WebPříjemCalendarFAQHledatRegistraceSeznam uživatelůUživatelské skupinyPřihlášení

Share | 

Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC)

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
Jdi na stránku : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20
AutorZpráva
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff

Poeet p?íspivku: 10467
Registration date: 03. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC)   Sat May 21 2011, 14:06

Tak jsem to konečně dohrál Very Happy Mno, připadá mi, že autoři jaksi dost neuvažovali a dost jim padala logika. například, proč musí ISD, které chci rozfláknout o zem, mířit přímo na mě? Jiank teda AT-ST uvnitř hvězdy smrti spojené s nekonečným testováním zbraní mě dost pobavili Laughing Palpo-vaderovský důchodovský souboj nebudu komentovat Laughing Laughing Laughing

Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka

Poeet p?íspivku: 25385
Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :)
Registration date: 17. 01. 09

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC)   Sat May 21 2011, 17:07

To ISD, nebylo to tak, ze muselo spadnout do urcity oblasti a proto kdyby mirilo na jinou stranu, by spadlo treba driv nebo tak? ja to hrala pred vic jak rokem, ale nejak sem to mela v hlave takhle..
Ale ta mise s nim byla pekne dementni.. sem to delala snad 10x, pricemz 4x sem to mela skoro.. Laughing

haf
Nas velecteny a vsemi uctivany Hlavni admin je hezky, vtipny, mily, hodny, chytry, sikovny a ma moc rad svou Packu.. Smile
Vivat Itchy cheers Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Potan von Kell
Supreme Commander
Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20983
Vyznamenání: HZSSA
Registration date: 31. 01. 08

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC)   Sat May 21 2011, 19:28

Stále mám po letech z té mise frustraci... hmm to jsou panečku vývojáři! I po letech ta hra ve mě vzbuzuje silné emoce!

Why we fight for the Empire?
For Glory? or for Honor? even for our Emperor?
No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy...

Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka!
Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
Návrat nahoru Goto down
http://ostarwars.wz.cz/
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC)   Sat May 21 2011, 19:45

Padme: Ne, to ISD nešlo hodit kam člověk chtěl, ve chvíli, kdy to ISD nebylo přesně v dané pozici, tak se nepohybovalo k zemi, resp. nešlo přitáhnout, Jinak celkově ve všech soubojích s bossy vadí dementní kamera (hlavně v tom s ISD) vydilo mi tam, že člověk nemohl využít celou tu horní platformu, ale jen ten kousek co ti dali vývojáři. jinak teda umění TIE-fighterů, střílejícího na jednoho člověěka z deseti metrů a ještě z jednoho směru a dělostřelci ISD, co se netrefí, no Laughing Laughing Laughing to bylo dost stupidní

Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC)   Sat May 21 2011, 20:49

Jo, uznavam, TIEcka byly dost debilni, co se mireni tyce..
jinak s tim ISD, jako ja vim ze se nehybal kdyz nebyl ve spravny pozici, to byl ostatne zamer ty hry.. aby ses s tim musel morit.. Spis mi jde o pribehovy vysvetleni, nerikal tam Kota nebo Galen neco o tom, ze pokud ho nestahnes dolu v pravou chvili a pod, ze proste spadne na blby misto? Tak sem to myslela..

haf
Nas velecteny a vsemi uctivany Hlavni admin je hezky, vtipny, mily, hodny, chytry, sikovny a ma moc rad svou Packu.. Smile
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC)   Sat May 21 2011, 21:38

Tak TIE jsou jednoduchá, prostě se člověk schová za sloup a ve vhodnou chvíli je sundavá blesky Smile

Elinor Yall
Grand Moff
Grand Moff

Poeet p?íspivku: 1761
Registration date: 02. 03. 10

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC)   Sat May 21 2011, 21:40

Derk Yall napsal:
Tak TIE jsou jednoduchá, prostě se člověk schová za sloup a ve vhodnou chvíli je sundavá blesky Smile

njn, elitní imperiální piloti Very Happy
Návrat nahoru Goto down
http://www.elinor.webnode.cz
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC)   Sat May 21 2011, 22:04

me vic bavilo je zatahnout a nechat srazit Laughing Laughing Laughing

haf
Návrat nahoru Goto down
Mandalorian
Grand Moff
Grand Moff

Poeet p?íspivku: 11024
Vyznamenání: Synek von Hau
Registration date: 16. 05. 08

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC)   Mon Jul 11 2011, 13:44

blbost nejvetsi

"Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest
Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT
RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012
touha po spravedlnosti je vždy z hlediska idealistické a kapitalistické filozofie viděna jako nenávist

Návrat nahoru Goto down
http://www.outsidermedia.cz/Article.aspx?id=6196&rate=1

Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC)

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 20 z 20Jdi na stránku : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: Vše o Star Wars :: Star Wars Hry :: Force Unleashed-