| | Temná Hodinka - An-Drew Deer | |
|
|
| Autor | Zpráva |
|---|
An-Drew Deer High Jedi General

Poeet p?íspivku: 495 Age: 18 Vyznamenání: Hrdina Sovětského Svazu,Železný Kříž I. řádu Registration date: 04. 02. 08
 | Předmět: Re: Temná Hodinka - An-Drew Deer Sun Aug 09 2009, 20:14 | |
| Felucie
Najednou se všici droidi deaktivovali. Sklonily se jim hlavy a byl konec. Zrovna jsem jednomu sťal hlavu. To se mi nezdá. Někdo provedl sabotáž na lucerhulku nebo co? Kloni se postaraly o zbytek. Kromě asi dvaceti klonů se všichni vydali do základny. Začali to tam zajišťovat a podobně. No a co teď? Letíme domů. Myslím že komandér Bly to tu už s muži zvládne. Oznámil sem ale chtěl jsem se odsud dostat co nejdřív. Měl sem z toho špatnej pocit. Pípiipii chrrr cvrgnf. Ozval se R4. To jsem rád že je základna funkční. Můžeme sem převést zraněné z hlavní bitvy.
No mě se to stejně nezdá. Radši bych už letěl na loď. Svěřil jsem se Barriss. A dal jsem náramkovým komunikátorem znamení transportérům aby nás vyzvedly... |
|
 | |
Ruplikon Clone Commander

Poeet p?íspivku: 4543 Age: 19 Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Temná Hodinka - An-Drew Deer Sun Aug 09 2009, 20:37 | |
| Felucie - Základna
Po chvilce civění do prázdna se ozval Admirál Devon. "Máme hlášení že po celé galaxii padají nepřátelské základy do rukou Republice, vyhráli jsme válku!" Řekl nadšeně a náhle se v komlincích ozvali hlasy. Každý se radoval z konce tohoto konfliktu. Ve vzduchu však ještě viselo nebezpečí. "COmmandere Bly, vemte jednotku a přilette ke mě LAAT/ičkem, nedaleko odtud, je ještě jedna základna žoldáků, myslím že jeden tým na to bude stačit, očekávám váš přílet za 10 minut..." Řekla a vypla komlink. "Barris,Andre...mám pro vás ještě jeden úkol, poletíte s commanderem a k místu určení se vydáte po malém kanonu, je to jediná cesta kudy mužou utéct, mám tady pro ávs už připraveno jedno AT-OT s plnou posádkou.. lette s commanderem... Vyslala k vám silou. Commander se divil když ste naskočili do startující LAAT/i ale nic neříkal. PO chvilce jste byli na místě . Aayla se široce usmála. "Nic to nebude, jen nechceme aby někdo unikl.... bude to jeden z posledních bojů v této válce.." Řekla a netušila jak moc se mýlí..
O NĚKOLIK MINUT POZDĚJI.
AT-OT jelo svým pomalým krokem a procházelo kanonem. Baris a ty jste šli před ním pomalou chůzí a čekaly nebezpečí v podobě pašeráků. Náhle jste ho ale ucítili z opačné strany.. od klonových vojáků... Baris se na tebe podívala... zkřivila svuj typický úsměv a odstrčila tě silou do křoví.. když jsi se zvedl, na místě kde stála barris byla díra od střely z AT-OT ....
Poté jsi ucítil několik bolestných pocitů, jako by tebou projelo milion maličkých jehliček....... ale nebyl čas... AT-OT zaměřovalo tvou pozici, pomocí lokátoru a nabíjelo zbraně.. |
|
 | |

Poeet p?íspivku: 495 Age: 18 Vyznamenání: Hrdina Sovětského Svazu,Železný Kříž I. řádu Registration date: 04. 02. 08
 | Předmět: Re: Temná Hodinka - An-Drew Deer Sun Aug 09 2009, 20:56 | |
| Felucia
Když jsem se zvedl Vedle mě byl jen kráter ze kterého se kouřilo. Když sem se ohlédl mířil na mě hlaveň velký transpotrér. Koncentroval energii a já sílu. Čas se velmi zpomalil... CO se to kruci děje. Oni se snad zbláznily. Pak jsem se podíval na svůj komunikátor. Červeně blikal. Rychle jsem ho sundal a začal utíkat. Běžel sem o dost rychleji ale jen na krátkou dobu. AT-OT vystřelilo ale já mu zmizel z dohledu. Musím se dostat k R4. Musím ho osvobodit.
...Došel jsem opatrně k základně. R4 byl u vchodu spolu s asi 5 klony. Pomocí síly se mi povedlo mu dát znamení a on odjel pryč. Kloni si ho naštěstí nevšímali. DOjel až do lesa kde jsem se s ním setkal. R4 sem rád že jsi v pohodě. Vypadá to že kloni dostali rozkaz zabít všechny jedie. Loď tu asi nezbyla ale nebudou tu věčně základnu určitě opustí. Budeme se tu muset skrýt než odejdou. Pak se dostanem do základny a něco vymyslíme. Řekl jsem a vydali jsme se do lesa. Vyrobil jsem si přístřešek i přístřešek pro R4. Jídlo jsem si sehnal a voda se dala pít. Stačilo jen čekat... |
|
 | |
Ruplikon Clone Commander

