| | "INFO O" - Temný Lord: Zrod Dartha Vadera | |
|
|
| Autor | Zpráva |
|---|
Muuurgh Temný účedník

Poeet p?íspivku: 67 Age: 11 Registration date: 30. 08. 09
 | Předmět: "INFO O" - Temný Lord: Zrod Dartha Vadera Tue Sep 01 2009, 20:03 | |
| jak se vam tahle kniha libila? mes osobne oslnila nejlepsi kniha kterou sem kdy cetl fakt best jak tam Vader premysli nad jeho osudem a jak mu vadi jeho zbroj atd................. Comander Appo |
|
 | |
Gralen Sithský lord

Poeet p?íspivku: 7041 Age: 24 Registration date: 24. 04. 08
 | Předmět: Re: "INFO O" - Temný Lord: Zrod Dartha Vadera Tue Sep 01 2009, 20:10 | |
| ak sa nemilim tak som to cital. Alebo mozno nieco podobne ale hovoril tam ake ma nekvalinte brnenie, atd, ze by si to aj sam lepsie spravil. |
|
 | |
Darth Gryat SPAMER

Poeet p?íspivku: 6890 Age: 25 Registration date: 04. 05. 08
 | Předmět: Re: "INFO O" - Temný Lord: Zrod Dartha Vadera Tue Sep 01 2009, 20:42 | |
| | Muuurgh napsal: | jak se vam tahle kniha libila? mes osobne oslnila nejlepsi kniha kterou sem kdy cetl fakt best jak tam Vader premysli nad jeho osudem a jak mu vadi jeho zbroj atd................. Comander Appo |
přesně tohle nedávno řikal jeden kámoš na JkA...... nejsi to ty? |
|
 | |
Muuurgh Temný účedník

Poeet p?íspivku: 67 Age: 11 Registration date: 30. 08. 09
 | Předmět: Re: "INFO O" - Temný Lord: Zrod Dartha Vadera Thu Sep 03 2009, 05:30 | |
| mozna na Star Wars Movie battle 2 |
|
 | |
Ki Experimentální Super Ewok

Poeet p?íspivku: 176 Age: 16 Vyznamenání: ing-imbecil naší galaxie Registration date: 27. 08. 09
 | Předmět: Re: "INFO O" - Temný Lord: Zrod Dartha Vadera Fri Sep 04 2009, 15:26 | |
| Tahle knížka by se mohlařadit k těm nejlepším co jsem čet. Celá ta část na Murkhaně byla skvělá. |
|
 | |
Zbynislav Adept

Poeet p?íspivku: 44 Registration date: 11. 01. 09
 | Předmět: Re: "INFO O" - Temný Lord: Zrod Dartha Vadera Sat Dec 26 2009, 20:48 | |
| Musím souhlasit s tím, co tu zaznělo. Skutečně se jedná o jednu z tech nejlepších knih. Troufám si říct, že na mém žebříčku je hned za moji neoblíbenější SW Labirint zla. Ta fakt nemá chybu. |
|
 | |
William Kiffar Jedi

Poeet p?íspivku: 1054 Age: 24 Registration date: 04. 07. 08
 | Předmět: Re: "INFO O" - Temný Lord: Zrod Dartha Vadera Sat Dec 26 2009, 20:56 | |
| Já teda nevim, ale zas tak extrovní mi to nepřišlo. Asi to bude tim, že nejsem imperiál. Přečetl jsem to jedním dechem a ani mi nějak moc věcí v hlavě neuvízlo. Kdyby jste po měl někdo chctěl převyprávět o čem to bylo, tak asi jen otevřu pusu a vyjde ze mě Vader a jeho zfušovaný brnění...  _________________

|
|
 | |
muuurgh2 EWOK

Poeet p?íspivku: 1652 Age: 11 Vyznamenání: <I> Registration date: 26. 10. 09
 | Předmět: Re: "INFO O" - Temný Lord: Zrod Dartha Vadera Sat Dec 26 2009, 20:58 | |
| ale tak umě zatim nej kniha SW no možna je trilogie o solovi lepší |
|
 | |
William Kiffar Jedi

Poeet p?íspivku: 1054 Age: 24 Registration date: 04. 07. 08
 | Předmět: Re: "INFO O" - Temný Lord: Zrod Dartha Vadera Sat Dec 26 2009, 21:01 | |
| To je hodně diskutabilní. Navíc jako trilogie by Han Soo asi neobstál. Je dost nevyvážení. První díl nadprůměrný, druhý dokonalost sama a třetí takověj obyč.
Navíc to je téma stranou. _________________

|
|
 | |
Vegi Admiral of the New Republic

Poeet p?íspivku: 1953 Age: 111 Vyznamenání: Hlavní pořadatel přípitků OSW Registration date: 01. 11. 09
 | Předmět: ss Sat Dec 26 2009, 22:07 | |
| Tuhle knihu mam ted objednanou takze mi dojde asi zitra uz se moc tesim ale stejne na Zábor to mít asi nebude  |
|
 | |
kroxan Osoba citlivá na Sílu

Poeet p?íspivku: 3 Registration date: 04. 02. 10
 | Předmět: Re: "INFO O" - Temný Lord: Zrod Dartha Vadera Thu Feb 04 2010, 18:33 | |
| Skvělá knížka, i když podle mě na většinu z NJO nemá. Ale fráze "prosekával se Wookiema jako plyšovejma hračkama" mě dostala do kolen.. |
|
 | |
Cad Bane Osoba citlivá na Sílu

Poeet p?íspivku: 12 Registration date: 02. 08. 10
 | Předmět: Re: "INFO O" - Temný Lord: Zrod Dartha Vadera Mon Aug 02 2010, 22:06 | |
| určítě patří k těm povedenejším sw knihám...nejvíc se mi líbí jak si ke konci uvědomí tu samotnou podstatu sithů,temný strany,pravidla dvou...to je prostě bomba |
|
 | |
Cad Bane Osoba citlivá na Sílu

Poeet p?íspivku: 12 Registration date: 02. 08. 10
 | Předmět: Re: "INFO O" - Temný Lord: Zrod Dartha Vadera Mon Aug 02 2010, 22:06 | |
| samozřejmě myslím vadera |
|
 | |
Padme von Kell Císařova ruka

Poeet p?íspivku: 25385 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: "INFO O" - Temný Lord: Zrod Dartha Vadera Mon Aug 02 2010, 22:08 | |
| Myslim ze nam to vsem doslo... pouzivej prosim tlacitko edit.. |
|
 | |
ScorpiO Dark Lord of the Sith

Poeet p?íspivku: 3987 Age: 25 Registration date: 07. 02. 08
 | Předmět: Re: "INFO O" - Temný Lord: Zrod Dartha Vadera Tue Aug 03 2010, 14:26 | |
| já, ač zapřísáhlí sithofil kery se na tuto knizku fest tesil, sem byl maximalne zklamany, povazuju ju za jednu z nejhorsich a nejnudnejsich co sem cetl a to do takove miry ze sem ani nenasel silu a chut ju docist, cekal sem neco jako darth banea a dostal sem knizku jez ma v podstate za hlavniho hrdinu jedie a ajko druhe housle hraje nasrany sith kery nedokaze pochopit proc se cely svet obratil proti nemu a proc musi trpet v brneni. proste bleeeeeeee _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|
 | |
| | "INFO O" - Temný Lord: Zrod Dartha Vadera | |
|