju ju za jednu z nejhorsich a nejnudnejsich co sem cetl a to do takove miry ze sem ani nenasel silu a chut ju docist, cekal sem neco jako darth banea a dostal sem knizku jez ma v podstate za hlavniho hrdinu jedie a ajko druhe housle hraje nasrany sith kery nedokaze pochopit proc se cely svet obratil proti nemu a proc musi trpet v brneni. proste bleeeeeeee

"Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith
"Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council.
Návrat nahoru Goto down

"INFO O" - Temný Lord: Zrod Dartha Vadera

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: Vše o Star Wars :: Star Wars Knihy a Komiksy-