| Předmět: Re: Temná Hodinka - An-Drew Deer Sun Aug 09 2009, 21:08 | |
| Felucia
Den ode dne jsi sledoval základnu na Felucii. Pátého dne od doby co se vše pokazilo , jsi uviděl přijít do tábora Commandera Bly. Přijel do tábora s nosítky, na kterých jsi poznal tělo ženy, Twilecké ženy. COmmander nechal postavit nostíka na kraj lesa a odešel spolu se všemi klony do budovy. Jak lákavé bylo vzít tělo mrtvé mistrině a pomoci jí splynout se silou, ale mohla to být také past, všude v okolí mohli být kloni. Myšlenky zahnal až fakt když přišel commander Bly ven z budovy a mluvil s mužem , který vypadal majestátně a vzdáleně se podobal klonovým vojákům. "Jistě Lorde Vadere". Řekl a hologram zmizel. Poté Bly pokynul dvěma klonům a ty dali nostíka do pohybu. Nalezli do dvou přistavěných LAAT/i. V táboře zbyli tři vojáci a opuštěný dělový člun (LAAT/i) Bylo jasné že jsou tady kvuli tobě..... ale proč jen tři lidi?...PAST?.. tvuj jedijský smysl pro nebezpečí ale mlčel.. Rozmýšlel jsi se ... odeslat ted zprávu R4 by ted mohlo být riskantní a vracet se pro něj by mohlo znamenat promrhat jedinečnou příležitost dostat se k lodi...Mohl jsi se také dostat na křižník, ale to by bylo něco těžšího.... přemýšlel jsi... jednat nebo čekat... |
|
 | |

| Předmět: Re: Temná Hodinka - An-Drew Deer Sun Aug 09 2009, 21:30 | |
| Felucia
Bylo mi líto mistrině Secury ale nic už se nedalo dělat. Zřejmě ji odvezly na křižník. Měl jsem několik možností: čekat až kloni zmizí, jít tam zabít je a něco podniknout a nebo rychle a nenápadně ukrást LAAT a pokusit se zmizet. Nejlepší bude asi možnost b). Je sice riskantní ale pokud se mi podaří dostat základnu bude to výhoda. Jsou t zásoby a mohu se s R4 pokusit kontaktovat svého bratra který by mě vyzvedl nebo někoho jiného. Zvolil jsem možnost b. Vyběhl jsem z lesa a usek probodl jednoho klona. Druhý vystřelil a já to odrazil do země. Přiskočil jsem k druhému a usek mu hlavu a třetího odhodil na stěnu a omráčil. Zatáhl jsem ho dovnitře do vstupní haly. Sebral jsem mu zbraň a opřel ho o zeď. Mohl by se hodit. Nic dalšího se nedělo. V tom se zavřei dveře. Jestli to byla past tak právě sklapla... |
|
 | |
Ruplikon Clone Commander

| Předmět: Re: Temná Hodinka - An-Drew Deer Tue Aug 11 2009, 12:48 | |
| Felucia
Dveře se zavřely a místnost byla chvíli nouzově osvětlená. Později se rozjely systémy a světlo naskočilo. Nikdo další nepřišel a tvuj smysl pro nebezpečí mlčel i nadále. Vylezl jsi ven ale nikdo nikde nebyl. Dokonce to vypadalo jako by všechna klonová vojska opustila planetu... Ale proč tady nechali tuto jednotku?.... Byo to zvláštní ale nebylo nad čím přemýšlet, nasedl jsi do LAAT/i a s radostí zjistil že funguje komunikace amohl jsi tak zavolat R4. Za chvíli se z lesa vynořilo jeho tělo na dvou nožkách a vlétlo pomocí trysek do lodi. Nastartoval jsi loˇˇD a zapřemýšlel kam se vydat.. Jeden z plánů bylo zkusit štěstí v jednom z žoldáckých táborů, nebo zkusit celou loď CIS na oběžné dráze... Přemýšlel jsi rychle, tohle byla možnost jak se dostat z planety a zjistit co se vlastně stalo.. |
|
 | |

