| | Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) | |
|
|
| Autor | Zpráva |
|---|
Derk Yall Grand Moff

Poeet p?íspivku: 10467 Age: 19 Registration date: 03. 02. 08
 | Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sat May 21 2011, 14:06 | |
| _________________ Přežil jsem turecké star wars  |
|
 | |
Padme von Kell Císařova ruka

Poeet p?íspivku: 25385 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sat May 21 2011, 17:07 | |
| To ISD, nebylo to tak, ze muselo spadnout do urcity oblasti a proto kdyby mirilo na jinou stranu, by spadlo treba driv nebo tak? ja to hrala pred vic jak rokem, ale nejak sem to mela v hlave takhle.. Ale ta mise s nim byla pekne dementni.. sem to delala snad 10x, pricemz 4x sem to mela skoro.. |
|
 | |
Potan von Kell Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20983 Age: 19 Vyznamenání: HZSSA Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sat May 21 2011, 19:28 | |
| Stále mám po letech z té mise frustraci... hmm to jsou panečku vývojáři! I po letech ta hra ve mě vzbuzuje silné emoce! |
|
 | |
Derk Yall Grand Moff

| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sat May 21 2011, 19:45 | |
| Padme: Ne, to ISD nešlo hodit kam člověk chtěl, ve chvíli, kdy to ISD nebylo přesně v dané pozici, tak se nepohybovalo k zemi, resp. nešlo přitáhnout, Jinak celkově ve všech soubojích s bossy vadí dementní kamera (hlavně v tom s ISD) vydilo mi tam, že člověk nemohl využít celou tu horní platformu, ale jen ten kousek co ti dali vývojáři. jinak teda umění TIE-fighterů, střílejícího na jednoho člověěka z deseti metrů a ještě z jednoho směru a dělostřelci ISD, co se netrefí, no  to bylo dost stupidní _________________ Přežil jsem turecké star wars  |
|
 | |

Poeet p?íspivku: 25385 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sat May 21 2011, 20:49 | |
| Jo, uznavam, TIEcka byly dost debilni, co se mireni tyce.. jinak s tim ISD, jako ja vim ze se nehybal kdyz nebyl ve spravny pozici, to byl ostatne zamer ty hry.. aby ses s tim musel morit.. Spis mi jde o pribehovy vysvetleni, nerikal tam Kota nebo Galen neco o tom, ze pokud ho nestahnes dolu v pravou chvili a pod, ze proste spadne na blby misto? Tak sem to myslela.. |
|
 | |
Derk Yall Grand Moff

| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sat May 21 2011, 21:38 | |
| Tak TIE jsou jednoduchá, prostě se člověk schová za sloup a ve vhodnou chvíli je sundavá blesky  _________________ Přežil jsem turecké star wars  |
|
 | |
Elinor Yall Grand Moff

Poeet p?íspivku: 1761 Registration date: 02. 03. 10
 | |
 | |

| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sat May 21 2011, 22:04 | |
| |
|
 | |
Mandalorian Grand Moff

Poeet p?íspivku: 11024 Age: 26 Vyznamenání: Synek von Hau Registration date: 16. 05. 08
 | Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Mon Jul 11 2011, 13:44 | |
| |
|
 | |
| | Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) | |
|