| Předmět: Re: Temná Hodinka - An-Drew Deer Tue Aug 11 2009, 14:42 | |
| LAAT
Než jsem nastoupil tak jsem ještě naložil toho klona v bezvědomí. Letěl jsem ne moc jistě ale pomalu jsem si začínal zvykat. Byl jsem vcelku dobrý pilot ale většinou jsem lítal jen se stíhačkou. Rozhodoval jsem se kam poletím. Senzory ukazovaly že na orbitě je stále jeden Lucerhulk. Je možné že Neomidiáni kteří loď řídily se všichni nalodily na jednu loď a rychle opustily systém. R4 poletíme na tu loď. Musíme zjistit co se vlastně stalo. Mohla by tu být i nějaká loď s hyperpohonem. Řekl jsem a namířil kurz k lodi. Za pár minut jsme byli tam. Přistáli jsme v hlavním hangáru. Pípi piipppi chrrr túúú. To rád slyším že podpora života stále funguje. Půjdeme ven a pokusímese dostat na můstek k hlavnímu počítači. Řekl jsem a vystoupil z lodi. R4 vyskočil taky. Měl jsem ruku připravenou u meče ale necítil jsem žádné nebezpečí. Chytl jsem toho klona pod pažema a táhl ho na můstek. Loď se zdála být opuštěná. Turbovýtahem jsme dojely až na velitelskou palubu. Po chvíly hledání jsme našli můstek s hlavním počítačem. R4 podívej se do záznamů. Najdi všechny zmínky o droidech. Pokus se najít kdo dal příkaz vypnout droidy. Já se mezitím podívám jestli by v hangáru podle seznamu neměla být nějaká loď. Řekl jsem ale než jsem se pustil do hledání jsem posadil klona na židly prvního důstojníka. Sehnal jsem nějaký pouta a přivázal ho tam. Sundal jsem mu helmu a ošetřil povrchové zranění hlavy. Trochu záklladního tréningu sem měl a tak sem pomocí síly aspoň zjistil že nemá otřes mozku a že bude v pořádku. Pak sem se pustil do hledání transportu v lodních záznamech. |
|
 | |
Derk Yall Grand Moff

Poeet p?íspivku: 10467 Age: 19 Registration date: 03. 02. 08
 | Předmět: Re: Temná Hodinka - An-Drew Deer Tue Mar 02 2010, 19:31 | |
| Pokračování, jak bylo slíbeno zde. Teď to tady ještě dověť tím závěrečným příspěvkem o který jsem tě požádal. Uspořádej ho jakkoliv, ale drž se toho tak, aby jsi nebyl v rozporu s misí. _________________ Přežil jsem turecké star wars  |
|
 | |

| Předmět: Re: Temná Hodinka - An-Drew Deer Sat Mar 06 2010, 15:28 | |
| Aurora První na co jsem přišel, byl název lodi. Loď byla pojmenována Aurora. Po chvilce pátrání jsem zjistil že v hangáru je mnoho lodí a že dostat se z ní nebude problém. Rozhodl jsem se tedy že nastal čas najít si nějaké vhodné útočiště. Najel sem na seznam planet v lodní databázi a vybral nějakou dosti vzdálenou od jádra, která byla zároveň daleko od obchodních tras. Zalíbila se mi soustava OrAnx-07. R4 zahlásil, že nemůže zjistit kdo dal příkaz kapitánovy aby deaktivoval všechny droidy. Rozhodl jsem se tedy nechat toto zjišťování na později. Možná bych se mohl dostat do jádra jejich chování a nějak je využít. Napadlo mě, ale nechal jsem tento problém prozatím stranou. R4. Zadej prosím do počítače koordináty soustavy OrAnx-07. Díky. Píípipi chrrr píp. Zahlásil droid a zadal souřadnice. Na kapitánském křesle se ihned rozsvítilo tlačítko aktivace hypermotorů. Loď sebou trhla, hvězdy se protáhly v malé svítivé čárky a před námi se objevil modrý tunel. Počítač ohlásil, že cesta bude trvat 15 hodin. Klon se stále neprobýral... |
|
 | |
| | Temná Hodinka - An-Drew Deer | |
|